tchocky Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Znam, kiedyś sprawdzałem ale nie przypadł mi do gustu na tyle żeby kupować płyty. Ten debiut faktycznie dobry. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Dziś 40 lat kończy ten album Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 A za rok 40 lecie tego albumu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 @tchocky Lubisz czterdziestki, co nie? 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 odtrutka po wczorajszym "konkursie" a z nowych wydań polecam to : (niby cover ale warto) I wreszcie dotarły niezabite "remasteringiem" płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 1 godzinę temu, Fafniak napisał: a z nowych wydań polecam to : (niby cover ale warto) Może być, ale wolę takie podejście do tematu. Płyta z 2010 r. Szczególnie lubię wykonania "Rzeki dzieciństwa" i "Oni zaraz przyjdą tu", choć akurat ich nie znalazłem na YT. Kawałek poniżej też ok, mimo, że za M. Lipiną nie przepadam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 5 godzin temu, Fafniak napisał: niezabite @MariuszZ 3 godziny temu, Rafał S napisał: Szczególnie lubię wykonania "Rzeki dzieciństwa" i "Oni zaraz przyjdą tu", posłucham Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 Chyba nie posłucham bo znaleźć nie mogę na spotyfaju Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 10 godzin temu, Adi777 napisał: Brian Eno ma dziś urodziny, też coś posłucham z jego solowych dokonań. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 (edytowany) Nowość. Jonny Greenwood, Thom Yorke, Tom Skinner w projekcie The Smile. Edytowano 15 maja 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 Z wczorajszej Eurowizji. Zgrabne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 Dzień jak co dzień. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 15 godzin temu, moss napisał: Dzień jak co dzień. Dzisiaj przesłucham Interstellar. Ostatnio miałem na tapecie soundtrack z Incepcji, jak dla mnie spore rozczarowanie. Nie mogę się nadziwić, gdy jest mowa o Zimmerze, to praktycznie nigdy nie ma mowy o Cienkiej Czerwonej Linii, tylko przeważnie właśnie Incepcja, Batman, czy jeszcze coś innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 Co kto lubi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 Dziś u mnie znów starocie w uszach 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 31 minut temu, gienas napisał: Dziś u mnie znów starocie w uszach Uwielbiam tę płytę. Często towarzyszyła mi w nauce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 trochę wspomnień...., ale przecie to nowość od Soft Cell...., ale brzmi jak Pet Shop Boys..., ach... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 Może było jakieś zick zack, ale wyszło jak wyszło…. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 5 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: trochę wspomnień...., ale przecie to nowość od Soft Cell...., ale brzmi jak Pet Shop Boys..., ach... W tym klipie Almond mi przypomina Pete Townshenda bez brody sprzed 40 lat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 18 maja 2022 Udostępnij Napisano 18 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 21 godzin temu, kaczadupa napisał: Słuchałem na żywo 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 19 maja 2022 Udostępnij Napisano 19 maja 2022 Dostanę chociaż jednego lajka? Baaardzo lubię ten album. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts