Skocz do zawartości

Czego słuchasz??

karp

Recommended Posts

1 godzinę temu, pairtick napisał:

Mnie wcześniejsza wpadła w ucho. Epic usłyszałem w radio, jadąc samochodem 😀 

Screenshot_20250405-080305.jpg

Tu ciężko wybrać bo nawet ostatnia studyjna płyta jest świetna. I mimo, że uwielbiam Mika Pattona, to jak słyszę pierwszą płytę,  zastanawiam się czy Chuck Mosley nie był równorzędnym wokalistą. 

1 godzinę temu, pairtick napisał:

Screenshot_20250405-100048.jpg

Powiem szczerze, drugi raz pod rząd słucham 😇 A nieczęsto się to zdarza. 

Przeważnie "tributy", to taka zbieranina różnych wykonań gdzie brzmienie jest inne w każdym z nagrań. A tu, to wygląda jak jedna płyta. Rewelacja 👍 

https://www.metalreviews.com/reviews/album/3086 - o, i recenzję znalazłem.

Edytowano przez pairtick

Oczywiście mam (CD / Elektra – 25P2-2121) i lubię tą płytę Tracy.

A jak już jesteśmy w rocznicowych wznowieniach to wspomnę o moim zamówieniu z CD Japan o  ......

Brothers In Arms [40th Anniversary 3CD Deluxe Edition] [SHM-CD] [Limited Edition]

https://www.cdjapan.co.jp/product/UICY-80595

Edytowano przez Bogusław 66

Dnia 3.04.2025 o 23:02, fp74 napisał:

Dlatego wolę zapłacić za DHL no ale sprzedawca się uparł że pocztą

A ja mu się nie dziwię. Pomijając przesyłki z zagranicy. W 2020 korzystałem z usług firm kurierskich i na 14 przesyłek, 11 było uszkodzonych. Zadna reklamacja nie została rozpatrzona pozytywnie bo.... zewnętrznie brak uszkodzeeń, ale, ze wewnątrz miazga to nie ważne. Od 2020 korzystam WYŁĄCZNIE z usług poczty i .... nie było ani jednaj uszkodzonej. Poza tym czas dostarczenia - firmy kurierskie przecietnie dwa , trzy dni, natomiast pocztą wiele razy zdarzyło się dostarczenie przesyłki następnego dna po nadaniu. Nawet z zachodniopomorskiego w lubelskie. NIGDY więcej pier.......ch kurierów. Oni nadają się do wożenia ziemniaków albo węgla. 

PS Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądały głośniki po dostarczeniu przez firmę kurierską to zdjęcia m,ogę wysłać Ci na PW. Podobnie ze wzmacniaczem lampowym czy też kolumnami. Pomimo braku widocznych uszkodzen z zewnątrz.

Edytowano przez Rega