soberowy Napisano 11 września 2022 Udostępnij Napisano 11 września 2022 od 3:30 sztos 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 taka jesienna piosenka ostatnio za mną chodzi... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 @dorsz "Walking on Air" - piękne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 września 2022 Udostępnij Napisano 12 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Słucham seta do pracy https://www.youtube.com/watch?v=zrkMtNBz0sA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 jesień rozgościła już na dobre... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 "Czarna chmura" - Kękę. Utwór powstał ok 2019 roku i traktuje czas terezniejszy z tamtej perspektywy. (+18!) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Close to the Edge kończy dziś 50 lat 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 2 godziny temu, tchocky napisał: Close to the Edge Świetny album. Długo do niego dojrzewałem, ale w końcu się udało U mnie elektronika. Przesłuchałem kilka ich płyt. Jest dobrze, ale jeszcze się nie wgryzłem całkowicie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Jakoś mi Yes nie podszedł w całych płytach. Mimo że kawałki w Trójce fajne były. No, taki fenomen 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 5 godzin temu, tchocky napisał: Close to the Edge kończy dziś 50 lat Klasyk, aż się ciepło na sercu robi. "Siberian Khatru" i "And you and I" słyszałem na żywo w Kongresowej, jeszcze jako student. Jakieś ćwierć wieku temu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 września 2022 Udostępnij Napisano 13 września 2022 (edytowany) Ongiś mówiono że Clapton jest najszybszym gitarzystą świata a najszybszym perkusistą świata był Wyżej go słychać a niżej go widać Edytowano 13 września 2022 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 Muszę skorygować. Najszybszym gitarzystą świata był Alvin Lee. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 5 godzin temu, dorsz napisał: Muszę skorygować. Najszybszym gitarzystą świata był Alvin Lee. Dokładnie tak - sam miałem to napisać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 Leo Lyons też nieźle na basie dawał. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 września 2022 Udostępnij Napisano 14 września 2022 5 godzin temu, dorsz napisał: Leo Lyons też nieźle na basie dawał. No, raczej. Ale Chick Churchill i Rick Lee też nie od macochy. Tam nie było słabego muzyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 września 2022 Udostępnij Napisano 15 września 2022 A na dzis mam to trochę lżej się słucha w szczególnosci "African night" miód na uszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts