fp74 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Słyszałem i widziałem go rok temu w Blunocie. To geniusz. Facet był 3 razy wybierany Najlepszym Perkusistą Roku , zdobył 4 Grammy i Złoty Glob, a nagrywa dla niedużej i dość młodej wytwórni włoskiej CAM Jazz. Sympatyczny gościu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Dla tych z nas, mieszkajacych w NL. 60th Mega Record CD Fair op 12 en 13 april in Den Bosch The Greatest Vinyl Show On Earth Jesli ktos ma blisko 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Na sobotnie ranek jak znalazł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 12 godzin temu, fp74 napisał: Tej płyty nigdy nie mam dość... Może pokuszę się o jakieś porównania tych wersji.... Wieczór długi jeszcze 😁 Mnie wcześniejsza wpadła w ucho. Epic usłyszałem w radio, jadąc samochodem 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: Mnie wcześniejsza wpadła w ucho. Epic usłyszałem w radio, jadąc samochodem 😀 Tu ciężko wybrać bo nawet ostatnia studyjna płyta jest świetna. I mimo, że uwielbiam Mika Pattona, to jak słyszę pierwszą płytę, zastanawiam się czy Chuck Mosley nie był równorzędnym wokalistą. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Numbers_from_the_Beast:_An_All_Star_Salute_to_Iron_Maiden Tak jakoś przypadkiem zajrzałem na https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Nuno_Bettencourt 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 11 godzin temu, Artur Brol napisał: The Greatest Vinyl Show On Earth W takiej małej Holandii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Niestety streaming, na razie tylko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, gienas napisał: W takiej małej Holandii Prawda to być nie musi, ale jak na ego organizatorów wpływa 😊 A z drugiej strony, co nie mozemy mieć the greatest 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, pairtick napisał: Powiem szczerze, drugi raz pod rząd słucham 😇 A nieczęsto się to zdarza. Przeważnie "tributy", to taka zbieranina różnych wykonań gdzie brzmienie jest inne w każdym z nagrań. A tu, to wygląda jak jedna płyta. Rewelacja 👍 https://www.metalreviews.com/reviews/album/3086 - o, i recenzję znalazłem. Edytowano 10 godzin temu przez pairtick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu A dziś prehistoria rocka u mnie z pliku leci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Kiedys sluchalo sie na kasetach zakupionych na miejscowym bazarze. Dzisiaj latwij kupic CD. Mam sentyment do muzyki z tamtego czasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Taki tam skręt na bluesa, płyta do której wracam regularnie od wielu lat. Musi wrócić na półkę z CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Będzie grane 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Podsumowanie długiej i owocnej kariery i calkiem udana plyta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, audiowit napisał: Podsumowanie długiej i owocnej kariery i calkiem udana plyta. Zgadzam się. Niedawno jej słuchałem choć długi czas ją omijałem sądząc, że to takie odgrzewane kotlety dla nabicia kasy. Myliłem się. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dzisiejszy kącik historyczny: tego dnia ale w 1988 roku ukazała się debiutancka płyta Tracey Chapman…wczoraj natomiast miała miejsce premiera odnowionej wersji tego albumu i co mnie zadziwiło opisanej jako 35th anniversary??? Czy tylko Ja nie umiem poprawnie liczyć? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Oczywiście mam (CD / Elektra – 25P2-2121) i lubię tą płytę Tracy. A jak już jesteśmy w rocznicowych wznowieniach to wspomnę o moim zamówieniu z CD Japan o ...... Brothers In Arms [40th Anniversary 3CD Deluxe Edition] [SHM-CD] [Limited Edition] https://www.cdjapan.co.jp/product/UICY-80595 Edytowano 2 godziny temu przez Bogusław 66 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu (edytowany) Dnia 3.04.2025 o 23:02, fp74 napisał: Dlatego wolę zapłacić za DHL no ale sprzedawca się uparł że pocztą A ja mu się nie dziwię. Pomijając przesyłki z zagranicy. W 2020 korzystałem z usług firm kurierskich i na 14 przesyłek, 11 było uszkodzonych. Zadna reklamacja nie została rozpatrzona pozytywnie bo.... zewnętrznie brak uszkodzeeń, ale, ze wewnątrz miazga to nie ważne. Od 2020 korzystam WYŁĄCZNIE z usług poczty i .... nie było ani jednaj uszkodzonej. Poza tym czas dostarczenia - firmy kurierskie przecietnie dwa , trzy dni, natomiast pocztą wiele razy zdarzyło się dostarczenie przesyłki następnego dna po nadaniu. Nawet z zachodniopomorskiego w lubelskie. NIGDY więcej pier.......ch kurierów. Oni nadają się do wożenia ziemniaków albo węgla. PS Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądały głośniki po dostarczeniu przez firmę kurierską to zdjęcia m,ogę wysłać Ci na PW. Podobnie ze wzmacniaczem lampowym czy też kolumnami. Pomimo braku widocznych uszkodzen z zewnątrz. Edytowano 30 minut temu przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts