Artur Brol Napisano 2 listopada Udostępnij Napisano 2 listopada Ciekawy wybór. Może ktoś w końcu stwierdził że repertuar trzeba zmienić. Dire Straits, Diana Krall, Pink Floyd czy Norah Jones się znudzili? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 listopada Udostępnij Napisano 2 listopada Ciekawy smuteczek… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
száraz fehér Napisano 2 listopada Udostępnij Napisano 2 listopada 22 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: W tym roku nowi kjurzy, a 40 lat temu tego dnia… No to pięknie, okazuje się, że 40 lat temu skończyłem szkołę średnią, Thx za przypomninie BTW realizacja fatalna IMHO. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Czy słyszeliście smutniejszy utwór? I napisał go gość w wieku 26 lat. Jak znawcy zaznaczają, w najszczęśliwszym momencie swojego życia. Miałem okazję usłyszeć ten utwór, ale na piano solo. Anne-Maartje Lemereis, 35 latka. Rozpoczęła jako 4 latka. I z dziećmi pracuje. Ponadto ogromne wyróżnienie w NL - Componist des Vaderlands. Około 10 minut smutku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Piekny utwor. Sluchajac, rozmyslam nad moim zyciem I jak sie spieprzyło, nie wiedząc dlaczego. Pieknu utwór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Bardzo ciekawy utwór. 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Czy słyszeliście smutniejszy utwór? I napisał go gość w wieku 26 lat. Jak znawcy zaznaczają, w najszczęśliwszym momencie swojego życia. Miałem okazję usłyszeć ten utwór, ale na piano solo. Anne-Maartje Lemereis, 35 latka. Rozpoczęła jako 4 latka. I z dziećmi pracuje. Ponadto ogromne wyróżnienie w NL - Componist des Vaderlands. Około 10 minut smutku. Dobry utwór. Znany .......z filmów. Właśnie zastanawiam się z jakich....... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada @Artur Brol Trzymaj się - jesteś miłym, niekonfliktowym facetem. Dobra karma wróci. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Już wiem. Wujek google pomógł. Pluton, Człowiek słoń, Amelia. W tych filach wykorzystano tę ścieżkę dźwiękową. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada 9 minut temu, Rafał S napisał: @Artur Brol Trzymaj się - jesteś miłym, niekonfliktowym facetem. Dobra karma wróci. Dzieki za dobre słowa. Oby gdzies sie na dluzej nie zatrzymała, po drodze do mnie. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada (edytowany) Dziś testuję lampy z hornami. Również dziesięciolampowego Fishera. M.in na tej płycie. Tyle ze z innego źródła. Jakość z YT mizerna. Edytowano 3 listopada przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Piękne... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 listopada Udostępnij Napisano 3 listopada Jest coś niesamowitego w ludzkim głosie, czy to męskim czy żeńskim. Oby ci utalentowani byli szybko odkrywani. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Od początku do końca super płytka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 4 listopada Udostępnij Napisano 4 listopada Właśnie👂 i widzę. Zachęcam i namawiam na jedną, dwie płytki tego starszego już pana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Prawdziwym melomanom nie trzeba przedstawiać. Mistrzostwo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Wróciłem di Niedocenionego Albumu Jethro Tull, genialny album koncepcyjny, Ian na tym flucie wymiata 😎 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Podobno nadciągają deszcze, to co jak nie ta pieśń najbardziej pasuje na listopadowy wieczór… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Trochę ociepli temat trzech panów manualnych 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Głośno, bo audiofilska. I stopa, musowo. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 6 listopada Udostępnij Napisano 6 listopada Jako, że dni coraz krótsze i coraz szybciej zapada zmrok, warunki sprzyjaja eksploracji mrocznych gatunków. Buszuję od kilku dni w repertuarze wytwórni Insectorama specjalizującej się w dub techno. Odmiana ta szybko mi się nudzi i muszę się natrudzić, żeby coś ciekawego znaleźć. Na razie przesłuchałem jakieś 30 albumów i z 5 kawałków wyłowiłem 😁 Natomiast ogólnie te perełki dub techno, które do te pory wyłowiłem nie tylko ze wspomnianej wytwórni, uważam za najlepszą muzykę do samotnych, długich nocnych podróży samochodem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada 16 godzin temu, Lumberjax napisał: Wróciłem di Niedocenionego Albumu Jethro Tull, genialny album koncepcyjny, Ian na tym flucie wymiata 😎 Ja go bardzo cenię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada @Lumberjax "Thick as a brick" to klasyk Jethro Tull. Jak na dość skomplikowaną formę (odejście od piosenek) osiągnął i tak spory sukces. https://en.wikipedia.org/wiki/Thick_as_a_Brick Oczywiście też go bardzo lubię, choć jednak bliższy jest mi najpopularniejszy album zespołu - "Aqualung". (Mimo, że "Thick as a Brick" wygrywa lepszym dźwiękiem.) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano 7 listopada Udostępnij Napisano 7 listopada 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts