kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 godziny temu, Robert eN napisał: klocków mam kilkanaście Matko i córko, czy ja widzę stary, dobry piecyk Cyrusa? To wzmak? Jaki model? Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Robert eN Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 50 minut temu, marcinmarcin napisał: I jakże się grzybek sprawuje? grzybka należy najpierw odpowiednio ustawić - częstotliwościowo, ma 10/12/15kHz oraz poziom -3/0/+3dB. na razie jadę na najwyższym odcięciu i 0db (bo ma chyba taką samą skuteczność co vela). podoba mi się, ale jeszcze wiele godzin odsłuchów. 33 minuty temu, kaczadupa napisał: Matko i córko, czy ja widzę stary, dobry piecyk Cyrusa? to pre, Pre2dac qxr. i jest w odstawce. zmieniła mi się koncepcja. a to dobre w sumie pre ale upraszczam system. będę chciał go niestety sprzedać (niestety bo dużo się traci na cyrusach a kupiony nówka z salonu). bo mam inne pre i kilka dac. za dużo tego. a moc zapewnia rotel rb-1582mk2. wystarczająco. Edytowano 58 minut temu przez Robert eN 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts