Artur Brol Napisano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2023 🫣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2023 O HIFIMAN nie proznuje. Nowy r2r dac/amp i jak widac moze sluzyc jako statyw do sluchawek. To juz 2gi w krotkim czasie. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 B&W Nautilus oraz Grand Master Extreme na Hong Kong audio show… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 Szczerze nie wstawił bym tych ślimaków do salonu :). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 34 minuty temu, Wing0 napisał: Szczerze nie wstawił bym tych ślimaków do salonu :). To ostateczna decyzja ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 5 minut temu, kaczadupa napisał: To ostateczna decyzja ? Tak nawet czerń mnie nie przekona :). Muszę jakoś z tym żyć 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 To może nieco spokojniej… 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Tak nawet czerń mnie nie przekona :). Muszę jakoś z tym żyć mam podobnie, żyć w ciągłym stresie że rozpełzną się w nocy po mieszkaniu 🤭 a tak bardziej serio, dla mnie ich "czar" już dawno minął Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 3 minuty temu, shureido napisał: bardziej serio, dla mnie ich "czar" już dawno minął Dla mnie nigdy się nie zaczął. Wyglądają jak plastikowe zabawki z odpustu. Dizajnera letko poniosło. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 Tylko czy pokój niski czy lokator wysoki ? A jeszcze jak kolumny lewa i prawa = pełnia szczęścia jak dla mnie. 42 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: To może nieco spokojniej… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2023 4 minuty temu, Bebop napisał: Dla mnie nigdy się nie zaczął. Wyglądają jak plastikowe zabawki z odpustu. Dizajnera letko poniosło. 30 lat temu projektant złamał standard, takie zadanie postawiono przed nim 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 Dziwny ELOSEGUI… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 No, ja jednak podziękuję za taki wygląd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 YOR OKO BU Bez sensu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 Właśnie sobie kupiłem. Będzie stał w garażu, cieszył oko i koił nerwy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 A taki zestaw stoi i mnie od dawna w warsztacie obok kopii płaczącego chłopca. Może niech Koledzy zaprezentują co za sprzęty stoją u nich w garażach, warsztatach itp😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 18 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2023 1 godzinę temu, Rega napisał: "A taki zestaw stoi i mnie od dawna w warsztacie obok kopii płaczącego chłopca. Może niech Koledzy zaprezentują co za sprzęty stoją u nich w garażach, warsztatach itp😉." To masz na bogato 😉 Nie myślcie, że wybuliłem ok. 1000zł za Tavioli. Kosztował mnie nieco ponad stówkę. Końcówka na TDA7266, nie spodziewałem się tak starannego wykonania przy takim radyjku, jakość kabelków, ścieżek, lutów. No ale nawet to nie usprawiedliwia tak wysokiej ceny (za nowy). Ha, nawet bass reflex jest. Serio, wylot od spodu, rurka fi 30mm. A jaka przyjemność z kręcenia gałką. Ostatnio kręciłem Grundigiem czy innym Kasprzakiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2023 Jamo R909 Reference Standard open baffle… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2023 Komuś na sofie obcowanie z tym cudem na dobre nie wyszło. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2023 Ależ ten zestaw musi „wymiatać”🤣 Skłaniam się ku stwierdzeniu, że to w celach reklamowych. Domu, lub tych marek audio. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 TIDAL AUDIO + BUGATTI = ROYAL. Estelon XA Davone Rithm Davone Ray Nebula Cabasse BALTIC 5 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2023 Dnia 21.08.2023 o 09:55, RLC2 napisał: TIDAL AUDIO + BUGATTI = ROYAL. 😳 to mnie zaskoczyłeś , że Bugatti ma też w ofercie zestawy głośnikowe🤔 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2023 @Chyba Miro 84 a te znasz? KEF i Porsche połączyły siły głośniki GRAVITY ONE, zaprojektowano przez Porsche Design. A teraz Ferrari 😉 Art.Engine jedynie 1000 takich głośników zostanie stworzonych można do niego podłączyć m.in. iPoda. Głośnik waży "jedynie" 48kg i ma 119cm wysokości, ale jednak zawsze będzie to Ferrari. Ferrari Cavallino GT1 Air i słuchawki douszne T150, nauszne Cavallino T350. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2023 Dnia 21.08.2023 o 10:55, RLC2 napisał: TIDAL AUDIO + BUGATTI = ROYAL. Estelon XA Davone Rithm Davone Ray Nebula Cabasse BALTIC 5 A co to to czarne pudelko z dwoma wyswietlaczami z lewej w tle? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2023 21 minut temu, Artur Brol napisał: A co to to czarne pudelko TIDAL BUGATTI „Royale MC-1” na to wychodzi że jest to streamer do kolumn Bugatti które kosztują bańkę 😉 https://www.hifinext.com/what-will-surprise-the-music-streamer-tide-for-bugatti-royale-mc-1/ 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts