Artur Brol Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Zmiany klimatyczne juz tak zaawansowane? Zyrafy w Polsce, na wolnosci? Dzieje sie😁 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @MMarekMasz rację, ale czytać mogę nie będąc członkiem audio forum a pisać nie będę mógł.....przynajmniej nie będzie korciło żeby odp😉 Szczerze to do niczego mi to w życiu nie jest potrzebne, zabiera tylko czas, który mogę lepiej spożytkować. I proszę o pełną nazwę - Kudowa Zdrój 😀 To nie jakaś Kudowa, tylko uzdrowisko u podnuża Gór Stołowych🤣 3 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Piękna miejscowość i okolica. Jestem tam regularnie 1-2 w roku, a teraz będę w okolicy witał Nowy Rok. Na pewno do Kudowy-Zdrój będziemy wpadać na korytko. Mięsożercom polecam Wypasionego Woła🙂 3 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Kudowa Zdrój piękna, choć ja Polanicę szczególnie lubię 😊 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, misiekx napisał: Fajne to audio hobby 🍿🤡. Chyba trzeba będzie się niedługo pożegnać. Tym razem na dobre 😜 Nie poddawaj się! Hobby fajne, może jeszcze pomożesz jakiejś zagubionej audio- duszy 😁. Kłótliwe audio-dusze pozostaw same sobie 😁 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Spoko, dzięki chłopaki. Do Nowego Roku daję sobie czas na przemyślenie decyzji. Odpowiedni czas na refleksje 🎅 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, kaczadupa napisał: 5 godzin temu, nowy78 napisał: To jest schemat wzmacniacza. A, bo mi się pomyliło. No, ale odpowiednik SET, to nie jest. 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pairtick napisał: No, ale odpowiednik SET, to nie jest. Sugdeny, przynajmniej te A klasowe są SE - single ended. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, nowy78 napisał: To jest schemat wzmacniacza. Ale on nie odróżnia. 24 minuty temu, marcinmarcin napisał: Sugdeny, przynajmniej te A klasowe są SE - single ended. A co on może o tym wiedzieć? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 49 minut temu, il Dottore napisał: A co on może o tym wiedzieć? Ty nie bądź taki do przodu, bo Cię z tyłu braknie 😉 Ja nie uważam 'parallel single-ended' za 'pure class A' - ponieważ, moim zdaniem, albo mamy pojedynczą Triodę, albo pojedynczy Tranzystor. Grok jest podobnego zdania 🤔 Ten projekt pochodzi z wczesnych wersji A21 (prawdopodobnie Mk1 lub Mk2, na podstawie ręcznego rysunku i komponentów jak BAX13 do biasu). W nowszych wariantach jak A21SE (Special Edition), topologia ewoluowała – nadal SE, ale z modulacją źródła prądowego dla lepszej efektywności i niższych zniekształceń, co czyni ją "nieściśle single-ended". Jednak Twój schemat to klasyczny, czysty SE bez takich modyfikacji. Jeśli to konkretna wersja (np. A21a lub SE), podaj więcej detali dla precyzyjniejszej analizy. Wychodzi na to, że ten Twój stary Sugden był 'bardziej' 😁 1 godzinę temu, marcinmarcin napisał: Sugdeny, przynajmniej te A klasowe są SE - single ended. Sugden A21SE Signature Tak, że ten 🤔 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pairtick napisał: W nowszych wariantach jak A21SE Ja nie mam SE. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, il Dottore napisał: Ja nie mam SE. Doktór, ja tylko zwracam uwagę, że używane przez Sugdena określenie 'pure class A' jest nie do końca ścisłe. Odpisz, cytując
Recommended Posts