tomek4446 Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 1 minutę temu, stach_s napisał: Najchetniej to Twoje Alteci bym w swoim pokoiku w bloku przetestowal Koniecznie zadzwoń do Nocnej Pomocy Medycznej , bo widzę , że stan Ci się pogarsza ..... Jak zacząłem analizować czego Ci nie wyślę ,to został do wysłania jedynie kabel zasilający do kompa , bo mam akurat dwa No dobra , jakieś tam kable mam , chcesz ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Nie, dzieki. Staram sie rzucic sluchanie kabli. Bardziej o jakis monitorkach myslalem. Byl jeden taki, co mial LS50 ale przepil gdzies 😜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 21 minut temu, stach_s napisał: Bardziej o jakis monitorkach myslalem. Uważaj, żeby Ci za bardzo nie przypadły do gustu. Miało już nie być skoków w bok od Guru Junior. Zdrowia!!! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 28 minut temu, stach_s napisał: Nie, dzieki. Staram sie rzucic sluchanie kabli. Bardziej o jakis monitorkach myslalem. Byl jeden taki, co mial LS50 ale przepil gdzies 😜 Bo słuchanie kabli głupie jest chcesz fajne monitory? Ciekawe ? Rls Callisto 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 No pewnie Pozyczysz??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Nie bardzo mam jak Ale polecam posłuchać Ale ... Może się okazać że i one znajdą się w moim domu na dłużej 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 41 minut temu, stach_s napisał: Bardziej o jakis monitorkach myslalem Sprawdziłem , masz do mnie 2-2,5 godz. jazdy to na wypadek jak byś chciał posłuchać Altecow. Z monitorów dysponuje ProAcami i Usherami mogę Ci pożyczyć. Oczywiście po mojej i Twojej kwarantannie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Sprawdziłem , masz do mnie 2-2,5 godz. jazdy to na wypadek jak byś chciał posłuchać Altecow. Z monitorów dysponuje ProAcami i Usherami mogę Ci pożyczyć. Oczywiście po mojej i Twojej kwarantannie. Jest taka koncepcja - zeby moze by kolejny zlot zorganizowac u Ciebie??? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 4 minuty temu, tomek4446 napisał: . Z monitorów dysponuje ProAcami i Usherami A jakie Tomku ,ushery ? Pzdr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 7 minut temu, stach_s napisał: Jest taka koncepcja - zeby moze by kolejny zlot zorganizowac u Ciebie??? Stach , naprawdę zaczynam się martwić o Twoje zdrowie 6 minut temu, Dedal75 napisał: A jakie Tomku ,ushery ? S 520 II 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 Dużo dobrego o nich kiedyś słyszalem . Są malutkie ale będę musiał do Ciebie się uśmiechnąć w ich sprawie 😉 Pzdr. Ps.i zdrówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 52 minuty temu, Dedal75 napisał: Są malutkie ale będę musiał do Ciebie się uśmiechnąć w ich sprawie Kolumn nie wysyłam ale odbiór osobisty wchodzi w grę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 6 godzin temu, lpomis napisał: Prosiliście o podpisanie zdjęcia grupowego, no to się podejmę wyzwania. Wielkie dzięki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2022 (edytowany) 48 minut temu, tomek4446 napisał: Kolumn nie wysyłam ale odbiór osobisty wchodzi w grę. Może kiedyś się uda 😉 Najpierw to przejściówki Ci odeśle i kabel. Nie chciałeś się spotkać w Warszawie 😋 . Pzdr Edytowano 28 stycznia 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 4 marca 2022 Udostępnij Napisano 4 marca 2022 Dnia 28.01.2022 o 20:30, tomek4446 napisał: No dobra , jakieś tam kable mam , chcesz ? Cześć Tomek, wracając do tematu to jakieś głośnikowe bym chyba przetestował, jeśli masz coś co mógłbyś udostępnić. Możemy kontynuować przez pm Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Nie żebym znał się na muzyce czy alkoholu ale chętnie zobaczyłbym ponownie wasze przemiłe "mordki" - szykuję się coś w najbliższym czasie? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 2 godziny temu, Chilli napisał: Nie żebym znał się na muzyce czy alkoholu ale chętnie zobaczyłbym ponownie wasze przemiłe "mordki" - szykuję się coś w najbliższym czasie? Nie mówię tak, nie mówię nie. Na razie organizatorzy uzgadniają miejsce spotkania. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 25 marca 2022 Udostępnij Napisano 25 marca 2022 @lpomis czekamy na informacje co i jak 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 Wiem , wiem że obiecywałem od dłuższego czasu i .......nic się nie działo. Ale wreszcie się sprężyłem i ...... 7 maja 2022r. godz. 12-18-ta ; TOP HI FI ; 90-123 Łódź ul. Polskiej Organizacji Wojskowej 36/38 co Wy na to ? I co myślą o kolejnym Zlocie nasi przemili patroni @Redakcja AUDIO oraz @RoRo i @MariuszZ ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 @tomek4446 Dobry czas. Ciepłej, jaśniej, dobry dojazd. Ja już się czuję zaproszony 😉 Znaczy wpraszam się już dzisiaj. Chętnie przyjadę pogadać, posłuchać jak jest taka opcja. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 3 minuty temu, MariuszZ napisał: Chętnie przyjadę pogadać, posłuchać jak jest taka opcja. Opcja jest , a teraz weź kartkę i zapisz co załatwić : krzesła , woda mineralna, talerzyki , kubki ...... Ciekawe dlaczego nagle zrobiło się tak cicho ..... ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 Na ten moment nie mowie tak, nie mówię nie. Oczywiście postaram się być choćby po to żeby poznać osobiście moderatora Mariusza @MariuszZ. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 36 minut temu, tomek4446 napisał: krzesła , woda mineralna, talerzyki , kubki ...... Wyściełane skórą czy aksamitem? Woda flat, sparkling, fizzy? Porcelana czy srebro? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 @MariuszZ O i to już jakieś konkrety ! Dobra , krzesła załatwię , talerze chyba jakieś jeszcze u mnie zostały z poprzedniego Zlotu w Łodzi , jak nie to dokupię. I taka uwaga , salka nie jest duża i ilość miejsc będzie ograniczona . Dokładną liczbę podam w przyszłym tygodniu. Liczy się więc kolejność zgłoszeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 (edytowany) Kurde , tak przypuszczałem że 7 maja wymyślicie. Poproszę o 14 albo cuś Edytowano 30 marca 2022 przez mkk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts