dorsz Napisano 3 września 2022 Udostępnij Napisano 3 września 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 Ogień! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 (edytowany) Dobry utwór, ale trzyminutowe intro trochę za długie i jesli słuchający je przetrwa to później już tylko słuchać. Dobry riff gitarowy od 6.26min. Edytowano 4 września 2022 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 @dorsz A Pale Horse ..... zajebiste , właśnie słucham na 67 dB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 Płyta dla mnie boska 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 53 minuty temu, tomek4446 napisał: @dorsz A Pale Horse ..... zajebiste , właśnie słucham na 67 dB Ja to już głuchy jestem, to słucham raczej 10 dB głośniej 😉 Electric Wizard Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 września 2022 Udostępnij Napisano 4 września 2022 13 minut temu, dorsz napisał: Ja to już głuchy jestem, to słucham raczej 10 dB głośniej Ha ! Też tak kiedyś słuchałem. Dzięki temu poznałem dzielnicowego i dwóch miłych Panów z prewencji 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Muzyka folkowa, konkretnie cygańska ale ta prawdziwa - nie "gypsypolo". Znacie? Lubicie? Polecicie coś? Wpadło mi ostatnio w uszy coś takiego i poszukuję podobnych klimatów. Ewentualnie muzyka żydowska, takie klezmerkie klimaty z akordeonem, skrzypcami i kontrabasem. A tu jeszcze z Kayah, która swego czasu nagrywała podobne rzeczy z Bregovicem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 18 minut temu, Grzesiek202 napisał: takie klezmerkie klimaty z akordeonem, skrzypcami i kontrabasem. Może BCNR? Debiut. Raczej na pewno nie o to Ci chodzi, ale może się spodoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 21 minut temu, Adi777 napisał: Może BCNR? Debiut. Obawiam się, że musisz rozwinąć ten skrót Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 5 minut temu, Grzesiek202 napisał: Obawiam się, że musisz rozwinąć ten skrót Black Country New Road. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 (edytowany) 53 minuty temu, Adi777 napisał: Black Country New Road. Dzięki. Posłucham sobie ich kiedyś, ale to nie to. Nie te instrumenty, nie ten język i nie ta wrażliwość. Edytowano 5 września 2022 przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 1 godzinę temu, Grzesiek202 napisał: Dzięki. Posłucham sobie ich kiedyś, ale to nie to. Nie te instrumenty, nie ten język i nie ta wrażliwość. Może coś z tych. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Kroke znam. Reszty posłucham - dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 (edytowany) @Grzesiek202 Ten drugi ma elementy ska. Tu jest trochę bardziej folkowo, spokojniej. Edytowano 5 września 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 A to już w temacie Czego sluchasz?? 😉 Jeden z opisów zespołu: Piirpauke łączy tradycyjne fińskie formy ludowe z motywami i rytmami z latynoskich, karaibskich, arabskich i azjatyckich stylów muzycznych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Kolejna nowość. Ambient, syntezatory, puzon i klarnet basowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Niedawno miałem ogromną przyjemność poznać osobiście Adama Barucha Polecam jego stronę : www.adambaruch.com Można znaleźć tam trochę płyt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 2 godziny temu, Fafniak napisał: Można znaleźć tam trochę płyt 20 000 płyt. Rzeczywiście, trochę jest 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 może to wstyd sie przyznac, ale Adama Barucha wgl nie słyszałem .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts