tomek4446 Napisano Piątek o 20:19 Napisano Piątek o 20:19 Syn skarży się ojcu: – Tato, poznałem fajną dziewczynę, ale miała wymagania. Zapytała mnie: – „Studiujesz na SGH?” – „Nie”. – „Masz Mercedesa?” – „Nie”. – „A Twój dom ma dwa pietra?”. – „Nie”. No i mnie rzuciła… – No wiesz synek – mówi ojciec – oczywiście możesz rzucić Oxford i przenieść się na SGH, możesz też sprzedać swoje Ferrari i kupić Mercedesa, ale ale wyburzać dla jakiejś laski trzy pietra, to już chyba lekka przesada!!! 7 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Poniedziałek o 09:09 Napisano Poniedziałek o 09:09 Alkoholik złowił złotą rybkę. Na co Rybka przemówiła ludzkim głosem: -"wypuść mnie, a spełnię Twoje trzy życzenia". Na co wędkarz mówi: - chcę aby to jezioro po którym pływam zamieniło sie w czystą wódę. Rybka puściła oczko i woda zamieniła sie w wódę. Masz jeszcze dwa życzenia... - chcę aby wszystkie wody występujące na ziemi zamieniły sie w wódę... Rybka zamieniła wszelką wodę na Ziemi w alkohol. Zostało ostatnie życzenie, powiedziała Rybka. Wędkarz myśli i myśli... wtem "rzuca" rozradowany: Wiem!!! -Poproszę jeszcze 0.5l Odpisz, cytując
pairtick Napisano Poniedziałek o 21:40 Napisano Poniedziałek o 21:40 Flamaster, jprdl 🤦 Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 10:45 Napisano wczoraj o 10:45 https://bsky.app/profile/marszall.bsky.social/post/3m33xcnpmgk2q Odpisz, cytując
Kraft Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 15 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Iworyjczyk. Proste. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Dokładnie tak. Dziwne, bo z angielska, ale jednak tak się mówi😀 Bo alternatywy raczej nie ma, przynajmniej takiej znośnej. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Kraft napisał: Iworyjczyk. Proste. Tak mi się skojarzyło. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Moze chodziło o ilość par.😁 Mogł też jeden wziąć dwa śluby w jednym roku z różnymi partnerkami, też by wyszła nieparzysta liczba osób. Edytowano 1 godzinę temu przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu https://x.com/MaciekCluskey/status/1978480540933074958 Śmiech przez łzy. Odpisz, cytując
Recommended Posts