Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Ludzie, Amazon też mam tylko nie działa z Sonosem (w Polsce) 🙃. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 (edytowany) 13 minut temu, slaw0001 napisał: Amazon hd ma całkiem sporą bazę utworów a część nawet Hi Res Dobrze wiedzieć , eh myślałem ,że przy pakiecie z Prime Video tez będzie ,a tu 3msc za free a potem 3,99 dolca /msc Edytowano 9 listopada 2021 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 5 minut temu, Asia napisał: Ludzie, Amazon też mam Wow ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Dzięki za wrzucenie playlist. Zabieram się za słuchanie. Mam nadzieję, że nie pogonicie mnie jak wrzucę 1-2 swoje kawałki z kategorii "depresyjna muzyka elektroniczna" 🙄 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 2 minuty temu, lpomis napisał: Mam nadzieję, że nie pogonicie mnie jak wrzucę 1-2 swoje kawałki z kategorii "depresyjna muzyka elektroniczna" Dawaj! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 5 minut temu, lpomis napisał: Dzięki za wrzucenie playlist. Zabieram się za słuchanie. Mam nadzieję, że nie pogonicie mnie jak wrzucę 1-2 swoje kawałki z kategorii "depresyjna muzyka elektroniczna" 🙄 co to jest depresyjna muzyka elektroniczna ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 A tak przy okazji .... pierwszy kawałek, bardzo fajny zresztą , ma ponad 14 min. Może by tak kolejność zmienić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Przed chwilą, mkk napisał: Może by tak kolejność zmienić ? To znaczy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 W sensie że każda kombinacja zaczyna się od 14 min . Ale w sumie , random można włączyć albo przeklikać....Nie było tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 @mkk zakładając listę głównie chodziło mi o to byśmy nie tracili czasu jak ostatnio na szukaniu utworów , odpowiednich wersji danego utworu itd. Mamy listę i coś z niej wybierzemy. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Widzę, że koledzy w większości takie spokojne granie lubią... Kolejność zgodna z datą zgłoszenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 (edytowany) Z tego utworu Chucka interesuje mnie prawdę mówiąc mocne uderzenie 3.40 min. i to co po nim. Słuchałem tego momentu na trzech systemach i na każdym było inaczej. Z zazdrością przyznaje, że jak dla mnie najbardziej referencyjnie to wejście zabrzmiało u kolegi @nowy78. Stąd ten utwór , taka prywata , ciekaw jestem jak radzą sobie inne systemy, kolumny. 4 minuty temu, Asia napisał: Widzę, że koledzy w większości takie spokojne granie lubią... Nie wywołuj wilka z lasu Prawda Piotrek / @nowy78/ Mieliśmy poprzednio już próbkę ..... czegoś żywszego Edytowano 9 listopada 2021 przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 5 minut temu, Asia napisał: Widzę, że koledzy w większości takie spokojne granie lubią... Kolejność zgodna z datą zgłoszenia. W towarzystwie trzeba się jakoś zachować Z wieczorka zapoznaje sąsiadów z klasyką metalu https://tidal.com/browse/album/3467185. , akurat pierwszy kawałek z tego albumu też leciał w Wwie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 E, tak od razu ze skrajności w skrajność. Dla mnie np. Rock is dead Marilyn Manson lub Rammstein są w sam raz. Albo Franz Ferdinand - dużo wkurzających dźwięków ale za to szybko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Jak szybko to Sting of the Bumblebee z wyżej podlinkowanej płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 A coś koncertowego, dobrze nagranego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 https://tidal.com/browse/track/31424629 https://tidal.com/browse/track/147783854 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 (edytowany) Carmina Burana O Fortuna albo Carmina BUrana Fortune plango vulnera w wersji Brighton Festival Chorus. Seven Nation Army - The White Stripes Fear of the Dark - Graveworm Black hole sun - soundgarden Enio Moricon - The Ecstasy of Gold ( w wersji z S&M) Edytowano 9 listopada 2021 przez Bahzell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 Ja ostatnio odsłuchałem fest dobrze zrealizowana elektronikę która ma już w sobie rewelacyjna scenę i ogromna ilość różnych wybrzmień, więc na pewno coś wybiorę z Kalya Scintilla Nie wiem ile tych utworów będziemy musieli zapisać wstępnie był 1 potem myślałem że 2 ulubione a teraz nawet więcej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 Niewiele osób się wpisało w tym wątku, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 Zapoznałem się z muzycznym materiałem. @tomek4446 to wejście w 3,40min również osłuchałem. Tylko dobrze by było do krytycznych odsłuchów sprzętu, który chcecie przesłuchać skorzystać jednak z lepszego źródła niż Spotify które jednak uśrednia i kompresuje muzykę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 7 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: @tomek4446Tylko dobrze by było do krytycznych odsłuchów sprzętu, który chcecie przesłuchać skorzystać jednak z lepszego źródła niż Spotify które jednak uśrednia i kompresuje muzykę. Ale przecież już niejednokrotnie w tym wątku była mowa o tym, że to nie są krytyczne odsłuchy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 20 godzin temu, Asia napisał: A coś koncertowego, dobrze nagranego? To moze ja zaproponuje Deep Purple Made in Japan, utwor The Mule z jedna z najlepszych solowek perkusyjnych ever Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 (edytowany) Proponujcie, proponujcie a tablet i tak będę trzymał ja 😜. Edytowano 10 listopada 2021 przez seba3002 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 Jakoś nie widać szturmu chętnych 😜. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts