sonique Napisano 30 października 2022 Udostępnij Napisano 30 października 2022 17 minut temu, Adi777 napisał: Nie dziwię się, potrafi zaczarować 😉 Są artyści, którym utwory komponują inni muzycy. Są też tacy, którzy wykonują to co sami skomponowali. Nieliczni idą dalej. Sami sobie tworzą instrument taki, który brzmi jak żaden przedtem i żaden potem. Komponują na nim i wykonują swoje dzieła. Są przez to bardzo rozpoznawalni. Jedyni. Są dziedzictwem narodów. Takich cenię ponad wszystko. Taki jest Eberhard Weber. Z innych, których lubię za to samo to np. Brian May…;) Ta jest genialna: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 30 października 2022 Udostępnij Napisano 30 października 2022 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 30 października 2022 Udostępnij Napisano 30 października 2022 Zostało w głowie po targach... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 No cóż mogę napisać? Próbowałem 🥱 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 Niesamowita przestrzeń jest ujęta w nagraniach z tej płyty. A w ogóle to polecam przynajmniej sprawdzić Djabe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 I tyle w kwestii częstotliwości podziału 😇 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 I luzik 😇 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 Przechodziłem ostatnio koło starego kościoła i usłyszałem organy. Wskoczyłem szybko do środka i trafiłem na ucztę muzyczną. Organy na żywo brzmią niesamowicie potężnie! Od tamtej pory mam zajawkę na kościelne organy. 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 31 października 2022 Udostępnij Napisano 31 października 2022 Kto raz usłyszy takie organy już nie przejdzie obok nich obojętnie. Znasz może tę płytę? To nie jest typowa organowa muzyka, ale numer 4 powoduje u mnie gęsią skórkę. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 Może nie w gusta melomana, ale teledysk świetny. Moje klimaty 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 Tymczasem 38 lat temu… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 21 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Tymczasem 38 lat temu… Tytuł albumu pasuje do muzyki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 Nigdy nie znudzi mi się ta płyta. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 1 listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 listopada 2022 (edytowany) Troche szorstkie i jakieś takie ,,hitlerowskie,, brzmienie, ALE ogólnie niczego sobie. Dwie wersje. Która lepsza??? Edytowano 2 listopada 2022 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 2 listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 mam nieco problemów z oceną najnowszego the Cult, ale utwór tytułowy tak pięknie się snuje... trochę jak z filmu z Bondem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 Ta płyta kończy dziś 30 lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endymion123 Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 Aż trudno uwierzyć, ale chyba nikt nie wrzucał wcześniej 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts