maxredaktor Napisano 16 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2024 Też jestem tego ciekaw. Jak widzę, to niewiele sklepów zapowiada dostępność nowych sprzętów Cyrusa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aG3nt Napisano 1 stycznia Udostępnij Napisano 1 stycznia (edytowany) Aloha everybody , Dołączam do klubu Po 2 tyg mogę powiedzieć że moim zdaniem Cyrus to neutralna ale jednak emocjonalna szkoła grania Detal, dynamika, precyzja. Genialny bas, świetna średnica, szczegółowy wysoki ton. Bez przesadnego romantyzmu za to z uwodzącą i pochłaniającą ekspresją która sprawia że nie chcesz go wyłączać. Można Cycusa pokochać Pozdrawiam wszystkich miłośników Już się też do nich zaliczam. Edytowano 1 stycznia przez aG3nt 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego Szanowna Branżo @Q21, @Planeta Dźwięku, @Top Hi-Fi & Video Design, @rms.plwiadomo Wam czy Cyrus wróci do naszego kraju? Bardzo chciałbym poznać to cudeńko. Jest szansa, że ktoś w najbliższym czasie weźmie pod swoje skrzydła Cyrusa? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano Niedziela o 09:58 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:58 Z tego co napisał mi Bartek, kiedyś z Cyrusa, to jedynie @Planeta Dźwięku i jeszcze Studio Hi-Fi w Bielsku mogą coś wiedzieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Niedziela o 10:47 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:47 45 minut temu, maxredaktor napisał: Z tego co napisał mi Bartek, kiedyś z Cyrusa, to jedynie @Planeta Dźwięku i jeszcze Studio Hi-Fi w Bielsku mogą coś wiedzieć. Pewnie tak. Q21 ma Rege i Audiolaba, raczej nie będą mogli wejść w dystrybucję Cyrusa. Zobaczymy czy ktoś się odezwie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 10:40 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:40 Dnia 15.02.2025 o 22:34, kaczadupa napisał: Szanowna Branżo @Q21, @Planeta Dźwięku, @Top Hi-Fi & Video Design, @rms.plwiadomo Wam czy Cyrus wróci do naszego kraju? Trudny temat. Na ten moment nie mamy żadnych konkretów, ale jeśli wróci szerzej do naszej oferty, to na pewno damy znać Na ten moment mamy kilka fajnych ofert outletowych na pojedyncze produkty - https://www.q21.pl/manufacturer/cyrus 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 11:04 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:04 23 minuty temu, Q21 napisał: mamy A zasilacz PSX r2, znajdzie się jakiś zawieruszony na magazynie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Poniedziałek o 18:03 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:03 Niestety nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 20:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:49 2 godziny temu, Q21 napisał: Niestety nie Szkoda, wróciłbym do Cyrusa 8.2 ale tylko z zasilaczem. Ciekawe czy nowy 40AMP chociaż trochę przypomina stare integry z serii 8 czy potem 8.2. Pewnie stracił ten kapitalny zadzior, pazur, natychmiastowy atak, szybkość, otwartość średnicy i góry na rzecz dominującej miękkości, płynności i zaokrąglonej góry bo to się najłatwiej sprzedaje. Kiedyś się przekonam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Poniedziałek o 21:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:39 49 minut temu, kaczadupa napisał: Kiedyś się przekonam. Jak kupisz 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 21:43 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:43 (edytowany) 3 minuty temu, RLC2 napisał: Jak kupisz 😉 Chyba, że prędzej gdzie indziej znajdę „zamiennik” a na teraz kiepsko mi to idzie. Najbliżej byłem z radosnym Bowersem + Rega Elex mk4. Edytowano Poniedziałek o 21:43 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Poniedziałek o 21:46 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:46 3 minuty temu, kaczadupa napisał: Najbliżej byłem z radosnym Bowersem + Rega Elex mk4. Sam sobie odpowiedziałeś 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAtomicus Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Cyrus Tuner 6 (plus wzmacniacz 8vs2) i pilot AWRS7.2. Przestało działać sterowanie/zmiana zapisanych stacji z pilota. Zarówno z klawiszy (1-9…), jak i przeskakiwanie między stacjami. Działa włączanie/wyłączanie tunera z pilota. Ponadto pilot coś tam wysyła podczas operacji zmiany kanałów - sprawdzane kamerką. Czy to jednak coś z pilotem, czy też jedna tuner? Ktoś spotkał się z czymś takim? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts