Rega Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 U mnie też dziś dinozaury, ale jak brzmiące!! Jedne z moich ulubionych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 (edytowany) Ja słucham ich od dawna i często z płyt. Brzmienie podobne do Scorpions Edytowano 14 kwietnia 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 Ten utwór brzmi podobnie do Always Somewhere Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 (edytowany) Oczywiście - jestem tradycjonalistą, ale nie przeszkadza mi to słuchać dobrej muzyki w różnych wykonaniach i interpretacjach. Ważne że trochę się to różni od DP🤣 i różnych cesarzy i królów. Nie obrażając tych którym cesarze i królowie się podobają. Edytowano 14 kwietnia 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 31 minut temu, Rega napisał: U mnie też dziś dinozaury, ale jak brzmiące!! Jedne z moich ulubionych Nie powiem że mi nie podchodzi ich granie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 Czasem się okazuje że starocie nie takie straszne😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 Muszę poszukać Helloween za małolata słuchałem ich na kaseciaku może w Empiku mają ich płyty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 @Fafniak Motörhead - bilet trzymam na pamiątkę głośniejszej kapeli nie słyszałem, to było mega przeżycie 🤘 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2021 @misiek x - a właściwie czyj to jest utwór? Kto komu ,,świsnął,, czy może wypożyczył? Ja znałem z wykonań Lynard Skynard już od przynajmniej 25 lub więcej lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 pobudka! jeńców nie bierzemy.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 Dnia 13.04.2021 o 17:00, MarcKrawczyk napisał: ktoś słucha jeszcze króla popu? Oczywiście! Z tym, że moim zdaniem, i najczęściej go słucham jest album Bad. Dirty Diana czy Speed demon to jest to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 Niektórzy nie dość, że słuchają to jeszcze i oglądają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 19 godzin temu, HQ150 napisał: Z tym, że moim zdaniem, i najczęściej go słucham jest album Bad. Dirty Diana czy Speed demon to jest to. dla mnie beat it z gitarką van halena i bille jean dają radę... a tu taka ciekawa płyta do mnie dotarła... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 (edytowany) U mnie dziś STYX dla przypomnienia Edytowano 16 kwietnia 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 Na wieczór dwa krążki YES. Tym razem małe. Płyta Keys to ascension Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 @JaZz - możesz być spokojny. Jeszcze trochę tego mi zostało do przypomnienia. Na jutro przewiduję maraton Genesis😋. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 Z tym, że nie tych płyt. W zapasie jest jeszcze kilka nastepnych. Zdjęcie jutro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 Wydanie USA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 (edytowany) Edytowano 16 kwietnia 2021 przez Dzik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 (edytowany) Skoro Rush to i Budgie nie może braknąć, takie na czasie Edytowano 17 kwietnia 2021 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 jak takie stare kawałki doszły do głosu, to proponuję drivers seat... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 (edytowany) Tak, powyższy utwór gości u mnie dość często Zarówno ten, jak i jego inne wersje. Z tamtych czasów polecam jeszcze to @JaZz - a teraz zaczynamy obiecane koncerty. Edytowano 17 kwietnia 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 Collinsa słuchałem na zywo a Aarhus w czerwcu 2019😋. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts