audiowit Napisano Poniedziałek o 06:15 Napisano Poniedziałek o 06:15 Ja takie same, tylko, ze 3 w cd :). I kto ma wiekszego? Takie w monoblokach. Jakieś 8kg szt. 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano Poniedziałek o 06:37 Napisano Poniedziałek o 06:37 Takie w Sonym Rzeczone cd Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 07:20 Napisano Poniedziałek o 07:20 Cieszą oko wnętrzności Waszych sprzętów. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Poniedziałek o 09:10 Napisano Poniedziałek o 09:10 2 godziny temu, audiowit napisał: Takie w monoblokach. Jakieś 8kg szt. I to jest konkret! Odpisz, cytując
Paweł Pawlik Napisano Poniedziałek o 10:02 Napisano Poniedziałek o 10:02 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Cieszą oko wnętrzności Waszych sprzętów. Taaak, nie ma jak rozbierane zdjęcia 2 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Słuchajcie mam pytanie. Podłączyłem CD optykiem do fiio k11 r2r i pościłem przez wzmacniacz. Na wyświetlaczu Fiio widze tylko czestotliwosc probkowania 44k nawet przy włączonym OS. Czy to normalne? Odpisz, cytując
Jacch Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 godzin temu, Mprezi napisał: Słuchajcie mam pytanie. Podłączyłem CD optykiem do fiio k11 r2r i pościłem przez wzmacniacz. Na wyświetlaczu Fiio widze tylko czestotliwosc probkowania 44k nawet przy włączonym OS. Czy to normalne? A czego ci brakuje? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 21 godzin temu, Mprezi napisał: Słuchajcie mam pytanie. Podłączyłem CD optykiem do fiio k11 r2r i pościłem przez wzmacniacz. Na wyświetlaczu Fiio widze tylko czestotliwosc probkowania 44k nawet przy włączonym OS. Czy to normalne? Nie wiem... może na wyświetlaczu pokazuje tylko źródłową częstotliwość próbkowania? A może OS nie działa przy połączeniu Toslink? W każdym razie nie traktuj tego jako problem. W moich dwóch przetwornikach nie mam ani oversamplingu ani filtrów cyfrowych i żyję i mam się dobrze. Moja rada: nie używaj OS, nie warto. Nic to nie wnosi, tylko degraduje dźwięk. I nie używaj Toslinka. Owszem - masz separację galwaniczną z automatu ale jitter skacze pod niebiosa. Audio Note uważa, że Toslink degraduje brzmienie i w ogóle nie montuje optyka w swoich przetwornikach. Najlepiej I2S. Jak nie ma - to coax czy AES/EBU. Edytowano 1 godzinę temu przez il Dottore Odpisz, cytując
Recommended Posts