Fafniak Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Ale o cenie nie wspomniałeś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 hehe, nie które informacje lepiej zachować dla Siebie, co najmniej na początku, a może na zawsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Hehehe... A na serio. To nie najlepszy pomysł, bo to gdzieś i tak wyjdzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Tak. masz racje, Moja Kobiałka znalazła paragon od NRG Thunder, -ciepło się zrobiło, hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 (edytowany) No i teraz sam przed sobą przyznaj czy nie czułeś się jak dzieciak który chciał ukryć przed mamą co narozrabiał Dla mnie to jest właśnie takie dziecinne postępowanie Edytowano 6 grudnia 2018 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 (edytowany) Nic się nie stało, bo to dzieła w dwie strony, gdy nagle się okazuje że pierwszy raz widzę nowe buty czy torebkę, oczywiście kupione już dawno temu, hehe Edytowano 6 grudnia 2018 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfciamajda Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Boże jeśli umrę spraw by moja kobieta nie sprzedała moich gitar za tyle za ile jej powiedziałem ze kosztowały...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 1 godzinę temu, Smerfciamajda napisał: Boże jeśli umrę spraw by moja kobieta nie sprzedała moich gitar za tyle za ile jej powiedziałem ze kosztowały... Z tego co czytam to wszyscy jesteśmy w jednym klubie. Ja mam /dla żony/ wszystko po 50 zł a te większe klocki po 100 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarczynski Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Dnia 5.12.2018 o 13:21, wpszoniak napisał: A skąd takie Twoje przekonanie, że Twój ojciec ma w tym przypadku rację? Wygląd nie świadczy o wartości produktu w przypadku kabli. Może lepiej byłoby się wypowiadać tak autorytatywnie po odsłuchaniu w jakimś systemie? Akurat w tej i paru innych ocenach miał rację. Nie no, ja rozumiem że to jakieś super hiper kable dla snobów itp. Nawet mi przez myśl nie przeszło odsłuchiwanie tego, po co. Bo producent chce sprzedac? Bo ktoś na forum poleca? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 36 minut temu, Dariusz Zarczynski napisał: Nawet mi przez myśl nie przeszło odsłuchiwanie tego, po co. Bo producent chce sprzedac? Bo ktoś na forum poleca? Hmmmm.... A deprecjonować choć nie wiesz jaka jest audiofilska wartość kabla, to można? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarczynski Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 17 minut temu, wpszoniak napisał: Hmmmm.... A deprecjonować choć nie wiesz jaka jest audiofilska wartość kabla, to można? Łoj tam ? Niech sobie i będzie łał- diofilska ale wygląda to gorzej niż koszmarnie a kosztuje pewnie podobnie. Naprawdę musisz miec aż to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 (edytowany) Wiesz co.... Chodzi o pewne zasady wg których forum egzystuje. Chyba Ci nie trzeba tłumaczyć, że należy słowa ważyć. Wygląd to odrębana sprawa... Może się podobać bądź nie podobać, bo widzimy na fotce, ale nie opowiadajmy bajdur, że kabel tak wyglądający jest nic nie wart, bo tego akurat nie wiesz (ja również). Poniżej wzmacniacz na fotografii... Jeden z najlepiej brzmiących. Ładny? Wg mnie obrzydliwy kitsch... Edytowano 6 grudnia 2018 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Pagani zonda (samochód) miał brzydkie wskaźniki , natomiast wygląd , prowadzenie , brzmienie wydechu robiło robotę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Według mnie ładny. I jeśli bym go kupił to żona zaakceptowała by wydatek. Tylko po prostu nie mam na niego ;( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 8 minut temu, S4Home napisał: Według mnie ładny. I jeśli bym go kupił to żona zaakceptowała by wydatek. Tylko po prostu nie mam na niego ;( I sztaplarkę żeby go przenieść. o stoliku nie wspomnę,hehe + Aluminiowe kolumny, jak już będzie sztaplarka do pomocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Np. takie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Piotrek coś wspominał o Magico S7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Son Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Cóż, jak to mawiał mój ojciec, na jołopach świat zbudowany, miał tu na myśli klientów kupujących to co cwaniacy im wciskają. Mojej mamie zawsze mówię: No widzisz, przepychacie takich głąbów z klasy do klasy, a oni wam później emeryturę obetną. :):):) Odpadłem !! Zajefajne foty Tak za darmo oglądasz? A gdzie lajki, co A tu taki nowy trend - kable połączone sprzętem hehe, nie które informacje lepiej zachować dla Siebie, co najmniej na początku, a może na zawsze. TESTAMENTPS.I nie pozwólcie mojej żonie sprzedać sprzętu za tyle ile jej powiedziałem, że kosztował.AMEN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 (edytowany) Za duży promień skrętu. U mnie nie wyrobią się za szafką. I jak tu być audiofilem? PS @MobyDick fajne te grzejniki. Ile watów? Edytowano 6 grudnia 2018 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 (edytowany) @Kraft, te grzejniki to głośniki. A że Ty nie-audiofil to wiemy nie od dziś, bo to deklarujesz co jakiś czas. 34 minuty temu, Wolf Son napisał: A tu taki nowy trend - kable połączone sprzętem Słuszny trend, bo zwraca Wam moi drodzy uwagę na to, że kable i inne akcesoria (nie chce mi się ich nawet wymieniać) są tak samo istotne co tam z tyłu i z boków... A czy Wy to obśmiejecie czy nie to i tak nie zmieni "trendu". Edytowano 6 grudnia 2018 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Son Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Mam pomysła Sprzęt w kablu - a co się pipać w szczypę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 No ale jak, skoro w sprzęcie też są kable? Wyszłoby, że jest kabel w kablu. Chociaż zaraz, był już cukier w cukrze, to może... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Spiskowa teoria dziejów głosi że kable są wszędzie . A te MBL-e chyba nie mają tak prozaicznych parametrów jak moc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Grzejniki...no i wiadomo z kim tu rozmawiamy :). Wojtku, chce Ci się jeszcze? od razu mozna poznać czlowieka jak dzwoni do Ciebie bo masz coś na sprzedaż i zaczyna rozmowę od ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 47 minut temu, Wolf Son napisał: A tu taki nowy trend - kable połączone sprzętem Te pudełka na końcu kabli to chyba po to tylko by zwarcia nie było Ale jak tak się przyjrzałem to te podstawki z pleksi to nie głupia rzecz, łatwiej się sprząta odkurzaczem. Warto pomyśleć o czymś takim. 28 minut temu, wpszoniak napisał: Słuszny trend, bo zwraca Wam moi drodzy uwagę na to, że kable i inne akcesoria (nie chce mi się ich nawet wymieniać) są tak samo istotne co tam z tyłu Kurczę , jak bym czytał notatkę motywującą z zebrania działu marketingu producenta kabli przed wyruszeniem w teren Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts