Argue Napisano 18 listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 listopada 2013 Mi ostatnio udało się wyrwać 3 płytki Metalliki (Load, ReLoad i St. Anger) za skromne 50 zł. Płyty oczywiście nowe w folii. W swojej kolekcji posiadam 25 oryginalnych cd-ków i powolutku staram się zwiększać swoją kolekcję. Najładniejszą pozycją w mojej kolekcji niewątpliwie jest sprezentowane mi przez dziewczynę empikowe wydanie Chopina (To co najpiękniejsze - The Very Best of Chopin dwupłytowe wydanie pokryte 24-karatowym złotem) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 18 listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 listopada 2013 Dla miłośników damskich wokali i przyjemnego jesiennego grania jest ciekawa propozycja Anny Mari Jopek '' Dwa serduszka cztery oczy''. Wydanie zawiera 3 CD, ksiązkę, dodatki w okazyjnej cenie poniżej 30zł, także w sieciówkach. http://www.empik.com/dwa-serduszka-cztery-...CFYZa3god3GkAWA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 18 listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 listopada 2013 Mam pytanie dla osób obeznanych widzę na allegro coś jak tzw gold collectionhttp://allegro.pl/genesis-gold-collection-...3716150589.htmlhttp://allegro.pl/john-lennon-gold-collect...3716149145.htmlhttp://allegro.pl/jimi-hendrix-gold-collec...3716149183.htmlCzy warto się w to pchać? Bo tanie to bardzo, ale nie wiem jak z jakością, niech ktoś pomoże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 19 listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 listopada 2013 Nikt nic nie pomoże? To podróby czy co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 19 listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 listopada 2013 Pewnie, że podróby. Za taką kasę można spróbować, nawet jakby to miała być kopia kopii z kopii zdartej płyty - w ostateczności dasz komuś w prezencie bogatszy o nowe doświadczenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 19 listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 listopada 2013 Znam te płyty naprawdę były legalne .Wydawane w kraju .Z wykorzystaniem luki prawnej ze po iluś tam latach wygasły prawa autorskie .Niektóre to naprawdę były kopie winili. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 19 listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 listopada 2013 No i weź tu bądź mądry Dwie skrajne opinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzior85 Napisano 20 listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 listopada 2013 kupiłem winyl Jean Michel Jarre - Oxygene mimo że gramofon kupię dopiero w przyszłym roku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 20 listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 listopada 2013 Ten "hologram " taki nie ZAIKS-owy, może reprezentuje jakis chiński zaiks z tajnego kantonu Mam Pink Floydów The best gdzie są utwory z dark side of the moon, tylko ...w innej kolejności, wymyślił to zaiks ( jest hologram 3D) może była jakaś luka z prawami autorskimi po np. 25 latach i wydali za grosze-gra dobrze. Z 10-13 lat temu jakaś inna firma w kraju też z dziwnym hologramem wydawała płyty CD oryginalne jednak już ok. 20 lat po premierze i było to wtedy legalne. Policja łapała tych co z łóżek polowych sprzedawali piraty na giełdzie elektronicznej na łks-ie i bazarkach, to były premiery;). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 23 listopada 2013 Udostępnij Napisano 23 listopada 2013 Cytat Znam te płyty naprawdę były legalne .Wydawane w kraju .Z wykorzystaniem luki prawnej ze po iluś tam latach wygasły prawa autorskie .Niektóre to naprawdę były kopie winili. Potwierdzam. Możesz kupić bez obaw. Niestety, jakość najczęściej odbiega od ideału. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 24 listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 listopada 2013 Do mnie dotarła mała dawka funku : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 25 listopada 2013 Udostępnij Napisano 25 listopada 2013 http://allegro.pl/elton-john-greatest-hits...3685261866.htmlhttp://allegro.pl/bjork-volta-digipack-cd-i3712609152.htmla do mnie doszło coś takiego, całość za 22 zł, nówki w folii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco50 Napisano 22 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2013 Heart and Soul- polscy muzycy wzięli na warsztat kilka utworów Joy Division. REWELACJA!. Bardziej elektronicznie niż oryginał, taka trochę ściana dźwięku, ale dla mnie to cud miód i orzeszki. Dla takiego starszego gościa jak ja wychowanego na Joy Division, The Cure, Bauhaus, Killing Joke a z polskich Made in Poland, Variete, Madame czy 1984 to pozycja obowiązkowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzior85 Napisano 28 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2013 ścieżka dźwiekowa z Blade Runnerniesamowita muzyka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 20 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2014 Bonafield!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinka3 Napisano 24 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2014 mój najnowszy nabytek to płyta Beyonce o tym samym tytule. Polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 28 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2014 Jako, że luty i marzec to miesiące, w których moja rodzina ma urodziny, to postanowiłem podarować im po 2 płytki.Kupiłem, więc Ira - 9, The Cranberries - The Stars, Obywatel GC, System of A down - hypnotize i toxicity, Azyl P - życie na topie - 83-88, In-Grid - Lounge Musique. Dla siebie trochę klasyki Vivaldi - Słynne Koncerty i Beethoven - Moonlight Sonata.Całość zakupiona za 90 złotych, płytki oczywiście nowe w folii, bo nie mam zaufania do używek na allegro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco50 Napisano 11 lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 lutego 2014 Sorryboys- Vulcano. Skuszony zachwytami krytyków kupiłem i wielkie rozczarowanie. Takie pitolenie co wpada jednym uchem drugim wypada.Muzyka dla gospodyń domowych przy prasowaniu .Juz drugi raz naciąłem się na kupno płyty po przeczytaniu recenzji w branżowej prasie.Pierwszy to Mr.Misio Arka Jakubika.Aktor świetny ale muzyka to rzępolenie.Ktoś w audio na pisał,że to punk rock.Nie chcę być niegrzeczny,ale to przy dobrym starym punku( The Clash,The Buzzcocks, Tke Ramones czy Kryzys,KSU lub Dezeter) nigdy nawet nie leżało na półce .Wniosek- trzeba słuchać przed zakupem a nie brać w ciemno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endr Napisano 12 lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 lutego 2014 Właśnie słucham Night in Calisia. Dostałem z autografem Pawlika Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 15 lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 lutego 2014 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 15 lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 lutego 2014 Ja dzisiaj dorwałem kilka rarytasów, out of print, klasyka gatunku i w ogóle. Najbardziej mnie chyba cieszy Celeste za 4 dychy!http://www.youtube.com/watch?v=hpWUDMMQ5_Q Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 28 lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 lutego 2014 Długo do mnie szła ale w końcu dotarła.NILS LOFGREN-Acoustic live.Piekna płyta z przepięknie brzmiącą gitarą.Dawno nie słyszałem tak nagranej płyty Live.Polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 19 marca 2014 Udostępnij Napisano 19 marca 2014 Miłośnikom Pink Floyd polecam pięknie wydaną, w formie starej książki z ilustracjami, płytę Davida Gilmoura " On an Islands" . Aż miło pooglądać takie wydawnictwo przy muzyce ( z flc, tak nie da rady ). Świetna jak u Floydów realizacja. Miłą ciekawostką jest udział Leszka Możdżera za pianinem .Drugą, równie ciekawą płyta jest Faith no more, polecam mniej znane niż Epic i Easy, utwory Evidence, Ashes to Ashes, Stripsearch . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THERONNY79 Napisano 16 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2014 kopalnia nowych dźwięków, artystów, doznań. dlaczego ja wcześniej tego nie odkryłam kiedy poszukiwałam jakiejś piosenki i tylko melodia w głowie była. można odświeżyć swoją play listę w stu procentach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proximite Napisano 18 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2014 A ja wczoraj dostałem najnowszego Mesa- Trzeba było zostać dresiarzem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts