Amarok Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Trochę optymizmu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 (edytowany) Tym, co ulegają pokusie 😉 Edytowano 18 czerwca 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 Dnia 17.06.2021 o 20:47, Kraft napisał: Jak jedną kompozycją trafić zarówno do discomułów, jak i miłośników poezji śpiewanej. Ida Corr "Let Me Think About It". Ta sama wykonawczyni, ta sama piosenka, ale różne aranżacje i teledyski. Poranna rozgrzewka z synem zaliczona (mąż próbował ściszyć). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Asia napisał: (mąż próbował ściszyć). Którą wersję? To w drugą stronę. Z "wolnej" w "szybką". Uwaga na rewelacyjny oscylator w drugiej wersji;) Edytowano 19 czerwca 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 18 minut temu, Kraft napisał: Którą wersję? No, ba! Jeśli chodzi o rytm to on woli punk rocka. Wersja disco ma wiele wcieleń. Akustyczną znalazłam po chwili poszukiwań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 (edytowany) U mnie teraz taka Pani ze świetnego albumu Places Edytowano 19 czerwca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 26 minut temu, misiek x napisał: Pixies Nie znałem... świetne 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 Coś innego na pewno warto posłuchać 🙂 odkąd przeglądam ten wątek częściej wpadam na takie perełki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 (edytowany) Chyba oglądacie w tym YT niż słuchacie... Edytowano 19 czerwca 2021 przez Artsky Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 Czasem warto zobaczyć muzyków z minionych lat. Jeśli ktoś lubi. Tu każdy wkleja muzykę z różnych źródeł, jako propozycje tylko. YT jest akurat wygodny. A do słuchania w domu właśnie kupiłem kilka CD >>> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2021 Jaką weryfikacją? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2021 Fan śniadań z czarną Betty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2021 Tej płyty (w całości) nie mogę się nasłuchać od wczoraj. Otis Redding (1941 - 1967) mając 26 lat zginął w katastrofie lotniczej w Wisconsin wraz z członkami swego zespołu instrumentalnego The Bar-Kays. Świetny głos, kawałki nie tylko soulowe ale jest blues i różne fajne klimaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2021 dziś nowość i coś mocno energetycznego.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2021 Bardzo przyjemny popik : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2021 Może coś z polskiej klasyki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 The Stone Roses, debiut, po raz pierwszy słucham, podobno świetne, bardzo melodyjne, w stylu The Beatles czy The Byrds. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 Jest moc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Bardzo przyjemne klezmerskie granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 Blues rock, wysoko oceniany. Nie jestem wielkim fanem bluesa, ale w połączeniu z rockiem, jazzującymi wstawkami, i ciekawymi pomysłami, jestem jak najbardziej za 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 To ja coś innego kto pamięta i oglądał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 22 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2021 1 minutę temu, RLC napisał: To ja coś innego kto pamięta i oglądał? Ja oglądałem, i to całkiem niedawno, po raz pierwszy. Cały pierwszy sezon, i chyba niecałą połowę drugiego, później mi się trochę znudziło, ale kiedyś wrócę, to na pewno. Świetny serial, ze świetną muzyką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts