Tomasz Kluczynski Napisano Czwartek o 16:19 Napisano Czwartek o 16:19 @il Dottore zobacz on nawet teraz jest w bardzo dobrej cenie. To już jest cena ostateczna żadnych ceł czy opłat za wysyłkę się nie ponosi. https://hifigo.com/collections/singxer/products/singxer-su-6-usb-digital-interface-xmos-xu208-cpld-femtosecond 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano Czwartek o 20:32 Napisano Czwartek o 20:32 Dojachal do mnie zasilacz Ifi ipower X do K11 r2r. Jutro test 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 16 godzin temu, Mprezi napisał: Dojachal do mnie zasilacz Ifi ipower X do K11 r2r. Jutro test Jesteśmy ciekawi! Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 31.07.2025 o 08:08, Kraft napisał: Ale ja się Ciebie zapytałem o najlepszy sprzęt. A Ty, że "co to znaczy najlepszy?". no tak. i jak nigdy nie napisałem że coś jest najlepsze. Może co najwyżej że bardziej odpowiednie dla danego pomieszczenia/uzytkownika/uzytkowania/. Oceniałeś produkty, wiec co to znaczy najlepszy? Dnia 31.07.2025 o 08:19, Amarok napisał: Najlepszy sprzęt to ten który mamy w domach, inaczej szybko byśmy się go pozbyli. 😉 ok, jest to jakaś definicja. Dnia 31.07.2025 o 09:30, Kraft napisał: Jak to możliwe, że nie można podać paru modeli sprzętów, które grają po prostu tak jak trzeba? Neutralnie, naturalnie, wiernie, bez zniekształceń. Nie ma nic takiego na rynku??? przecież według tego co piszesz każdy wzmacniacz gra tak samo. Wiec? Dnia 7.08.2025 o 22:32, Mprezi napisał: Dojachal do mnie zasilacz Ifi ipower X do K11 r2r. Jutro test i jak? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Piotr Sonido napisał: przecież według tego co piszesz każdy wzmacniacz gra tak samo. Według Ciebie jednak, każdy gra inaczej, to się pytam, które zatem grają wiernie, neutralnie. Nie ma takich? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Kraft napisał: Według Ciebie jednak, każdy gra inaczej, to się pytam, które zatem grają wiernie, neutralnie. Nie ma takich? odpowiadam uczciwie. Nie wiem. Kto słucham zespołu grającego na żywo (bez wzmacniaczy , unplagged) albo orkiestry a potem w tym samym pomieszczeniu tego samego utworu na wzmacniaczu i kolumnach (tu kolejna kwestia :)) i ma porównanie? Ręka do góry! 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu To jednak dziwne. Często padają słowa, że coś gra niedaleko od neutralności, po ciepłej stronie lub po chłodnej, a okazuje się, że nikt nie potrafi wskazać sprzętu, który gra neutralnie, wiernie. Jak tu coś zmierzyć, jak nie znamy punktu zero? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, Kraft napisał: znamy punktu zero Znamy punkt zero, muzyka na żywo. Edytowano 4 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Kraft Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Znamy punkt zero, muzyka na żywo. No to dawaj modele neutralnego, wiernego sprzętu. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Kraft napisał: No to dawaj modele neutralnego, wiernego sprzętu. Każdy będzie miał swój Jarek. Jak mogę wymienić wierny sprzęt, gdy słucham na malutkich monitorkach więc już z fizyki ograniczam (bardzo) dynamikę, skalę itd. Z całą pewnością sprzęt prezentujący muzykę ściśniętą jak w kondomie (precyzja i np. Hegel) nie brzmi naturalnie więc i wiernie, tak samo jak wyeksponowanie wysokich tonów - nawet jak są niebiańsko gładkie, dźwięczne, z powietrzem, potężną aurą ale ciągle odrywają mnie od słuchania muzyki/wygrywają swoją ilością i zaangażowaniem ze średnicą (przykład - ProAc D2R). Edytowano 3 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 41 minut temu, Kraft napisał: To jednak dziwne. Często padają słowa, że coś gra niedaleko od neutralności, po ciepłej stronie lub po chłodnej, a okazuje się, że nikt nie potrafi wskazać sprzętu, który gra neutralnie, wiernie. Jak tu coś zmierzyć, jak nie znamy punktu zero? muzyka na żywo. 20 minut temu, Kraft napisał: No to dawaj modele neutralnego, wiernego sprzętu. ale ja nie miałem okazji po muzyce na żywo w tej samej sali słuchać sprzetu audio. Dlatego mowie. Kto miał? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Nikt. Tylko o czym my w takim razie rozmawiamy na tych forach? Odpisz, cytując
Recommended Posts