Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
Dnia 1.08.2021 o 21:36, JaZz napisał:

Leci drugi album Tristanii. Ale mi się to wkręca 😳

220px-Tristaniabeyondtheveil.jpg

🤘

Próbowałam wczoraj, ale mnie to rozśmiesza 😉. Dorosły koleś śpiewa jakby w South Parku podkładał głos.

Edytowano przez Asia
Napisano

Wiedziałam, że wezwiesz kumpli 😁.

Jestem jaka jestem, no co ja poradzę, że mnie to rozśmiesza. Mój mózg jest płaski w tym miejscu.

Oczywiście to robi wrażenie, a już szczególnie jak taka kobitka nagle (bez widocznego wysiłku) zaczyna takim głosem śpiewać.

Napisano
3 godziny temu, JaZz napisał:

@nowy78 Ty widziałeś co ta Asia gada? 😳😏😅

🤣 🤣

Sporo tego słucham, ale muszę po cichu przyznać, że nieraz zdarzyło mi się pomyśleć o wokalistach metalowych (wiadomo których ;) ) w podobny sposób, jak widzi ich  Asia :) A power metal to już w ogóle niezłe jaja (albo może brak 🤔 😜 ) Niemniej jednak jakoś to wszystko ze sobą gra i cóż, po prostu to lubię. Chyba w dużej mierze ze względu na dźwięk przesterowanych gitar, z tym, że muszą być dobrze (wg mnie) ustawione. No i klimat, wiadomo. O, np spodobał mi się suport z niedzielnego koncertu Vadera, pomimo, że zmierza w tą czarniejszą stronę, której akurat mniej trochę słucham. Polecam dwa ostatnie kawałki (oczywiście koneserom gatunku 🤣 ).

Z drugiej strony, gdy spojrzeć na wokalistów/tki z innych gatunków muzycznych to także niemało tam wykonań przesadnie ekspresyjnych/emocjonalnych w odniesieniu do treści. 

Napisano (edytowany)

No weź, to widok z mojej ulicy i obrazuje moją wrażliwość i ten, no jak to się nazywa - romantyczne usposobienie.

Tymczasem syn katuje - wczoraj puścił w pętli

Edytowano przez Asia
Napisano (edytowany)

Oglądam sobie ogłoszenia używanych kolumn i wzmacniaczy lampowych  na olx i to przyszło mi do głowy:

I realize, of course, that it's no shame to be poor. But it's no great honor either!

Moja ulubiona kwestia z tego musicalu.

Edytowano przez Asia
Napisano
11 godzin temu, JohnDoe napisał:

Nie słuchałem nigdy nic z tego zespołu, mimo, że byli dosyć popularni, ale nie porwało mnie. Dla mnie wzorem tego typu blues rockowych utworów w średnim, średnio-wolnym tempie jest Since I've Been Loving You Zeppelinów: