Repugnant Napisano 27 września 2018 Udostępnij Napisano 27 września 2018 dorzuce cos od siebie,Queen-made in heaven wrocilem do tego po jakims czasie mmm przepiekna plyta a freddie klasa sama w sobie:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 października 2018 Udostępnij Napisano 23 października 2018 Polecam. Mnie wycisza... https://kalyascintilla.bandcamp.com/album/woodland-womp-24bit-96khz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 24 października 2018 Udostępnij Napisano 24 października 2018 Takie dwie plyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 26 października 2018 Udostępnij Napisano 26 października 2018 U mnie na dziś, zestaw z dawnych lat, jak było się kiedyś DJ. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 29 października 2018 Udostępnij Napisano 29 października 2018 Muza na Dobranoc Muza do końca dzisiejszego dnia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 października 2018 Udostępnij Napisano 31 października 2018 Bardzo dobra płyta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 listopada 2018 autiowit-cie a jaki akompaniament do płytki ... Ja sobie dziś coś takiego zapodałem , szkoda ,że bez "lampek" Setcik Katie wypaśny , sporo utworów nagranych na -40/50 dB , jakoś brzmi to lepiej (po podgłosnieniu) aniżeli kawałki na -20 ... dziwne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 listopada 2018 A to chyba najlepsza płyta jaką w tym roku słyszałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 2 listopada 2018 Udostępnij Napisano 2 listopada 2018 A ja dziś daleko wstecz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 4 listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 listopada 2018 Przedwczoraj światowa premiera najnowszego albumu The Prodigy, a wczoraj już u mnie: Jak widać 2-płytowe wydanie z 4 stronami: A, B, C, D? Obok, to mniejsze, Ministry - Filth Pig. Świetny industrial metal. Polecam również ich inne albumy, zdecydowanie warto posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 listopada 2018 Eeeetammm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 4 listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 listopada 2018 ojj tam ojj tam...? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 listopada 2018 A teraz wyczyszczony Grappelli z Menuhinem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 listopada 2018 Udostępnij Napisano 8 listopada 2018 (edytowany) U mnie dziś na talerzu .......taki rodzynek. Ale muszę przyznać, że dziwnie zmiksowana płyta. Podkreślone oba skraje a w środku dziura, gdzieś w dolnej średnicy. edit. Porównałem nagrania The Best Of jest mocno skompresowany, dlatego tak brzmi. Edytowano 8 listopada 2018 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarczynski Napisano 30 listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 listopada 2018 MOSTLY AUTUMN, Passengers. DVD AUDIO. Nie znalem wcześniej, fajne dosyc, wygladają jak kapela z lat 70tych, jeden wokalista ma glos podobny do Gilmoura z Pink Floyd, 2 fajne dziewczyny ? https://www.discogs.com/Mostly-Autumn-Passengers/release/10631711 ANATHEMA, We Are Here Because We Are Here. DVD AUDIO. Rowniez wczesniej mi nieznani. Graja nieco w stylu dawniejszego COLDPLAY czyli cos dla mnie. https://www.discogs.com/Anathema-Were-Here-Because-Were-Here/master/255683 GENTLE GIANT, The Power And The Glory. DVD AUDIO. Niedawno ich odkryłem, kapela z lat 70tych które wydają mi się najciekawszym okresem w muzyce rockowej i okolicach. Muza fajna, jazzująca, coś w okolicach KING CRIMSON ale mniej zakręcone. https://www.discogs.com/Gentle-Giant-The-Power-And-The-Glory/master/15538 KING CRIMSON, In The Court Of The Crimson King, DVD AUDIO. Opad kopary, w wersji DVD AUDIO i miksie Stevena Wilsona brzmi to jakby było nagrane teraz, perskuja taka oldschoolowa i nie odstaje ? https://www.discogs.com/King-Crimson-In-The-Court-Of-The-Crimson-King-An-Observation-By-King-Crimson/release/1967769 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 5 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2018 Dawno tu nie zaglądałem. Ciekawych rzeczy słuchacie. U mnie od wczoraj kręci się na talerzu genialna płyta składu Polski Jazz Ensemble. Materiał nagrany w Monachium w 1985 roku i wydany rok później przez Polljazz. Gorąco polecam fanom jazzu i nie tylko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 (edytowany) Sięgnąłem po nowego Jarra "Equinoxe Infinity"... szkoda gadać. Rzadko rezygnuję ze słuchania płyty przed jej końcem. Ale nie o tym. Pomyślałem sobie - to tak źle z tymi Francuzami? Żeby się bardziej zorientować odsłuchałem tegoroczną EP-kę Charlotte Gainsbourg "Take 2", którą to artystkę mało kojarzę z jej dokonań muzycznych (choć wiem, że ma). Muszę powiedzieć, że bardzo ciekawe. Niby tradycyjny francuski elektropop, ale przykuwa uwagę. No już lepsze od Jarra;) Można posłuchać. Edytowano 18 grudnia 2018 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 Ja ostatnio kiedy tu byłem, proponowałem świetny materiał w wydaniu Kalya Scintilla. Tym razem podzielę się swoim najnowszym odkryciem. Jeszcze tego nie słuchałem na głównym sprzęcie (czassss ?), ale zapowiada się dźwiękowo co najmniej bardzo dobrze. Muzycznie - palce lizać, przynajmniej dla mnie. Klimaty orientalne, muzyka mniej lub bardziej klubowa. Polecam posłuchać. Chodzi o Oceanvs Orientalis i Beduin, a poniżej kilka moich perełek: LINK LINK LINK LINK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 19 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2018 (edytowany) To jeszcze jeden kawałek wszechstronnie utalentowanej Charlotte (z której dyskografią właśnie się zapoznaję). Edytowano 19 grudnia 2018 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 24 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2018 a ja oryginalny wcale nie bede i powiem Perfect the greatest hits 2016 2 plytowy album.niby zespol mi calkiem dobrze znany a jednak po przesluchaniu tego albumu kopara mi opadla moze to dobor utworow moze to ze dawno perfectu nie sluchalem sam nie wiem:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 26 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2019 Jest deczko niesamowite chyba był w "Black Hawk down" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 The Punishment Of Luxury 2017 - ciągle ten sam styl, i dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fortepiano Napisano 18 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2019 (edytowany) W późny wieczór u mnie najczęściej gra Vangelis. Edytowano 18 stycznia 2019 przez Fortepiano Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts