Dzik Napisano 11 lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 lipca 2021 2 godziny temu, JohnDoe napisał: SACD mam tylko to. Rachel Podger - Antonio Vivaldi 2xCD. Nawet nie wiem jak to zripować do DSD, czy w ogóle się da? Trzeba chyba do ISO i pobrać wtyczkę do Foobara. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 lipca 2021 Cluster - "Cluster II" (1972) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 11 lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 lipca 2021 1 godzinę temu, Dzik napisał: Trzeba chyba do ISO i pobrać wtyczkę do Foobara. Ale jak chcesz to zrobić do ISO? Komputerowy czytnik to zczyta? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 lipca 2021 (edytowany) 😁 😉 😏 Edytowano 11 lipca 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 tak na dobry dzień Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 (edytowany) co by był jeszcze lepszy 😁😁 https://www.youtube.com/watch?v=ddvE5AMxv7s Edytowano 12 lipca 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 (edytowany) Dnia 11.07.2021 o 10:56, Fafniak napisał: Mi za kazdym razem przypomina się jak w Chorzowie to pierwszy raz usłyszałem. Ciarrry Na Metallica nie byłem (aż wstyd) Ale za to byłem tu >>> (gdzieś w tłumie na dole 😎 ) 🤘🤘🤘 Tu perkusista Mikkey Dee dał popis >>> solo na gitarze >>> I jedno zdjęcie z mojego fona z tego koncertu >>> Bleeeh, oglądać to teraz na YT to zupełnie co innego 😏 Edytowano 12 lipca 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 Dzisiaj na dobry dzień trochę westernowo no i trochę mojego ulubionego bluesa. Kolega rockman tak zdefiniuje ten gatunek " gitara , narzekanie , gitara , koniec utworu " Lubię Alabama 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 Tanecznym krokiem... Motyw przewodni z serialu 'River". 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Kolega rockman tak zdefiniuje ten gatunek " gitara , narzekanie , gitara , koniec utworu " 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 (edytowany) 17 godzin temu, JaZz napisał: a słucham sobie dyskografii Santany od początku. Samba Pa Ti - ładny utwór. Też się muszę wziąć za Santanę, bo jeszcze nie słuchałem jego płyt. Przeszywająca ta solówka. Edytowano 13 lipca 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 Nie wierzę, co ja słucham 🤯😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 Ja też czasem nie wierzę co Ty tam słuchasz 😉 Sandu Ciorba może dla odmiany sobie puść 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 Przed chwilą, JohnDoe napisał: Ja też czasem nie wierzę co Ty tam słuchasz 😉 Sandu Ciorba może dla odmiany sobie puść 😆 Techno, trance, progressive house, z wokalem, ale nawet niezłe, przynajmniej jak na razie. Historia zatacza koło. Gdyby ktoś mi rok czy dwa lata temu powiedział, że będę słuchał techno, trance czy house, to bym się popukał po czole. Gdyby ktoś mi jakieś osiem lat temu powiedział, że będę słuchał jazzu, to bym się popukał po czole. Piętnaście lat temu słuchałem techno, co prawda inne, takie typowe łupanie bez ładu i składu, co prawda niezbyt często, bo wtedy praktycznie w ogóle nie słuchałem jakiejkolwiek muzyki, ale jednak, mimo wszystko. Nieźle 😁 10 godzin temu, tomek4446 napisał: Kolega rockman tak zdefiniuje ten gatunek " gitara , narzekanie , gitara , koniec utworu " Który? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 36 minut temu, Adi777 napisał: Który? Mój kolega , trochę źle zbudowałem zdanie. W tym roku na nadal trzymającym poziom festiwalu bluesa w Suwałkach nie było zagranicznych wykonawców. Ale dzięki temu powstały niezwykłe kombinacje wykonawców którzy na co dzień z sobą nie grają. I tak na tegorocznym / nawet nie wiecie jak żałuję , że w tym roku nie mogłem być/ zagrał Waglewski którego nie trzeba przedstawiać , z niezaprzeczalnie najlepszym polskim harmonijkarzem Bartkiem Łęczyckim. Kolega który był , twierdzi , że wymiatali i ja mu wierzę. furorę zrobiła też Natalia Sikora z Darkiem Kozakiewiczem na gitarze. A tu relacja; http://www.bluesonline.pl/item/2041-waglewski-leczycki-na-final-suwalki-blues-festival-2021-wideo @Adi777 Z psychodelicznych jedyny zespół jaki toleruję to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 I lewa nóżka się kiwa 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 Kto pamięta 🙂 Następny 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 6 godzin temu, RLC napisał: Kto pamięta 🙂 Kiedyś miałem niezłą fazę na utwór Parents, uważałem go za arcydzieło, ale mi przeszło. W ogóle, sporo rockowych utworów mocno straciło w moich oczach, po za wspomnianym Parents na pewno Brothers in Arms - Dire Straits czy Stationary Traveller Camela, chociaż ten ostatni trochę mniej stracił, niemniej już tak nie zachwyca jak kiedyś, właściwie tylko kilka lat temu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 Widzisz ja jeszcze dwa lata temu tylko Heavy Metal a teraz, zupełnie tego nie słucham no może czasem jakaś ballada wleci 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 6 godzin temu, RLC napisał: Kto pamięta 🙂 Kiedyś miałem niezłą fazę na utwór Parents, uważałem go za arcydzieło, ale mi przeszło. W ogóle, sporo rockowych utworów mocno straciło w moich oczach, po za wspomnianym Parents na pewno Brothers in Arms - Dire Straits czy Stationary Traveller Camela, chociaż ten ostatni trochę mniej stracił, niemniej już tak nie zachwyca jak kiedyś, właściwie tylko kilka lat temu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 (edytowany) Szczucie cycem i pośladkiem ale niektóre ujęcia sa naprawdę dobre A "dawid bowie" świetny zresztą ciekawa historia tego klipu jest Edytowano 14 lipca 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 I 2 zacne kawałki . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 Na RYM płyta określona jako Nu Jazz, Downtempo. Pierwszy raz słucham. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 To był kapitalny koncert Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 lipca 2021 Taki damski wokal to ja lubię, z lekką chrypką 🙂. Tymczasem na życzenie syna u nas inny głos z chrypką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts