T Z6 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 Dobra zamowilem tego Wireworda z olx uzywanego ale ponoc w idealnym stanie.Zobaczymy co u mnie wniesie dobrego 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 25 minut temu, T Z6 napisał: Dobra zamowilem tego Wireworda z olx uzywanego ale ponoc w idealnym stanie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 (edytowany) Dzik w końcu ujawnił swój zwierzęcy wizerunek tylko kiełce gdzieś zgubił Edytowano 17 kwietnia 2022 przez Wing0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 17 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 41 minut temu, T Z6 napisał: Dobra zamowilem tego Wireworda z olx uzywanego ale ponoc w idealnym stanie.Zobaczymy co u mnie wniesie dobrego 😁. O nie!!!! Haha teraz czuje odpowiedzialność. Pewnie nawet kupiłeś u tego samego gościa co, ja który miał kilka sztuk Daj znać, czy coś się zmieniło. Ale proponuje się ja nic nie nastawiać. Po prostu podłącz i posłuchaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 Kilka sztuk? A to czasem nie podroby? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 4 minuty temu, Wing0 napisał: Dzik w końcu ujawnił swój zwierzęcy wizerunek To była raczej wizualna metafora ludzi, którzy wam te kable sprzedają i tak nęcą na forach audio.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 (edytowany) 9 minut temu, mateolo2 napisał: O nie!!!! Haha teraz czuje odpowiedzialność. Pewnie nawet kupiłeś u tego samego gościa co, ja który miał kilka sztuk Daj znać, czy coś się zmieniło. Ale proponuje się ja nic nie nastawiać. Po prostu podłącz i posłuchaj Bez strachu😁.Juz dawno mialem taki plan ale dopiero Ty sprawiles ze przestalem go ciagle przekladac w czasie.Nawet jesli nic nie wniesie to i tak zostanie bo moj fabryczny od Magnata slabo siedzi w gniezdzie z uwagi na slaba jakosc wtyczki.Inne zwykle przewody np komputerowe juz siedza stabilnie dlatego wiem ze to wina przewodu. Edytowano 17 kwietnia 2022 przez T Z6 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 A może to my jesteśmy tymi szczurami żydami? Trzeba przyznać że ubawiłem się stereotypowo :). Ciesze się że dałem komuś zarobić kupując wtyki amphelona oby mu się lepiej żyło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 1 godzinę temu, mateolo2 napisał: A tutaj coś na rozweselenie. Wszyscy znamy 1000 zł. To chyba jakaś tandeta. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 17 minut temu, Dzik napisał: To była raczej wizualna metafora ludzi, którzy wam te kable sprzedają i tak nęcą na forach audio.🙂 Ooooooo. A to sprzedajacy z OLX pisze tutaj w wątku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 17 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 14 minut temu, T Z6 napisał: Bez strachu😁.Juz dawno mialem taki plan ale dopiero Ty sprawiles ze przestalem go ciagle przekladac w czasie.Nawet jesli nic nie wniesie to i tak zostanie bo moj fabryczny od Magnata slabo siedzi w gniezdzie z uwagi na slaba jakosc wtyczki.Inne zwykle przewody np komputerowe juz siedza stabilnie dlatego wiem ze to wina przewodu. Dokładnie od tego samego goscia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 14 minut temu, T Z6 napisał: jesli nic nie wniesie to i tak zostanie bo moj fabryczny od Magnata slabo siedzi w gniezdzie z uwagi na slaba jakosc A co to za Magnat, przewód nie jest czasem droższy ? Tak pytam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 2 minuty temu, DiBatonio napisał: A co to za Magnat, przewód nie jest czasem droższy ? Tak pytam. Przewod jest zdecydowanie tanszy 😁. 2 minuty temu, T Z6 napisał: Przewod jest zdecydowanie tanszy 😁. Magnat MR780. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 (edytowany) 8 minut temu, T Z6 napisał: Przewod jest zdecydowanie tanszy 😁. Sorry, że tak zapytałem, wiem, że być może zabrzmialo to drwiąco, ale nie znam Magnatów, zresztą nigdy nie były uwzględnione w moim targecie. Edytowano 17 kwietnia 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 Przed chwilą, DiBatonio napisał: Sorry, że tak zapytałem, wiem, że być może za rzmialo to drwiąco, ale nie znam Magnatów, zresztą nigdy nie były uwzględnione w moim targecie. No problemo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 8 minut temu, DiBatonio napisał: Ooooooo. A to sprzedajacy z OLX pisze tutaj w wątku? Któż to wie! Nie wątpię, że to forum jest wyświetlane na monitorach, przed którymi odchodzi ostre chrupanie i zacieranie łapek. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 Przed chwilą, Dzik napisał: Któż to wie! Nie wątpię, że to forum jest wyświetlane na monitorach, przed którymi odchodzi ostre chrupanie i zacieranie łapek. To zapytam inaczej, czy ktoś w tym wątku lub innym w ostatnich 24h pisał o tym Wireword Stratus? Bo znam takie praktyki, ale z innego miejsca. 11 minut temu, T Z6 napisał: Magnat MR780. A teraz widzę. Ten Magnat to urządzenie w II klasie ochronności, tym bardziej jestem ciekawy, czy dasz radę z tym WW stratus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 8 minut temu, DiBatonio napisał: To zapytam inaczej, czy ktoś w tym wątku lub innym w ostatnich 24h pisał o tym Wireword Stratus? Bo znam takie praktyki, ale z innego miejsca Czy to oznacza że mamy juz biec do sklepu po popcorn? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 Miro jeszcze się nie nauczyłeś. Zapas popcornu w szafce to podstawa ;). 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 2 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Czy to oznacza że mamy juz biec do sklepu po popcorn? Sklepy są zamknięte dzisiaj 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Sklepy są zamknięte dzisiaj 😁 Nie w UK😁 Wiem bo browary kupowałem 😁 5 minut temu, Wing0 napisał: Miro jeszcze się nie nauczyłeś. Zapas popcornu w szafce to podstawa ;). Czytając fora... hmmm masz racje. Tu bez zapasów ani rusz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 18 minut temu, DiBatonio napisał: To zapytam inaczej, czy ktoś w tym wątku lub innym w ostatnich 24h pisał o tym Wireword Stratus? Bo znam takie praktyki, ale z innego miejsca. A teraz widzę. Ten Magnat to urządzenie w II klasie ochronności, tym bardziej jestem ciekawy, czy dasz radę z tym WW stratus. A co ma mi uszy uszkodzic?😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 @mateolo2 a mogłeś nic nie pisać o tym WW, zobacz co się porobiło. Ubaw "majom" po pachy. Moze jako autor watku Ty poproś @MariuszZ żeby przenieść wszystkie wpisy nie na temat Wiim Mini do stosownego wątku. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 Tak swoją drogą, to czy leci z nami moderator? Te posty już dawno powinny zostać wydzielone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2022 3 minuty temu, DiBatonio napisał: Ubaw "majom" po pachy. Nie sądzę Coś "przeinaczasz" być może niechcący 5 minut temu, Dzik napisał: Tak swoją drogą, to czy leci z nami moderator? Wielki Brat patrzy! I nie mam na mysli moderatora Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts