Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
41 minut temu, T Z6 napisał:

Dobra zamowilem tego Wireworda z olx uzywanego ale ponoc w idealnym stanie.Zobaczymy co u mnie wniesie dobrego 😁.

O nie!!!! Haha teraz czuje odpowiedzialność. Pewnie nawet kupiłeś u tego samego gościa co, ja który miał kilka sztuk ;) Daj znać, czy coś się zmieniło. Ale proponuje się ja nic nie nastawiać. Po prostu podłącz i posłuchaj ;) 

Napisano (edytowany)
9 minut temu, mateolo2 napisał:

O nie!!!! Haha teraz czuje odpowiedzialność. Pewnie nawet kupiłeś u tego samego gościa co, ja który miał kilka sztuk ;) Daj znać, czy coś się zmieniło. Ale proponuje się ja nic nie nastawiać. Po prostu podłącz i posłuchaj ;) 

Bez strachu😁.Juz dawno mialem taki plan ale dopiero Ty sprawiles ze przestalem go ciagle przekladac w czasie.Nawet jesli nic nie wniesie to i tak zostanie bo moj fabryczny od Magnata slabo siedzi w gniezdzie z uwagi na slaba jakosc wtyczki.Inne zwykle przewody np komputerowe juz siedza stabilnie dlatego wiem ze to wina przewodu.  

Screenshot_20220417-182908.png

Edytowano przez T Z6
Napisano
14 minut temu, T Z6 napisał:

Bez strachu😁.Juz dawno mialem taki plan ale dopiero Ty sprawiles ze przestalem go ciagle przekladac w czasie.Nawet jesli nic nie wniesie to i tak zostanie bo moj fabryczny od Magnata slabo siedzi w gniezdzie z uwagi na slaba jakosc wtyczki.Inne zwykle przewody np komputerowe juz siedza stabilnie dlatego wiem ze to wina przewodu.  

Screenshot_20220417-182908.png

Dokładnie od tego samego goscia

Napisano
2 minuty temu, DiBatonio napisał:

A co to za Magnat, przewód nie jest czasem droższy ?

Tak pytam.

Przewod jest zdecydowanie tanszy 😁.

2 minuty temu, T Z6 napisał:

Magnat MR780.

Napisano (edytowany)
8 minut temu, T Z6 napisał:

Sorry, że tak zapytałem, wiem, że być może zabrzmialo to drwiąco,  ale nie znam  Magnatów, zresztą nigdy nie były uwzględnione w moim targecie. 

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
Przed chwilą, DiBatonio napisał:

Sorry, że tak zapytałem, wiem, że być może za rzmialo to drwiąco,  ale nie znam  Magnatów, zresztą nigdy nie były uwzględnione w moim targecie. 

No problemo.

Napisano
8 minut temu, DiBatonio napisał:

Ooooooo.

A to sprzedajacy z OLX pisze tutaj w wątku? 

Któż to wie!

Nie wątpię, że to forum jest wyświetlane na monitorach, przed którymi odchodzi ostre chrupanie i zacieranie łapek.

Napisano
Przed chwilą, Dzik napisał:

Któż to wie!

Nie wątpię, że to forum jest wyświetlane na monitorach, przed którymi odchodzi ostre chrupanie i zacieranie łapek.

To zapytam inaczej, czy ktoś w tym wątku lub innym w ostatnich 24h pisał o tym Wireword Stratus?

Bo znam takie praktyki, ale z innego miejsca.

11 minut temu, T Z6 napisał:

Magnat MR780.

A teraz widzę.

Ten Magnat to urządzenie w II klasie ochronności, tym bardziej jestem ciekawy, czy dasz radę z tym WW stratus.

Napisano
2 minuty temu, DiBatonio napisał:

Sklepy są zamknięte dzisiaj 😁

Nie w UK😁

Wiem bo browary kupowałem 😁

5 minut temu, Wing0 napisał:

Miro jeszcze się nie nauczyłeś. Zapas popcornu w szafce to podstawa ;).

Czytając fora... hmmm masz racje. Tu bez zapasów ani rusz ;)

Napisano
18 minut temu, DiBatonio napisał:

To zapytam inaczej, czy ktoś w tym wątku lub innym w ostatnich 24h pisał o tym Wireword Stratus?

Bo znam takie praktyki, ale z innego miejsca.

A teraz widzę.

Ten Magnat to urządzenie w II klasie ochronności, tym bardziej jestem ciekawy, czy dasz radę z tym WW stratus.

A co ma mi uszy uszkodzic?😁