Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
13 minut temu, slaw0001 napisał:

Amazon hd ma całkiem sporą bazę utworów a część nawet Hi Res

Dobrze wiedzieć , eh myślałem ,że przy pakiecie z Prime Video tez będzie ,a tu 3msc za free a potem 3,99 dolca /msc ;) 

Edytowano przez Kubakk
Napisano
5 minut temu, lpomis napisał:

Dzięki za wrzucenie playlist. Zabieram się za słuchanie. Mam nadzieję, że nie pogonicie mnie jak wrzucę 1-2 swoje kawałki z kategorii "depresyjna muzyka elektroniczna" 🙄

co to jest depresyjna muzyka elektroniczna ?

Napisano (edytowany)

Z tego utworu Chucka interesuje mnie prawdę mówiąc mocne uderzenie 3.40 min. i to co po nim. Słuchałem tego momentu na trzech systemach i na każdym było inaczej. Z zazdrością przyznaje, że jak dla mnie najbardziej referencyjnie to wejście zabrzmiało u kolegi @nowy78. Stąd ten utwór , taka prywata , ciekaw jestem jak radzą sobie inne systemy, kolumny.

4 minuty temu, Asia napisał:

Widzę, że koledzy w większości takie spokojne granie lubią...

Nie wywołuj wilka z lasu :) Prawda Piotrek / @nowy78/

Mieliśmy poprzednio już próbkę ..... czegoś żywszego :) 

Edytowano przez tomek4446
Napisano (edytowany)

Carmina Burana O Fortuna albo Carmina BUrana Fortune plango vulnera w wersji Brighton Festival Chorus. 

Seven Nation Army - The White Stripes 

Fear of the Dark - Graveworm

Black hole sun - soundgarden 

Enio Moricon - The Ecstasy of Gold ( w wersji z S&M)

Edytowano przez Bahzell
Napisano

Ja ostatnio odsłuchałem fest dobrze zrealizowana elektronikę która ma już w sobie rewelacyjna scenę i ogromna ilość różnych wybrzmień, więc na pewno coś wybiorę z Kalya Scintilla

Nie wiem ile tych utworów będziemy musieli zapisać wstępnie był 1 potem myślałem że 2 ulubione a teraz nawet więcej?

Napisano
7 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał:

@tomek4446Tylko dobrze by było do krytycznych odsłuchów sprzętu, który chcecie przesłuchać skorzystać jednak z lepszego źródła niż Spotify które jednak uśrednia i kompresuje muzykę. 

Ale przecież już niejednokrotnie w tym wątku była mowa o tym, że to nie są krytyczne odsłuchy.