rajdek Napisano Wtorek o 20:13 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:13 4 minuty temu, kaczadupa napisał: Jeżeli tak jest to dni Regi, Naima i Hegla są u mnie policzone Brzmi to bardzo poważnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Wtorek o 20:31 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:31 (edytowany) Za to szanse na powrót do starego Cyrusa u Cyrusa raczej nikłe. Pewnie zrobili nadmuchanego Supernaita 3 pod rynek brytyjski. Bezpieczny wybór, żeby się odbudować. Edytowano Wtorek o 20:32 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Wtorek o 20:38 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:38 29 minut temu, kaczadupa napisał: Jeżeli tak jest to dni Regi, Naima i Hegla są u mnie policzone. Nie wiem, czym sobie na to zasłuzyłem. Co prawda, nie zawsze się zgadzamy w opiniach, ale żeby aż tak? 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Wtorek o 20:43 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:43 Przepraszam. Rega zostanie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Wtorek o 20:51 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:51 (edytowany) 😀👍. Trochę żartów nie zaszkodzi. Pzdr. Edytowano Wtorek o 20:52 przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano Wtorek o 21:24 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:24 50 minut temu, kaczadupa napisał: Za to szanse na powrót do starego Cyrusa u Cyrusa raczej nikłe. Pewnie zrobili nadmuchanego Supernaita 3 pod rynek brytyjski. Bezpieczny wybór, żeby się odbudować. https://www.avforums.com/reviews/cyrus-40-amp-integrated-amplifier-review.22165/ Z tego co tu piszą to raczej rozwinięcie XR. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Wtorek o 21:44 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:44 12 minut temu, rajdek napisał: https://www.avforums.com/reviews/cyrus-40-amp-integrated-amplifier-review.22165/ Z tego co tu piszą to raczej rozwinięcie XR. W innych reckach czy forach piszą, że ciepłe, bliskie i baaaardzo gładkie. Może jeszcze kiedyś Cyrus zawita do Polski to się zapoznam. Na teraz to tylko ciekawostka. Oby chwycili wiatr w żagle bo inaczej będzie po Cyrusie. Chociaż może ci od Samsunga ich wykupią tak samo jak Arcama itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano Środa o 07:29 Udostępnij Napisano Środa o 07:29 Był u mnie nowy właściciel MF M2si, oswojony już z dźwiękiem Teac po podłączeniu Musicala niesamowity regres, jakby ktoś zalał średnicę betonem, przekaz tak spowolniony że aż naganny. Lecz nowy właściciel pieca był zadowolony i stwierdził że Rubicony grają bardzo podobnie do MA Silver. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Środa o 08:18 Udostępnij Napisano Środa o 08:18 48 minut temu, rajdek napisał: MF M2si Ciekawe czy podobnie byłoby z Dali Menuet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano Środa o 08:30 Udostępnij Napisano Środa o 08:30 Nie wiem czy jestem już mocno przyzwyczajony do obecnego brzmienia, czy Menuety są szybsze ale zgrywały się na tamten czas z M2si. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano Środa o 08:46 Udostępnij Napisano Środa o 08:46 @rajdek 1. Człowiek łatwo przyzwyczaja się do lepszego (Teac zamiast MF). 2. Małe monitory często są szybsze od swoich większych odpowiedników. W każdym razie - dobrze, że jesteś zadowolony ze zmiany wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano Środa o 12:20 Udostępnij Napisano Środa o 12:20 Rzecz którą broni się Musical to wielkość budowanej sceny, wręcz ciężki do pobicia. Integra Teac nie dała rady a i7-XR (katalogowo 12000zł) wypadł płasko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts