Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
6 minut temu, tomek4446 napisał:

Zaaaraaaz , kolejność jest taka , najpierw wyciąg z konta ....... , bo wiesz , to nie są tanie rzeczy :)

No wiem, wiem.... Dlatego wysłałem beczkę solonych śledzi i kilka wędzonych łososi na adres Twojej firmy. Chłopaki chyba ogarną bo słyszałem, że wczasujesz 😉 Mam nadzieję, że rozliczenie w naturze będzie OK? 🤣

Napisano

@marcinmarcin dostałeś potwierdzenie przyjęcia zamówienia na mailla ? Jak tak to sądzę , że zamówienie zostanie zrealizowane. Na RME np. były normalne zapisy w Salonach. Po prostu takie czasy , że nikt nie wie ,kiedy producent wywiążę się z dostawy. W mojej branży też mam spore problemy , mam podpisane umowy z klientami z  terminem realizacji i nagle dostaję np. informację od producenta , że w związku z brakiem jakiegoś komponentu , wszystkie terminy dostaw wydłużają się o dwa tygodnie. I nic nie jestem w stanie z tym zrobić , odsetki karne płacę ja jako sprzedawca , a nie producent.

Ale nie snujmy czarnych scenariuszy , będzie dobrze. :) 

Napisano
8 godzin temu, maxredaktor napisał:

Już są po 2500.

Jak to? @tomek4446 to ile tych śledzi wysłać żeby dostać te Fyne Audio bez cen zwyżkowania? 😉

No dobra.... Koniec żartów. Też zamówiłem w promocji ale nie u Tomka... Bo szkoda mi tych moich śledzi 🤣

Mam Audiolaba i może mi się przydadzą Fyne Audio w sypialni. Za canę z promocji chyba warto spróbować? 😉

Napisali, że realizują zamówienie 🤓

Napisano
5 godzin temu, Asia napisał:

Khe, khe, przypominam w razie czego, że matka sukcesu jest tylko jedna...

No cóż... "w razie czego" chyba będę musiał rezerwację apartamentów dla Tomka przesunąć na kolejny sezon ;) 

Napisano
5 godzin temu, MariuszZ napisał:

No cóż... "w razie czego" chyba będę musiał rezerwację apartamentów dla Tomka przesunąć na kolejny sezon

Jak to na przyszły sezon ? Właśnie przed chwilą rozmawiałem z żoną , że meldujemy się u Ciebie 6-tego września. Acha , tym razem pamiętaj o jacuzzi , i zrób coś by wreszcie sprzątnęli piasek z budowy tego zbiornika wodnego , Bałtyk , czy jakoś tak się nazywa. Bo dojść do wody normalnie nie można. :) 

A , i meble dojadą po południu , to postaraj się Mariusz , by nikt od rana nie zablokował miejsca :) 

Napisano
11 godzin temu, Asia napisał:

Khe, khe, przypominam w razie czego, że matka sukcesu jest tylko jedna...

@MariuszZ , @marcinmarcin nie wiem czy to ważne , ale ja wpis Asi rozumiem tak : cena kolumn jest obniżona o 50% dla sklepu , ale drobnym druczkiem jest , że drugie 50% to marża Asi. Jednym słowem jak śpiewał Jan Kaczmarek " Bilans musi wyjść na zero "  :) 

Reasumując , zupełnie nie rozumiem z czego się Panowie cieszycie :) 

Napisano
45 minut temu, Asia napisał:

Chyba, że wreszcie będzie dobrze w sypialni... grać 😁.

Niegrzeczna. Sugerujesz, że do tej pory słabo grało? 😉

No zdarzały się w sypialni koncerty "unplugged" 🤣, czasami a capella "na wiele głosów", często z wizją, z TV ale sugerowanie poprzez stwierdzenie "wreszcie będzie dobrze", że było źle jest nie fair. 

Poza tym gra mi dobrze w salonie, pokoiku muzycznym, samochodzie, a nawet w kuchni i łazience to czemu ma nie grać jak wszędzie również w sypialni? 

Może niektórym wystarcza granie w salonie, mi nie i chyba pomyślę jeszcze o jakimś secie w garażu 😂

Napisano (edytowany)

W każdym razie może i wywołuję dyskusje nie na temat, ale z pewnością jest "good vibration".
Taki chwalipost 🤣.

A co do, że nie było dobrze... Może nadinterpretacja... Ale skoro się szuka odmiany to chyba nie oznacza zadowolenia ze stanu obecnego?

Edytowano przez Asia
Napisano

@Asia , po Twoim wpisie , każdy ma już gdzieś temat wątku i to czy kupi ,lub nie kupi Fyne . :) Są ciekawsze tematy :) 

No to teraz będę musiał się nagimnastykować z polszczyzną , by nie było skojarzeń ....... :) 

Napisano
2 godziny temu, Asia napisał:

Chyba, że wreszcie będzie dobrze w sypialni... grać 😁.

Gra.... nawet bez audio 🤭 no chyba że do audio unplugged zaliczyć 😉

albo plugged 😁

36 minut temu, Asia napisał:

z pewnością jest "good vibration"

👋