Asia Napisano 4 września 2021 Udostępnij Napisano 4 września 2021 Nic odkrywczego ale jak bardzo chce mi się śpiewać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 4 września 2021 Udostępnij Napisano 4 września 2021 Wuj Angeliny Jolie z przesłaniem: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 Kiedyś może by to i bawiło, ale teraz widzę to trochę inaczej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar09 Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 (edytowany) Edytowano 5 września 2021 przez jar09 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 (edytowany) Okładka tak trochę z dupy, ale proszę się nią nie sugerować, muzyka jest na dobrym poziomie 😁 Edytowano 5 września 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 Coś mnie dzisiaj na Niemcy wzięło 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 września 2021 Udostępnij Napisano 5 września 2021 (edytowany) 🤣 Dobrze, że syn dawno śpi bo niechybnie miałby nowy #1. Ale ja zdecydowanie wolę Edytowano 5 września 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 w podobnym klimacie chyba nawet na składance bravo hits w latach 90 było Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 And the Oscar goes to @Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Uroczy kawałek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 To w podobnym stylu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 No i najbardziej chyba znany kawałek w ten deseń 5 minut temu, Asia napisał: 🤭 Te zamknięte usta są komentarzem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Ale zauważ, ta pani jeszcze śpiewa 😁 Impossible is nothing Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Najpierw "Je T'aime,..." , a potem "Comment te dire adieu" (piosenka bardziej znana u nas z coveru Jimmy Sommervilla). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 Takie to burzliwe związki artystyczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 (edytowany) Mmm... moja miłość z dzieciństwa (moja i Salvadora Dali). Edytowano 6 września 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 @JaZz Ale to juz było 18 minut temu, Kraft napisał: Mmm... moja miłość z dzieciństwa Przyglądaliśmy się kiedyś z mężem i szczerze mówiąc mieliśmy wątpliwości co do płci 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 (edytowany) 21 minut temu, Asia napisał: Przyglądaliśmy się kiedyś z mężem i szczerze mówiąc mieliśmy wątpliwości co do płci 😁 Wpisz w Googla "amanda lear nude";) Edytowano 6 września 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 🙈 Farbowany lis 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 A wracając do meritum u mnie nastrojowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 września 2021 Udostępnij Napisano 6 września 2021 21 minut temu, Asia napisał: 🙈 Farbowany lis 😁 Chodziły ongiś plotki że to facet po przeróbce... A mnie jazz na balkonie pociągnąwszy dziś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts