Amarok Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 @JaZz co ty oglądasz nocną porą 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 52 minuty temu, Adi777 napisał: Niedawno słuchałem debiutu tego zespołu. Także ten, coś bym napisał, ale chyba nie wolno mi, cenzura czy cuś... Masz wehikuł czasu? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Przed chwilą, Asia napisał: Masz wehikuł czasu? 😉 Nie, Youtube 😁 A tak całkiem serio - nie warto było. Właściwie, to dotrwałem do około piętnastej minuty, i wyłączyłem. Dalej jest to samo, oni cały czas grają to samo, praktycznie każdy utwór zlewa się w jedną, jednostajną papkę. Na minimalny plus wyróżnia się jeden utwór, taki trochę beatlesowy, ale to wszystko, a poza tym - umiejętności instrumentalne - nie stwierdzono, wokalne - podobnie. Jakim cudem ten zespół, i ich debiutancka płyta stały się tak popularne i wpływowe, chyba tylko Sam Najwyższy wie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Nie każdy ma tak wyrafinowany gust muzyczny jak ty 😉, ale w tym przypadku masz racje, tego nie da się słuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 (edytowany) I znów z kolekcji ulubionych mojego ojca. Wśród ulubionych było jeszcze np. ELO, muszę posłuchać czy teraz jestem w stanie strawić bo jako dziecko nie byłam. Edytowano 6 czerwca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 14 minut temu, Amarok napisał: Nie każdy ma tak wyrafinowany gust muzyczny jak ty 😉 😊 Wiem o tym 😄, ale naprawdę, słabe to jest. Od siebie polecam "Television – Marquee Moon", jakieś sto razy lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 W leniwy, niedzielny poranek do śniadania https://music.youtube.com/watch?v=185IvCXjPYA&list=OLAK5uy_m3E28vGMVAthZMHYER3XIgkm9tVoeQjpw 14 godzin temu, audiowit napisał: W tym zestawieniu nie może zabraknąć króla. @audiowit Jak tam, głowa Cię nie boli? Wszystko jest OK? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 12 godzin temu, Asia napisał: Mamy sporo płyt z muzyką filmową O, jakie na przykład? Też słucham muzyki filmowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 (edytowany) Edytowano 6 czerwca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 22 minuty temu, HQ150 napisał: W leniwy, niedzielny poranek do śniadania https://music.youtube.com/watch?v=185IvCXjPYA&list=OLAK5uy_m3E28vGMVAthZMHYER3XIgkm9tVoeQjpw @audiowit Jak tam, głowa Cię nie boli? Wszystko jest OK? Spokojnie, głowa nie ma od czego boleć. Na nogach już od 6 rano. Pies po spacerze, śniadanie zjedzone, zaraz wycieczka rodzinna do Jury. Hmmm tak sobie myślę, że może w samochodzie sobie puszczę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 A niedawno kupiłam wznowienie ścieżki dźwiękowej z serialu "07 zgłoś się". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 (edytowany) 17 minut temu, audiowit napisał: Spokojnie, głowa nie ma od czego boleć. Na nogach już od 6 rano. Pies po spacerze, śniadanie zjedzone, zaraz wycieczka rodzinna do Jury. Miło słyszeć. To udanej eskapady życzę. Pogoda sprzyja. U nas w górach też pięknie. Ale tydzień był zbyt intensywny więc ja wybieram hamak i ogrodowe lenistwo. A i turystów za dużo w ten długi weekend. Na drogach dramat. 18 minut temu, audiowit napisał: Hmmm tak sobie myślę, że może w samochodzie sobie puszczę. No to ja myślałem, że ja wybieram stare auta ale widzę, że tu też są miłośnicy duszy także i w motoryzacji. Zdradź czym jedziecie? Edytowano 6 czerwca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 23 minuty temu, audiowit napisał: Spokojnie, głowa nie ma od czego boleć. Na nogach już od 6 rano. Pies po spacerze, śniadanie zjedzone, zaraz wycieczka rodzinna do Jury. Hmmm tak sobie myślę, że może w samochodzie sobie puszczę. To co masz za auto, że jeszcze kasety można w nim słuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Załadowałem dziś tylko ten krążek, a i tak nie wiem, czy będzie odsłuchana //pogoda-ogród-kawa i wyścigi F1 i ELMS @audiowit Twoje wczorajsze propozycje mocno rozrywkowe, niestety ... to nie dla mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Boguś, wiem;) Hq wyobraź sobie że zdecydowanie wolę starsze samochody. Niestety nie tak stare jakbym chciał. Że względów funkcjonalnych. I nawet sobie nie zdajesz sprawy jak się ucieszyłem, że mam decki w 2 z nich. W 3 fabrycznie było ale poprzedni właściciel wybrał opcje z nowoczesnym cd ;). I narazie to jedyna opcja na słuchanie kaset z młodości, bo jako takiego stacjonarnego decka brak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Asia napisał: A niedawno kupiłam wznowienie ścieżki dźwiękowej z serialu "07 zgłoś się". Znasz "Fontannę" Clinta Mansella? Dobry soundtrack. Swoją drogą, muszę w końcu się zabrać za ten film. Polecę Ci kilka ścieżek, może Ci przypasują: Edytowano 6 czerwca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 (edytowany) Dziękuję, część nawet mamy, ale ostatnio troszkę zapomnieliśmy o tym. Nostalgicznie poszukałam Patricii Kaas A ELO nadal na nie - dawno temu brzmiało dla mnie staro i nic się nie zmieniło od ostatniego razu. Edytowano 6 czerwca 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 2 godziny temu, audiowit napisał: Hq wyobraź sobie że zdecydowanie wolę starsze samochody. Niestety nie tak stare jakbym chciał. audio To dokładnie tak jak. Ja teraz jeżdżę 16-letnim Saabem. Dwa tygodnie temu uciekło mi Volvo S60 z autentycznym przebiegiem 80tkm z 2009r. Wyglądało jak nowe. I się spóźniłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 (edytowany) To ja mam 20letnie volvo s40 2.0. Subaru 05r 3.0, no i merca slk z 98r 2.0 kompresor s60 z takim przebiegiem bym chętnie przytulił ale tylko R lub T5. Saab bryka intelektualistów:) Edytowano 6 czerwca 2021 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 3 godziny temu, Asia napisał: A ELO nadal na nie - dawno temu brzmiało dla mnie staro i nic się nie zmieniło od ostatniego razu. Ja ich trochę słuchałem, ale znudzili mi się. Taka biedniejsza i słabsza, i to znacznie, wersja The Beatles. Zresztą, nawet sam Jeff Lynne bodajże jest wielkim fanem Bitelsów, i chyba byli dla niego inspiracją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2021 Tylko nie ma na czym odtworzyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts