HQ150 Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/gniazdko-audiofilskie-srebrne-CID99-IDyG3T7.html#213b1525dd Brać i nie pytać czemu tak tanio. Ja bym wziął ale mam za słabe kable. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 4 minuty temu, HQ150 napisał: https://www.olx.pl/d/oferta/gniazdko-audiofilskie-srebrne-CID99-IDyG3T7.html#213b1525dd Brać i nie pytać czemu tak tanio. Ja bym wziął ale mam za słabe kable. Proponuje zerknąć na pozostałe aukcje tego sprzedawcy https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2mUIz/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/kondycjoner-sieciowy-isol-8-CID99-IDI3jtH.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=7 Cyt. Znacznie minimalizuje wąchania jakości prądu w sieci. Że przewody grają lub nie to już nie ma z kim gadać bo ostatnio odstrzał dzików był profesjonalnie przeprowadzony na forum. Ale węch? Kino 7D? Obsmarkałem się ze śmiechu przy czytaniu tego opisu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 2 minuty temu, JaZz napisał: E tam, u faceta leży ortografia. Chciał napisać wahać przez ch i słownik zmienił mu na wąchać. Konstatacja, ale i tak mnie to rozbawiło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Jak ktoś jest na zakupie wzmaka to warto to wypróbować. Cena świetna za naprawdę solidne granie https://www.olx.pl/d/oferta/lar-ia-30-mkii-wzmacniacz-lampowy-CID99-IDJBpDx.html#213b1525dd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Jest ogłoszenie od jakiegoś czasu na giełdzie hifi.pl , a dopiero teraz na olx, nawet z wysyłką Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Asia, nie myśl nawet o tym wzmacniaczu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) A czy ktoś go słuchał, czy może propozycja jest z tych że ładnie zagra bo nieźle wyglada? @JaZz - znasz mój pogląd dotyczący propozycji i wiesz dlaczego dociekam.😉 Edytowano 19 września 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Ja go oczywiście słuchałem i nie tylko ten model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 @audiowitTo, powiedz coś na jego temat. Dlaczego ,,z daleka,,? A może HQ150 cos by wspomniał, skoro poleca. Ja lubie posłuchać opinii, szczególnie o lampach😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Eeee proszę Cię, nie ma o czym mówić. Wiesz, że można taniej i lepiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Tego modelu nie słyszałem. Słyszałem hybrydę Linear Audio Research LAR IA 200H. I to jest bardzo poważny sprzęt. Jeden z najlepszych wzmacniaczy jaki słyszałem. Ten człowiek wie co robi. Wykształcenie i wieloletnia praktyka robią swoje. Dlatego napisałem, że jak ktoś szuka wzmaka to warto ten model sprawdzić i posłuchać ze swoim sprzętem. 29 minut temu, Rega napisał: czy może propozycja jest z tych że ładnie zagra bo nieźle wyglada? Przecież on wcale nie wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Drugiej hybrydy nie potrzebuję, ale nosi mnie okropnie przez to widmowe miniDSP. Myślałam, że lampki choć wymienię, ale skoro Mullard ciepły to odpada bo nie tego szukam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 2 minuty temu, HQ150 napisał: Przecież on wcale nie wygląda. To prawda. Na żywo też nie robi pozytywnego wrażenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) A wzmacniacze Egg-Shell? Edytowano 19 września 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 1 godzinę temu, audiowit napisał: Eeee proszę Cię, nie ma o czym mówić. Wiesz, że można taniej i lepiej No, tak, miałem okazję posłuchać ostatnio. Wiesz czego. Ogólnie baaaardzo mi sie podobał, ALE MÓJ BARDZIEJ, pomimo mniejszych basów. Jednak Grzesiek popisał sie konstrukcją! Słucham od 2018 i podoba mi sie coraz bardziej. Może to sprawa lamp sterujących, a może przyzwyczajam się ??? Ciekawe czy nasz Kolega ujawni go na forum publicznym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Wolałbym żeby nie ujawniał. To konstrukcja bardzo podatna na upgrade. Jest to jeden z najlepiej brzmiących układów jaki słyszałem. Ale po całkowitej przebudowie i w doborowym towarzystwie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 2 godziny temu, Rega napisał: No, tak, miałem okazję posłuchać ostatnio. Wiesz czego. No on moze wie, ale na forum jest wiecej ludzi niz Wy, wiec przestancie pisac zagadkami, bo nie wiadomo, o co Wam chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) Koledzy, wzmacniacz jest własnościa Kolegi, który nie jest forumowiczem i trzeba byłoby najpierw Jego zapytać o to czyzezwala na upublicznienie informacji. Nie nam o tym decydować. Czy Wy chcielibyście aby o waszych prywatnych rzeczach ktoś rozprawiał na forum publicznym? Edytowano 19 września 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) @JaZz część mojego posta dotyczyła pytania zadanego przez audiowita na forum publicznym, a że połączyło sie z wiadomościa nieprzeznaczoną do wiadomości ogólnej to przepraszam. A poza tym ciekawość to ..... Gdyby można było upublicznić te informację to na pewno bym to zrobił. Moje osobiste zasoby sprzetow nie podlegają tajemnicy i chętnie o nich mogę opowiedzieć zainteresowanym. jednak TU mam wyraźne zastrzeżenie. Przepraszam. Edytowano 19 września 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Wyszło trochę dziecinnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) To ja też ostatnio słyszałem wzmak walcujący wszystko, tylko jest kolegi spoza forum, można go zrobić za parę złotych samemu. Ale nie mogę nic powiedzieć bo nie mam jego zgody. Koledzy bądźcie poważni:-) Jak są to informacje nie dla ogółu( co rozumiem ) to po o tym piszecie na forum ogólnym? Wiem ale nie powiem. Jakbyśmy byli w młodszych klasach podstawówki. Edytowano 19 września 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Możecie już zmienić temat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Trochę im tak wyszło, pewnie nie celowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Oczywiście, że niecelowo. Nie jest to powód do nabijania postów. Połowa strony gadania o niczym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts