Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
18 godzin temu, Pajto02 napisał:

Moja osobista "topka"

Ich najlepsza płyta 😎

A ten utwór to moja topka hardrockowych hymnów wszechczasów.

Jak u Ciebie z Handy? Moim zdaniem końcówkę nieładnie mówiąc, spieprzyli.

Edytowano przez Adi777
Napisano

Zgodzę się, że im dalej ku końcowi, tym coraz mniej porywająco, jednak nie szedłbym aż tak daleko;) Może też dlatego, że to akurat nie jest mój ulubiony kawałek z albumu i nie razi mnie to aż tak bardzo. Jednak całość płyty plasuję bardzo wysoko, jedna z tych, która po latach katowania nie może mi się znudzić. Ach, dużo by pisać;)

Napisano

Bo w ogóle lata '90, to złota era po muzyce (za którą nie przepadam) i nowe tchnienie po wielkich, stadionowych show tak zwanych legend. I choć ta płyta jest z serii  koncertów "unplugged" dla MTV, i choć to już bardzo znany w roku '92 Clapton, to jakże świeżo to brzmi w moim mniemaniu.

Screenshot_20231005_215014_BluOS.jpg

Napisano

Tak to już chyba jest, że często lubimy coś z powodu nostalgii. Przynajmniej ja tak mam. Chociaż teoretycznie dla mnie nawet ostatnia dekada minionego wieku to zbyt wcześnie na poważne słuchanie. Uznajmy, że każdy ma jakiś gust (albo nie ma 😜) i to jest fajne.

Rok 1991.

Screenshot_20231005_225333_BluOS.jpg

Napisano (edytowany)
37 minut temu, Grzesiek202 napisał:

Tak to już chyba jest, że często lubimy coś z powodu nostalgii

Też tak mam, zwłaszcza ulubionych wykonawców z czołowych miejsc listy przebojów radiowej Trójki,  którą prowadził Marek Niedźwiecki.

Edytowano przez DiBatonio