Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć. 

Od kilku już dni mam problem z korzystania z Forum poprzez tapatalk. Otrzymuje komunikat

Błąd sieci, spróbuj ponownie później (get_config) 

Wyczyściłem dane tapatalk nie pomogło. Odinstalowałem tapatalk i zainstalowałem ponownie, też nie pomogło. 

Z góry dzięki za pomoc. 

Pozdrawiam 

Marek

Napisano

Po aktualizacji tapatalk forum audio.com.pl zniknęło mi z aplikacji. Wyszukując też nic nie znajduje. 

Czy ktoś z moderacji może się wypowiedzieć na ten temat? 

Przeglądanie przez www w telefonie jest dla nie bardzo niewygodne. 

Napisano
5 godzin temu, mar76ek napisał:

Przeglądanie przez www w telefonie jest dla nie bardzo niewygodne. 

Podwójne zaprzeczenie - czyli jest wygodne...  😉

A tak na poważnie to wiemy o problemach z wykorzystaniem Tapatalk do korzystania z Forum AUDIO, jest to zgłoszone do informatyków do poprawy, ale kiedy to nastąpi nie wiadomo.
Na pewno przed świętami - tylko jeszcze nie wiadomo przed jakimi 🥴
Sami tego nie naprawimy, a kolejne wpisy na ten temat nic nie zmienią - trzeba czekać...

Więcej na temat problemów z Tapatalk jest w wątku
https://forum.audio.com.pl/topic/29397-zmiany-na-forum/

Pozdrawiam

Napisano

Dzięki za odpowiedź.

Nie wiedziałem, że ten problem z tapatalk został poruszony w innym wątku. 

Korzystnie przez z www jest niewygodne, bo zupełnie inaczej działa (a w zasadzie nie działa) wyświetlanie subskrybowanych wątków. Są tylko powiadomienia, a nie ma zgrupowanych subskrybowanych wątków - chyba, że gdzieś da się to wszystko poustawiać, ale nie szukałem tego. 

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Pojawił się u mnie problem z działaniem Forum , strony otwierają się bardzo powoli  lub wcale . Przeglądarka Google ,, wyczyszczona ,, inne strony działają błyskawicznie tylko Forum jest nie do czytania . Tylko u mnie czy macie podobne problemy?

Napisano
25 minut temu, lpomis napisał:

Dziś rano działało przyzwoicie, ale widzę, że znowu zaczęły się problemy. Podstrony ładują się bardzo wolno lub wcale, padła też główna strona audio.com.pl. Jak żyć? :D

@Redakcja AUDIO - jakaś grubsza awaria z dostawcą hostingu?

Moim zdaniem od dłuższego czasu nie działa przyzwoicie, nawet pisząc ten tekst wywaliło mnie i muszę drugi raz pisać.

Zazwyczaj korzystam z tabletu z Androidem i przeglądraką Chrome(na Firefox lub innej to samo), widzę problem już od dawna, kiedy po napisaniu tekstu chce tapnąć przycisk "odpowiedz" zawiesza się i ładuje ładuje ładuje, czasem się uda i wskoczy tekst, ale zazwyczaj wywala gdzieś w kosmos.

Druga rzecz, to co napisałeś nie ładuje się strona, albo kiedy już się załaduje i chce się kliknąć ikonkę "powiadomienia", aby przejść do odpowiedzi w tematach, znowu ładuje ładuje i ładuje,  albo w końcu wskoczy do tematu, albo wywala.

Jest to dość irytujace w zasadzie nawet wqrwiajace 😁

Ewidentnie ktoś sobie z czymś nie radzi 😉

Napisano
4 godziny temu, Bahzell napisał:

działa

Dobrze że działa jak należy...
Pewnie "ban" pomógł 🙂

Pozdrawiam
PS. Jak zobaczycie gdzieś na naszym Forum zdublowane posty to proszę o info - być może nie wszystko zauważyliśmy...