Artur Brol Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Zmiany klimatyczne juz tak zaawansowane? Zyrafy w Polsce, na wolnosci? Dzieje sie😁 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @MMarekMasz rację, ale czytać mogę nie będąc członkiem audio forum a pisać nie będę mógł.....przynajmniej nie będzie korciło żeby odp😉 Szczerze to do niczego mi to w życiu nie jest potrzebne, zabiera tylko czas, który mogę lepiej spożytkować. I proszę o pełną nazwę - Kudowa Zdrój 😀 To nie jakaś Kudowa, tylko uzdrowisko u podnuża Gór Stołowych🤣 3 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Piękna miejscowość i okolica. Jestem tam regularnie 1-2 w roku, a teraz będę w okolicy witał Nowy Rok. Na pewno do Kudowy-Zdrój będziemy wpadać na korytko. Mięsożercom polecam Wypasionego Woła🙂 3 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Kudowa Zdrój piękna, choć ja Polanicę szczególnie lubię 😊 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, misiekx napisał: Fajne to audio hobby 🍿🤡. Chyba trzeba będzie się niedługo pożegnać. Tym razem na dobre 😜 Nie poddawaj się! Hobby fajne, może jeszcze pomożesz jakiejś zagubionej audio- duszy 😁. Kłótliwe audio-dusze pozostaw same sobie 😁 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu Spoko, dzięki chłopaki. Do Nowego Roku daję sobie czas na przemyślenie decyzji. Odpowiedni czas na refleksje 🎅 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu 6 godzin temu, kaczadupa napisał: 5 godzin temu, nowy78 napisał: To jest schemat wzmacniacza. A, bo mi się pomyliło. No, ale odpowiednik SET, to nie jest. 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu 2 minuty temu, pairtick napisał: No, ale odpowiednik SET, to nie jest. Sugdeny, przynajmniej te A klasowe są SE - single ended. Odpisz, cytując
Recommended Posts