MariuszZ Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Żyj muzyką Staram się by była obecna w moim życiu. Zawsze była tylko dawniej służyła innym celom 😂 Nie żebym był Królem parkietu ale generalnie pomagała lepiej się czuć. Dzisiaj dostarcza innych wrażeń i to jest fajne. Wracając do słuchania "Ciszy z Łodzi" zachęcam jako patriota lokalny do posłuchania "Ciszy jak ta", kapeli z backgroundem kołobrzeskim. Czasami tu wracają i wtedy nie odpuszczam. Zawsze staram się być na koncertach 😉 Edytowano 31 lipca 2021 przez MariuszZ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 6 godzin temu, Amarok napisał: Odkąd tylko pamiętam, Kołobrzeg w miesiącach letnich to masakra i chyba tylko dlatego tam nie mieszkam. 😀 Mam tak samo tylko, że nie miałem wyboru. Całe życie nad morzem w różnych miejscowościach i ciągle to samo Jeżeli chodzi o masakrę to faktycznie nie dało się spać na przykład w czasie koncertów Sunrise, zatem jak się nie da bo "dudni" w nocy ok. 1,5km od miejsca koncertu to co? Zobaczymy co tam się dzieje. Za rok już normalnie odwiedziliśmy z After party włącznie. Szkoda, że już nie grają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 trochę mnie tu nie było, a tu takie fajne wątki się pojawiły... to i ja wrzucę kilka fotek z gorącej wyspy korfu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 Ach, Korfu. Zakochałem się w tej wyspie dzięki Gerardowi Durrellowi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 6 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: to i ja wrzucę kilka fotek z gorącej wyspy korfu I to się zgłosi ....... Nie to żebym zazdrościł oczywiście Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2021 To i ja dodam coś z mojego ostatniego wyjazdu na Mazury 😉 W tym roku Polska 100%, mam nadzieję, że w 2022 odbiję sobie czas bez dalekich wypadów, bo przepadła mi m.in. Czarnogóra z górami i miasteczkami 👿 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2021 (edytowany) Pięknie. To ja może dam fotkę z drugiego końca Polski. Tylko to nie z wakacji. To z dnia codziennego. Za to jutro rano jadę do leśniczówki w Bory Niemodlińskie na parę dni. Dziczyzna już się pekluje, napitki chłodzą. Niestety grzyby u nas w górach się wysypały a tam jak na złość nie. Ale pospacerować chyba będzie gdzie bo pogoda się zapowiada fajna. Edytowano 19 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 19 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2021 Takie widoki dnia codziennego lubię 😍 Na Mazurach teraz grzybów wysyp, ciocia szaleje w lasach, zresztą w okolicach Warszawy też dużo, patrząc po liczbie handlujących na lokalnym targu w Piastowie. Niestety muszę poczekać do września na wycieczki, przede mną kilka dni nad morzem. Teraz zmierzam na północ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 29 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Zdjęcia piękne. No i plaża pusta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 (edytowany) Edytowano 29 sierpnia 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 26 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2022 Żar tropików. Powiem wam, że z takiej odległości nabiera się też psychologicznego dystansu i ta Polska z PiSem grającym na Pegazusie wydaje się jakimś dziwnym tworem. Jeśli istnieje jakiś bóg czy tam siła wyższa, to musi się czuć podobnie, kiedy patrzy na całe to zamieszanie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 28 lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 lutego 2022 (edytowany) To ... może nie jest zdjęcie, ba, nawet nie z wakacji, ale dzięki ładnej pogodzie (w końcu) pojechaliśmy z żoną wczoraj nad morze. (Karwia) https://1drv.ms/v/s!AsRACOwrVoysnUhghpeR20vn1NRN Edytowano 28 lutego 2022 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 28 lutego 2022 Udostępnij Napisano 28 lutego 2022 Jastrzębia Góra nad morzem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts