Fafniak Napisano 25 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2020 Nie RLS ów raczej bym nie poprawiał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 28 października 2020 Udostępnij Napisano 28 października 2020 Ja już swoje beldeny profesjonalnie zakonfekcjonowałem. Wtyki nakamiczi posrebrzane i oplot z czarnej bawełny, zbieranej w północnej Alabamie o północy przez wykwalifikowany personel przyśpiewujący magiczne pieśni. Słuchanie muzyki oczywiście dzisiaj o północy i tak do soboty, do pełnej pełni księżyca. Będę relacjonował na bieżąco 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 października 2020 Udostępnij Napisano 28 października 2020 No to czekam, kiedyś wypróbuje ten przewód z ciekawości. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 28 października 2020 Udostępnij Napisano 28 października 2020 @MariuszZ musisz ze 3-4h dać kablu by się otworzył jak bukiet najwykwintniejszego wina Wczoraj sprawdzałem nowości spotify , i david guetta & sia - let's love - wymiatali Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 28 października 2020 Udostępnij Napisano 28 października 2020 1 godzinę temu, Kubakk napisał: musisz ze 3-4h dać kablu by się otworzył jak bukiet najwykwintniejszego wina To nie wino ale dam mu szansę do pełni księżyca czyli soboty, jak mnie nie zachwyci to idzie na balkon jako sznurek do suszenia ciuchów 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Mam u siebie Beldeny pożyczone od @tomek4446 (dzięki!). Podłączone są od wczoraj. Moglibyście napisać jak one wg Was grają i czego powinienem oczekiwać? Jakie konkretnie mieliście wrażenie podłączając te przewody u siebie. Co zmieniły, w czym były dobre, czym się wyróżniały? Pytam bez żadnej złośliwości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 18 minut temu, lpomis napisał: Mam u siebie Beldeny pożyczone od @tomek4446 (dzięki!). Podłączone są od wczoraj. Moglibyście napisać jak one wg Was grają i czego powinienem oczekiwać? Jakie konkretnie mieliście wrażenie podłączając te przewody u siebie. Co zmieniły, w czym były dobre, czym się wyróżniały? Pytam bez żadnej złośliwości. Mogę zapytać dlaczego pytasz innych o wrażenia, skoro możesz sam ocenić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 27 minut temu, DiBatonio napisał: skoro możesz sam ocenić Jasne, że mogę. Nawet już mam pierwsze wnioski. Jestem ciekawy czy mam podobne odczucia co do wyżej wymienionych kabelków. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Moje wrażenia to takie, że przewód zamula górne rejestry. Może świetnie się sprawdzi jeżeli komuś system syczy i skwierczy sybilantami. Warto dać szansę i wypróbować w takim przypadku. Pozdrawiam. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 godzinę temu, lpomis napisał: Jasne, że mogę. Nawet już mam pierwsze wnioski. Jestem ciekawy czy mam podobne odczucia co do wyżej wymienionych kabelków. No zmienna, to inna elektronika i kolumny. A to IC, czy głośnikowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Głośnikowe. @MariuszZ - dzięki, o takie cuś mi właśnie chodziło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 A ja mam tellurium od @Regai. Ale to nie ten wątek 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 godzinę temu, seba3002 napisał: A ja mam tellurium od @Regai. Ale to nie ten wątek 😉. Chętnie poznam opinię na temat tych tellurium czarnych o ile dobrze pamiętam kolor i to nawet w tym wątku. Gdybyś mógł porównać 1:1 z tymi beldenami byłoby interesująco. Moje Beldeny to 2 x 2m więc krótkie i nie wszędzie wystarczą na długość ale dla wyrobienia opinii i porównań mogę je podesłać do Lublina 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 IMHO Tellurium Black II temperują delikatnie górę i podbija nieco bas, ale jednocześnie nadając mu więcej konturu, zwartości, takie moje wrażenia z odsłuchu wersji drugiej tego drutu 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Dokładnie , porządek , kultura i ciemność 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 No popatrz, czyli nie dosc, ze da sie uslyszec drut, to jeszcze odczucia moga sie zgadzac! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 Ja poproszę syna, żeby opisał mi co słyszy. Ale to dopiero jutro 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 5 godzin temu, lpomis napisał: Mam u siebie Beldeny pożyczone od @tomek4446 (dzięki!). Podłączone są od wczoraj. Moglibyście napisać jak one wg Was grają i czego powinienem oczekiwać? Jakie konkretnie mieliście wrażenie podłączając te przewody u siebie. Co zmieniły, w czym były dobre, czym się wyróżniały? Pytam bez żadnej złośliwości. Przeczytałem i zbaraniałem. Tzn zadałem sobie pytanie ile Tomek ma tych beldenów bo dzisiaj przyszła paczka z kabelkami od Tomka4446 w tym Belden 8402. Dobrze że czujny MariuszZ wyjaśnił temat i chodzi o glosnikowe. Po dwugodzinnych odsłuchach mogę na szybko opisać Beldena (uwaga, piszę o interkonekcie), że trochę miękko, gra, delikatnie filtruje średnicę. Przy testowym utworze ambientowym, gdzie linie melodyczne pojawiają się i zmieniają trochę wysypał się ten kabelek. Taką lekką firankę narzucił. Fajnie buduje scenę, stereofonia fajna, myślę że dobry kabelek do krzykliwych systemów. Góra jest fajnie zaznaczona ale nie sybilizuje. Za taką cenę jako alternatywa fajny. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 godzinę temu, Wito76 napisał: Tzn zadałem sobie pytanie ile Tomek ma tych beldenów Podać w metrach czy w kilogramach ? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 1 godzinę temu, Wito76 napisał: zadałem sobie pytanie ile Tomek ma tych beldenów Dobrze, że nie widziałeś ile skubaniec zatargał tych drutów na ostatni zlot. Przykro mi takie rzeczy stwierdzać, ale to nie jest normalne 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 10 maja 2022 Udostępnij Napisano 10 maja 2022 To już można podciągnąć pod lekkie zboczenie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 7 godzin temu, lpomis napisał: Przykro mi takie rzeczy stwierdzać, ale to nie jest normalne Oj , zaraz nienormalne ? Nie wszyscy mają klocki po bluetooth 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 Nienormalne to jest raczej posiadanie jednego kabla i nieustanne jego przepinanie. Bez obrazy mających jeden.😄 Brawo Tomek! Tak trzymaj. Trzeba mieć w czym wybierać w zalezności od uzywanego sprzętu czy rodzaju słuchanej muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2022 Czy ktoś posiada tę płytę ? Tak wiem na pierwszy rzut oka nie ten temat ale... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 3 godziny temu, Fafniak napisał: Tak wiem na pierwszy rzut oka nie ten temat ale.. Mam na Spitify i ...... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts