MobyDick Napisano 2 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2021 (edytowany) Clödie nasza ulubienica. Edytowano 2 sierpnia 2021 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2021 Zarwałam jedną noc na ten serial Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 Śpiewającą Niemka! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 (edytowany) Dnia 1.08.2021 o 21:36, JaZz napisał: Leci drugi album Tristanii. Ale mi się to wkręca 😳 🤘 Próbowałam wczoraj, ale mnie to rozśmiesza 😉. Dorosły koleś śpiewa jakby w South Parku podkładał głos. Edytowano 3 sierpnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 (edytowany) Przecież nikt nie ma takiego głosu z zaświatów. Mam ograniczone horyzonty muzyczne, ale się staram 😉. Edytowano 3 sierpnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 A w komplecie dobry laryngolog 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 Wiedziałam, że wezwiesz kumpli 😁. Jestem jaka jestem, no co ja poradzę, że mnie to rozśmiesza. Mój mózg jest płaski w tym miejscu. Oczywiście to robi wrażenie, a już szczególnie jak taka kobitka nagle (bez widocznego wysiłku) zaczyna takim głosem śpiewać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 (edytowany) 4 godziny temu, HQ150 napisał: Śpiewającą Niemka! Dobre. Nie znałem. Poznam. A tę panią lubisz? Edytowano 3 sierpnia 2021 przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 2 godziny temu, JaZz napisał: 😤 @nowy78 Ty widziałeś co ta Asia gada? 😳😏😅 2 godziny temu, Asia napisał: Wiedziałam, że wezwiesz kumpli 😁. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Dobre👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Grzesiek202 napisał: A tę panią lubisz? Jasne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 3 godziny temu, JaZz napisał: @nowy78 Ty widziałeś co ta Asia gada? 😳😏😅 🤣 🤣 Sporo tego słucham, ale muszę po cichu przyznać, że nieraz zdarzyło mi się pomyśleć o wokalistach metalowych (wiadomo których ) w podobny sposób, jak widzi ich Asia A power metal to już w ogóle niezłe jaja (albo może brak 🤔 😜 ) Niemniej jednak jakoś to wszystko ze sobą gra i cóż, po prostu to lubię. Chyba w dużej mierze ze względu na dźwięk przesterowanych gitar, z tym, że muszą być dobrze (wg mnie) ustawione. No i klimat, wiadomo. O, np spodobał mi się suport z niedzielnego koncertu Vadera, pomimo, że zmierza w tą czarniejszą stronę, której akurat mniej trochę słucham. Polecam dwa ostatnie kawałki (oczywiście koneserom gatunku 🤣 ). Z drugiej strony, gdy spojrzeć na wokalistów/tki z innych gatunków muzycznych to także niemało tam wykonań przesadnie ekspresyjnych/emocjonalnych w odniesieniu do treści. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 To jak, ciągle kumple @JaZz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 😁 Nie żywisz urazy 😘. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 To sobie zrobię awatara love peace jazz 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 (edytowany) No weź, to widok z mojej ulicy i obrazuje moją wrażliwość i ten, no jak to się nazywa - romantyczne usposobienie. Tymczasem syn katuje - wczoraj puścił w pętli Edytowano 3 sierpnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 (edytowany) Adriano Trinidade, Giacomo Bondi Garota de Ipanema Bardzo fajny album. Oaza spokoju i fajna realizacja. https://music.youtube.com/watch?v=17ygL7fRjmY&list=RDAMVM17ygL7fRjmY Edytowano 4 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Skandalistka kolejny raz dała znać o sobie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Kiedyś niespecjalnie przepadałem za Jefferson Airplane. A dziś zapragnąłem kupić CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 13 godzin temu, HQ150 napisał: Adriano Trinidade, Giacomo Bondi Garota de Ipanema Bardzo fajny album. Oaza spokoju i fajna realizacja. https://music.youtube.com/watch?v=17ygL7fRjmY&list=RDAMVM17ygL7fRjmY Cudowne na wieczór. Rano, jak powiedział syn, ładna muzyka ale za spokojna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 (edytowany) Oglądam sobie ogłoszenia używanych kolumn i wzmacniaczy lampowych na olx i to przyszło mi do głowy: I realize, of course, that it's no shame to be poor. But it's no great honor either! Moja ulubiona kwestia z tego musicalu. Edytowano 4 sierpnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 11 godzin temu, JohnDoe napisał: Nie słuchałem nigdy nic z tego zespołu, mimo, że byli dosyć popularni, ale nie porwało mnie. Dla mnie wzorem tego typu blues rockowych utworów w średnim, średnio-wolnym tempie jest Since I've Been Loving You Zeppelinów: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 (edytowany) Dziękuję, że chciało Ci się zaśpiewać dla mnie i wrzucić do sieci 😁. @JaZz Edytowano 5 sierpnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts