Dedal Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 U mnie jest lipa 🙄 dajcie spokój 🤭 Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 Mam wrażenie że te głośniki u Ciebie za wysoko stoją. Albo fotki z metra robione. Widzę że kalkulator do zdjęć nie lepszy od mojego 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 Bo trzeba czasem soczewkę wyczyścić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 Z zewnątrz, z tłuszczu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 1 minutę temu, J4Z napisał: ale jakby któryś był w okolicy to serdecznie zapraszam samemu ocenić. 23.07-7.08 jestem w Kiersztanowie koło Mrągowa. To okolica ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 7 minut temu, J4Z napisał: Chwila słabości, o mnie się nie martwcie Panowie. O mnie się nie martwcie. Jedziemy dalej To taka nowoczesna forma klubu AA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 2 minuty temu, Fafniak napisał: Bo trzeba czasem soczewkę wyczyścić Ty chyba nie wiesz co znaczy vintage 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 59 minut temu, J4Z napisał: Bardzo utkwiły mi też w pamięci słowa Tomka lub Audiowita, że jak w jakimś utworze bije dzwon gdzieś daleko, to ma być słychać daleko. a nie po prostu ciszej. No ale skala głośności ma duży wpływ na odwzorowanie obiektu w przestrzeni. Sam napisałeś że"bije dzwon gdzieś daleko" - to nie może on być na równi głośny jak np. Wokalista. Efekt byłby nieadekwatny do oczekiwań. Tak wiec moim zdaniem powinien być "też" po prostu ciszej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 (edytowany) 4 minuty temu, tomek4446 napisał: 23.07-7.08 jestem w Kiersztanowie koło Mrągowa. To okolica ? Godzinka Tomku 😏 chyba że łamiesz przepisy 😂 Edytowano 16 lipca 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 Nie Brnij Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 2 minuty temu, Butler napisał: chyba nie wiesz co znaczy vintage Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 (edytowany) A oprócz odsuwania, przesuwania... kombinowałeś też z odchylaniem do tyłu i obniżaniem ich delikatnie? Wiem że jest ok i szukasz pewnie dziury w całym, ale skoro brakuje jednak czegoś... ??? 8 minut temu, Fafniak napisał: Nie Brnij No nie mam zamiaru się licytować 🤣 Ale uwierz mi, że czasem wstyd mi tą moją cegłę wyjąć z kieszeni przy ludziach Wszystko przez pracę i trudne warunki. Ciągle olej, wióry po obróbce, bez sensu dla mnie kupować nowy telefon bo i tak go ekspresowo dobiję. Edytowano 16 lipca 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 1 minutę temu, Butler napisał: uwierz mi, że czasem wstyd mi tą moją cegłę wyjąć z kieszeni przy ludziach że masz lepszy zasięg Ale może się okazać że Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 1 minutę temu, J4Z napisał: Niżej były zanim podstawiłem pod standy to coś co widać na zdjęciu. W odchylanie chyba nie będę się bawić regulowałem z poziomicą. Ja bym spróbował, aktualne moje kolumny są cholernie wrażliwe na pochylenie, i wysokość a w sumie konstrukcja trochę podobna - jeden głośnik 29 minut temu, Dedal75 napisał: U mnie jest lipa 🙄 dajcie spokój 🤭 Pzdr No znowu muszę chyba napisać że mnie tam sie podobało 🤪👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 (edytowany) 6 minut temu, J4Z napisał: Mój jest za to malutki. Yyyy... No ok. 🤣🤣🤣 Mały ale wariat. PS. Sorry, musiałem 😂😂😂 Edytowano 16 lipca 2022 przez Butler 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 1 minutę temu, J4Z napisał: @marcinmarcin ale czy u Ciebie przypadkiem sam producent nie pisze o tym? Zgadza się, zalecają podnieśc przód o 5mm, metodą prób i błędów 4mm podniosłem. Audio to ciężkie hobby 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 @J4Z jak zaproszenie aktualne to się zdzwonimy. Podam telefon na PW. Mogę zabrać ProAci , będziesz mógł u siebie posłuchać przez tydzień , zawsze to jakaś możliwość porównania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 11 minut temu, marcinmarcin napisał: No znowu muszę chyba napisać że mnie tam sie podobało 🤪👍 Dobry z Ciebie chłop ale nie trzeba 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 13 minut temu, J4Z napisał: Byłoby cudnie. Jesteś za dobry. To nie dobroć , to interes . Liczę na odpalenie działki z tej bańki, jak wygrasz ten zakład o słyszeniu kabli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 1 godzinę temu, Dedal75 napisał: Dobry z Ciebie chłop Ty mnie nie znasz dobrze 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 No dobra to zły ,🤦 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 23 minuty temu, Dedal75 napisał: No dobra to zły ,🤦 W uj zły 👹 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: @J4Z jak zaproszenie aktualne to się zdzwonimy. Podam telefon na PW. Mogę zabrać ProAci , będziesz mógł u siebie posłuchać przez tydzień , zawsze to jakaś możliwość porównania. Szkoda 23 wyjeżdżam w strony @MariuszZmoze przygarnie jak zadzwonię i znajdę chwilę 🙄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 lipca 2022 Udostępnij Napisano 16 lipca 2022 2 godziny temu, J4Z napisał: Baton dzięki za wrzutki. Dzięki, ja za Twoje też, zatem mam pytanie. Próbowałeś te panele, które masz z boku ustawić za kolumienkami? Jeszcze jedna opcja, ten dyfuzor 1D, co masz za kanapą zrób próbę ustawiając go na środku między kolumnami, tam gdzie masz TV. Tak wiem, to nie miejsce na dyfuzory, ale zapytaj @Mikelas76 co u mnie robi 1D w tym miejscu. Tylko mój jest chyba większy i głębszy z szerszymi studzienkami. Poza tym jak masz dyfuzor na tylnej ścianie, to nie możesz tak blisko niego siedzieć, bardziej optymalnie to przynajmniej 1m. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 17 lipca 2022 Udostępnij Napisano 17 lipca 2022 4 godziny temu, J4Z napisał: Hm, 10%? 😏 Za 10 % , to Ci zdjęcie kolumn mogę wysłać , a za 15% to nawet kolorowe 😂 Dobra dogadamy się . A w ogóle to czemu bazgrzesz na Forum zamiast trenować " słyszenie " ? 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts