DiBatonio Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Rega napisał: Podobnie jak ja o Tellurium Q Black II Nie miałem "przyjemności" i raczej nie chcę mieć. 😉 Na szczęście mam już spokój z kabelkami od dawna. 19 minut temu, tomek4446 napisał: Nordostowi Valhali ? Nordostowi, Valhalli nie 😁 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Na szczęście mam już spokój z kabelkami od dawna. Ja od czasu zakupu dpa na interkonekty i WE na głośnikowe tez sobie głowy tym nie zawracam. Można pewnie lepiej, ale trzeba by sie bawić w diy lub płacić krocie...nie zamierzam. Wolałbym te tysiące w akustykę wpakować lub jeszcze ciekawszy piec 3 Odpisz, cytując
Rega Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu U mnie teraz podstawowe to Tara Labs RSC 500, Kimber 4TC i WE. 2 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Rega @tomek4446 wczoraj zapadłem się pod ziemię,bo wieczorem zrobiła się mała wódeczka na delegacji. Dajemy po produkcji , dziś 7 dzień z 21 zaplanowanych. Wracamy do kabelków,kolego @Rega propozycja wciąż aktualna😁. Z tego co pamiętam przekrój żyły 1,35 mm, grubość całego kabla chyba 9mm ,całkiem giętki. Niestety na początku przygody naczytałem się ,że tylko gołe kabelki grają i przy każdej przepince zarabiałem od nowa,z 2 m zrobiło się 185 cm😁. Także cyk na priv i leci pod wskazany adres,teraz się dowiedziałem jaki to skarb,ale słowo - grunt!😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jeszcze raz bardzo dziekuję Kolego @Nowy75 za propozycję - minimalna długość u mnie to 2m. I to jedynie do tych najbliższych A poza tym byłoby niezręcznie mając takie zapasy, jak moje, cokolwiek jeszcze wyłudzać od Kolegów😉. PS. A wódeczka już siódmy dzień z kolei? I w dodatku zaplanowane kolejne 14? Macie zdrowie🤣. 3 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Kolega @Nowy75 moze jako tester pracuje, łyczek i wypluwa, inaczej tego nie widzę. 14 dni ? 😁 3 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Rega napisał: wódeczka już siódmy dzień z kolei? I Praca 😁. Sądząc po samopoczuciu szefa dziś rano, prędko kolejnej nie będzie. Jest zresztą jednym z winowajców: jeden namawiał,szef kupił,ja polewałem . A żylem sobie spokojnie w abstynencji tyle czasu...😁 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nowy75 napisał: żylem sobie spokojnie w abstynencji tyle czasu. ,,... i sooo, ze mną się nie napijesz?...'' No i się człowiek ulitował😋. 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 13 godzin temu, tomek4446 napisał: Sorry , zapomniałem napisać , że zjada na śniadanie wszystkie kable za 20 tysi i więcej , a Nordost Valhala to mu do pięt dźwiękowo nie dorasta . Nie chcesz sprzedać? Miałem zmienić auto,ale co tam 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts