Adi777 Napisano 8 maja 2021 Udostępnij Napisano 8 maja 2021 (edytowany) 3 godziny temu, JaZz napisał: Przedwczoraj leciało u mnie requiem Mozarta. Polecam Ci soundtrack z filmu "Amadeus" w reżyserii Miloša Formana. Sam film także, jeden z moich ulubionych. W temacie: Free Improvisation. Edytowano 8 maja 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 maja 2021 Udostępnij Napisano 8 maja 2021 4 minuty temu, JaZz napisał: Wysokie noty ma. Rewelka. Kostiumy, scenografia, klimat tamtych lat, muzyka, no i sam on, Wolfgang Amadeus Mozart i jego śmiech: 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 maja 2021 Udostępnij Napisano 8 maja 2021 weekend pod znakiem różowej landrynki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 8 maja 2021 Udostępnij Napisano 8 maja 2021 A ja dzisiaj dzień z coverami. All Along The Watchtower - Hendrix Whiskey In The Jar - Metallica Hurt - Johnny Cash Somebody To Love - Jefferson Airplane Fortunate Son - Dropkick Murphys House of The Rising Sun - The Animals Pinball Wizard - Elton John And so on. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 8 maja 2021 Udostępnij Napisano 8 maja 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 I Volume w prawo 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 maja 2021 Udostępnij Napisano 9 maja 2021 1 minutę temu, misiek x napisał: Miód na moje uszy 😍 Na moje też. Z jednej strony to tylko przeróbka cudzej kompozycji - Ale za to JAKA 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 maja 2021 Udostępnij Napisano 10 maja 2021 w poniedziałek nieco funky... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 maja 2021 Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Zasłyszane w radio 357 aż nie wiem czy trochę nie za przyjemnie 😆 Danit Jeśli ktoś chce więcej to w streamie jest album i kilka singli. Fajny klimat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 10 maja 2021 Udostępnij Napisano 10 maja 2021 Świetny kawałek. Musiałem przetłumaczyć Oczywiscie. Dziękować... za nutę 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 @Chyba Miro 84 , niewiele jest w sieci na temat tej artystki, nawet nie wiem z jakiego kraju pochodzi. Jeśli coś masz to wklej proszę. Na Bandcamp można kupić album cyfrowy + limitowany 1000szt CD, co już uczyniłem. Jeśli ktoś chce zostało 114szt CD (wysyłka z US) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 (edytowany) 2 godziny temu, JohnDoe napisał: @Chyba Miro 84 , niewiele jest w sieci na temat tej artystki, nawet nie wiem z jakiego kraju pochodzi. Jeśli coś masz to wklej proszę. Na Bandcamp można kupić album cyfrowy + limitowany 1000szt CD, co już uczyniłem. Jeśli ktoś chce zostało 114szt CD (wysyłka z US) Faktycznie, bardzo tajemnicza osoba, jedynie co znalazłem to tu i tu, też nie za wiele. Edytowano 11 maja 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 trochę popu (chciałem posłuchać Marleya, a za dużo już go dzisiaj w radio).... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 14 godzin temu, Amarok napisał: Ależ stare dzieje mi kolego przypomniałeś... ze 25 lat nie słuchałem tej płyty! Tak od lat nurzam się w dżezowych atonaliach, że zapomniałem o tej kapeli zupełnie... a ongiś bardzo ważna dla mnie była... proste może być piękne... dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 maja 2021 Udostępnij Napisano 11 maja 2021 A mnie z kolei Radio Paradise naprowadziło i przypomniało "Lullaby". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 6 godzin temu, sonique napisał: Tak od lat nurzam się w dżezowych atonaliach O, a jakich zespołów kolega słucha? Jakie płyty poleca? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 A jak jesteśmy już przy brytyjskiej post-punkowej nowej fali w wydaniu The Cure, to nie można nie wymienić ich kumpli, równie znamienitej grupy: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 Time for a little bit of the old ultra violence 😈 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 (edytowany) Aaron Jerome kryjący się pod pseudonimem SBTRKT. Lubię czasami do tego albumu wrócić: Edytowano 12 maja 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 12 maja 2021 Udostępnij Napisano 12 maja 2021 8 godzin temu, JohnDoe napisał: Time for a little bit of the old ultra violence 😈 Aleś przypomniał no i muszę obejrzeć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts