Artur Brol Napisano 2 listopada 2024 Napisano 2 listopada 2024 Ciekawy wybór. Może ktoś w końcu stwierdził że repertuar trzeba zmienić. Dire Straits, Diana Krall, Pink Floyd czy Norah Jones się znudzili? Odpisz, cytując
száraz fehér Napisano 2 listopada 2024 Napisano 2 listopada 2024 22 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: W tym roku nowi kjurzy, a 40 lat temu tego dnia… No to pięknie, okazuje się, że 40 lat temu skończyłem szkołę średnią, Thx za przypomninie BTW realizacja fatalna IMHO. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 listopada 2024 Napisano 3 listopada 2024 Czy słyszeliście smutniejszy utwór? I napisał go gość w wieku 26 lat. Jak znawcy zaznaczają, w najszczęśliwszym momencie swojego życia. Miałem okazję usłyszeć ten utwór, ale na piano solo. Anne-Maartje Lemereis, 35 latka. Rozpoczęła jako 4 latka. I z dziećmi pracuje. Ponadto ogromne wyróżnienie w NL - Componist des Vaderlands. Około 10 minut smutku. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 listopada 2024 Napisano 3 listopada 2024 Piekny utwor. Sluchajac, rozmyslam nad moim zyciem I jak sie spieprzyło, nie wiedząc dlaczego. Pieknu utwór. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 3 listopada 2024 Napisano 3 listopada 2024 Bardzo ciekawy utwór. 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Czy słyszeliście smutniejszy utwór? I napisał go gość w wieku 26 lat. Jak znawcy zaznaczają, w najszczęśliwszym momencie swojego życia. Miałem okazję usłyszeć ten utwór, ale na piano solo. Anne-Maartje Lemereis, 35 latka. Rozpoczęła jako 4 latka. I z dziećmi pracuje. Ponadto ogromne wyróżnienie w NL - Componist des Vaderlands. Około 10 minut smutku. Dobry utwór. Znany .......z filmów. Właśnie zastanawiam się z jakich....... 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 listopada 2024 Napisano 3 listopada 2024 @Artur Brol Trzymaj się - jesteś miłym, niekonfliktowym facetem. Dobra karma wróci. 1 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 3 listopada 2024 Napisano 3 listopada 2024 Już wiem. Wujek google pomógł. Pluton, Człowiek słoń, Amelia. W tych filach wykorzystano tę ścieżkę dźwiękową. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 listopada 2024 Napisano 3 listopada 2024 9 minut temu, Rafał S napisał: @Artur Brol Trzymaj się - jesteś miłym, niekonfliktowym facetem. Dobra karma wróci. Dzieki za dobre słowa. Oby gdzies sie na dluzej nie zatrzymała, po drodze do mnie. 🙂 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 listopada 2024 Napisano 3 listopada 2024 (edytowany) Dziś testuję lampy z hornami. Również dziesięciolampowego Fishera. M.in na tej płycie. Tyle ze z innego źródła. Jakość z YT mizerna. Edytowano 3 listopada 2024 przez Rega Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 listopada 2024 Napisano 3 listopada 2024 Jest coś niesamowitego w ludzkim głosie, czy to męskim czy żeńskim. Oby ci utalentowani byli szybko odkrywani. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 listopada 2024 Napisano 4 listopada 2024 Od początku do końca super płytka. 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 4 listopada 2024 Napisano 4 listopada 2024 Właśnie👂 i widzę. Zachęcam i namawiam na jedną, dwie płytki tego starszego już pana. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 listopada 2024 Napisano 6 listopada 2024 Prawdziwym melomanom nie trzeba przedstawiać. Mistrzostwo. 1 Odpisz, cytując
Lumberjax Napisano 6 listopada 2024 Napisano 6 listopada 2024 Wróciłem di Niedocenionego Albumu Jethro Tull, genialny album koncepcyjny, Ian na tym flucie wymiata 😎 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 listopada 2024 Napisano 6 listopada 2024 Podobno nadciągają deszcze, to co jak nie ta pieśń najbardziej pasuje na listopadowy wieczór… 3 Odpisz, cytując
gienas Napisano 6 listopada 2024 Napisano 6 listopada 2024 Trochę ociepli temat trzech panów manualnych 4 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 6 listopada 2024 Napisano 6 listopada 2024 Głośno, bo audiofilska. I stopa, musowo. 2 Odpisz, cytując
Profi Napisano 6 listopada 2024 Napisano 6 listopada 2024 Jako, że dni coraz krótsze i coraz szybciej zapada zmrok, warunki sprzyjaja eksploracji mrocznych gatunków. Buszuję od kilku dni w repertuarze wytwórni Insectorama specjalizującej się w dub techno. Odmiana ta szybko mi się nudzi i muszę się natrudzić, żeby coś ciekawego znaleźć. Na razie przesłuchałem jakieś 30 albumów i z 5 kawałków wyłowiłem 😁 Natomiast ogólnie te perełki dub techno, które do te pory wyłowiłem nie tylko ze wspomnianej wytwórni, uważam za najlepszą muzykę do samotnych, długich nocnych podróży samochodem. Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano 7 listopada 2024 Napisano 7 listopada 2024 16 godzin temu, Lumberjax napisał: Wróciłem di Niedocenionego Albumu Jethro Tull, genialny album koncepcyjny, Ian na tym flucie wymiata 😎 Ja go bardzo cenię Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 7 listopada 2024 Napisano 7 listopada 2024 @Lumberjax "Thick as a brick" to klasyk Jethro Tull. Jak na dość skomplikowaną formę (odejście od piosenek) osiągnął i tak spory sukces. https://en.wikipedia.org/wiki/Thick_as_a_Brick Oczywiście też go bardzo lubię, choć jednak bliższy jest mi najpopularniejszy album zespołu - "Aqualung". (Mimo, że "Thick as a Brick" wygrywa lepszym dźwiękiem.) Odpisz, cytując
Recommended Posts