audiowit Napisano 25 sierpnia Napisano 25 sierpnia Ja takie same, tylko, ze 3 w cd :). I kto ma wiekszego? Takie w monoblokach. Jakieś 8kg szt. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 25 sierpnia Napisano 25 sierpnia Cieszą oko wnętrzności Waszych sprzętów. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 25 sierpnia Napisano 25 sierpnia 2 godziny temu, audiowit napisał: Takie w monoblokach. Jakieś 8kg szt. I to jest konkret! Odpisz, cytując
Paweł Pawlik Napisano 25 sierpnia Napisano 25 sierpnia 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Cieszą oko wnętrzności Waszych sprzętów. Taaak, nie ma jak rozbierane zdjęcia 2 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 28 sierpnia Napisano 28 sierpnia Słuchajcie mam pytanie. Podłączyłem CD optykiem do fiio k11 r2r i pościłem przez wzmacniacz. Na wyświetlaczu Fiio widze tylko czestotliwosc probkowania 44k nawet przy włączonym OS. Czy to normalne? Odpisz, cytując
Jacch Napisano 29 sierpnia Napisano 29 sierpnia 21 godzin temu, Mprezi napisał: Słuchajcie mam pytanie. Podłączyłem CD optykiem do fiio k11 r2r i pościłem przez wzmacniacz. Na wyświetlaczu Fiio widze tylko czestotliwosc probkowania 44k nawet przy włączonym OS. Czy to normalne? A czego ci brakuje? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 29 sierpnia Napisano 29 sierpnia (edytowany) 21 godzin temu, Mprezi napisał: Słuchajcie mam pytanie. Podłączyłem CD optykiem do fiio k11 r2r i pościłem przez wzmacniacz. Na wyświetlaczu Fiio widze tylko czestotliwosc probkowania 44k nawet przy włączonym OS. Czy to normalne? Nie wiem... może na wyświetlaczu pokazuje tylko źródłową częstotliwość próbkowania? A może OS nie działa przy połączeniu Toslink? W każdym razie nie traktuj tego jako problem. W moich dwóch przetwornikach nie mam ani oversamplingu ani filtrów cyfrowych i żyję i mam się dobrze. Moja rada: nie używaj OS, nie warto. Nic to nie wnosi, tylko degraduje dźwięk. I nie używaj Toslinka. Owszem - masz separację galwaniczną z automatu ale jitter skacze pod niebiosa. Audio Note uważa, że Toslink degraduje brzmienie i w ogóle nie montuje optyka w swoich przetwornikach. Najlepiej I2S. Jak nie ma - to coax czy AES/EBU. Edytowano 29 sierpnia przez il Dottore Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Już pojawiają się pierwsze recenzje Gucia R30! Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Czyzby zmieniali wzornictwo? Ciekawe. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Artur Brol napisał: Czyzby zmieniali wzornictwo? Ciekawe. Jest bliźniaczo wręcz podobny do X30. Przednia płyta to hartowane szkło z monochromatycznym wyświetlaczem OLED a po prawej po włączeniu pokazują się 3 przyciski dotykowe. Słuszna waga 10kg. Za kilogram DAC wychodzi więc ok 350€ co jest tylko nieco drożej od mojego Audio-gd i duuuuużo taniej od Havany. Odpisz, cytując
Recommended Posts