wallace Napisano 4 lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 lipca 2017 8 godzin temu, 1Ender napisał: Banki to jednak złodzieje - 15 Euro zabrali za przewalutowanie! To nie banki, to PayPal tak skubie. No ale za to chociaż masz rzeczywistą ochronę wydanej kasy. Powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 4 lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 lipca 2017 (edytowany) Dziękuję wszystkim za życzenia! Trochę czytam o "wynalazku" jaki kupiłem - piszą na sąsiednim forum, że te wzmaki mają cytuję "skandaliczne okablowanie wewnątrz". Jeżeli to prawda to szykuje się za jakiś czas robota dla kolegi z @Audio Autonomy. @Angel - znalazłem jeszcze coś takiego:"Mam 8000S UK z ładnymi metalowymi złotymi gniazdami głośnikowymi oraz niedawno kupionego 8000A MKIII Black z końca produkcji serii A i powiem wam, że mam dylemat który gra lepiej. Obydwa 100% oryginał nie grzebane a wydaje mi się jakby A grał lepiej, pełniej, szerzej bardziej muzykalnie No i siedzę i myślę którego sprzedać a którego zostawić :)" Żeby było jasne - niczego nie chcę udowadniać, @Angel, zapewne masz rację, że S gra lepiej! Edytowano 4 lipca 2017 przez 1Ender Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 4 lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 lipca 2017 Sprzęt spakowany - jutro wyjeżdża kurierem z wysp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 lipca 2017 Bedziesz tak nam codziennie zdawał relacje z przeładunków? Może po prostu daj nr listu przewozowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 4 lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 lipca 2017 @1Ender, mnie nie musisz niczego udowadniać, bo ja wiem, który dla mnie gra lepiej. Ale oczywiście dla Ciebie może lepiej grać inny. Jeśli to właśnie A, świetnie się stało, że właśnie taki wzmacniacz kupiłeś. Nie myśl o tym. Najważniejsze jest przecież, by się Tobie podobał i dobrze zgrał z kolumnami. A jak wiadomo często niby niższej klasy sprzęt, ale dobrze dobrany potrafi zakasować nawet dużo droższy, przypadkowo złożony, czy grający w nieodpowiednich warunkach. Odsłuch będzie dla Ciebie najważniejszym kryterium a nie to co ja piszę, czy ludzie w necie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 lipca 2017 Dojechał? Gra w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 lipca 2017 (edytowany) @S4Home Ostatnia lokalizacja: Opuszczono daną lokalizację - Langenhagen, Germany, Piątek, 07.07.2017 Langenhagen, Germany 07.07.2017 8:59 Skan wyjazdu Tyle wiem Edytowano 7 lipca 2017 przez 1Ender Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoo-Lec Napisano 7 lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 lipca 2017 (edytowany) Wow super Germany Edytowano 7 lipca 2017 przez Hoo-Lec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 8 lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2017 @Hoo-Lec - a Tobie co??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasny Napisano 8 lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 lipca 2017 1 godzinę temu, 1Ender napisał: @Hoo-Lec - a Tobie co??? Pewnie zwyczajnie nie może się doczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 lipca 2017 @1Ender, a czy przewidujesz transmisję live na yt z przyjazdu kuriera z przesyłką i jej rozpakowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 lipca 2017 (edytowany) Nie ma się co śmiać. "Unboxing" to, jak się zdaje, jedna z popularniejszych kategorii na YT (szczególnie sprzętu elektronicznego, w tym Hi-Fi) Edytowano 8 lipca 2017 przez Kraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Napisano 8 lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 lipca 2017 swoją drogą jakby wzbogacić forum o kanał na YT z dostępem tylko dla zarejestrowanych użytkowników mogło by być ciekawie... zdjęcia i owszem są fajne ale filmiki to by dopiero było coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoo-Lec Napisano 8 lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 lipca 2017 3 godziny temu, jasny napisał: Pewnie zwyczajnie nie może się doczekać. Dokładnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts