kaczadupa Napisano 10 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 Gdybyś pomylił z Wodeckim to sam by Ci to zaproponował a tak to byłeś całkiem blisko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 56 minut temu, tomek4446 napisał: Kempa ? Musisz chyba bardzo Madonny nie lubić 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 Jaki fajny temat. Dzieki J4Z że mnie tu wezwałeś. Dnia 11.04.2023 o 19:41, J4Z napisał: Piotrze, Piotrze! @Piotr Sonido a Ty słuchałeś blumenhofer fun kiedys? Tak. W salonie Audio w Krakowie którego już nie ma. Specjalizowali się w sprzecie takim HiEnd. Ale nie chce się wypowiadać. To był dawno. Ja miałem inne oczekiwania, a i zestaw był dla mnie nieznany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 maja 2023 Udostępnij Napisano 2 maja 2023 Dobra, zaraz piętnasta i można zaczynać drugi, długi weekend majowy, rozkosznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Znacie jakieś dobre laptopy na Windowsie chłodzone pasywnie? Szukam, szukam, i nie mogę znaleźć nic sensownego. Musi być dobrze wykonany i wydajny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Ale one kosztują tak od 10 wzwyż... Przygotowany jesteś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 (edytowany) 9 minut temu, Adi777 napisał: chłodzone pasywnie (...) wydajny Wybierz jedno Jaki budżet, jaka przekątna ekranu? https://www.ultrabookreview.com/6520-fanless-ultrabooks/ Edytowano 6 maja 2023 przez lpomis 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 14 minut temu, Adi777 napisał: Znacie jakieś dobre laptopy na Windowsie chłodzone pasywnie? Szukam, szukam, i nie mogę znaleźć nic sensownego. Musi być dobrze wykonany i wydajny. Te założenia praktycznie spełnia macbook air m1 i m2 ALE nie wolno wziąć takiego z najmniejszym dyskiem SSD i 8GB ramu - to droga doi ukatrupienia sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 1 minutę temu, Fafniak napisał: macbook air m1 i m2 Wiem, ale chcę na Windzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Polecam taki -> Dell XPS 15 9520 i7-12700H/16GB/1TB/Win11P RTX3050Ti Bezszmerowy i prawdę mówąć nie wiem czy ma wiatrak. Bawiłem się jakiś czas takim, nie chciałem wracać do swojego PC... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 6 minut temu, gienas napisał: prawdę mówąć nie wiem czy ma wiatrak Ma. Nawet dwa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 15 minut temu, Adi777 napisał: Wiem, ale chcę na Windzie. Kwestia zdefiniowania "wydajny" w konfrontacji do możliwego czasu pracy na baterii. Niestety, lapki z wingrozą nie mają szans. Nie, nie jestem fanbojem jabłka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Czas pracy na baterii mnie nie interesuje, tylko wysoka jakość wykonania, wydajność, i kultura pracy. Budżet jeszcze nieokreślony. Chciałbym używać go też jako źródła do muzyki. Ewentualnie z aktywnym chłodzeniem, jak nie ma takich pasywek, jak najcichszy. Przekątna najlepiej minimum 14 cali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 (edytowany) Co oznacza dla ciebie wydajność ? Dla mnie dobrą pracę w DXO , LR, PS I Davinci Dobra praca to dla mnie także 2gi dysk SSD w lapku Edytowano 6 maja 2023 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Fafniak napisał: macbook air m1 i m2 Zastanawiałem się nad jakimś mac. Ale ja nie mam nic z japkiem w domu a to chyba ważne aby urządzenia komunikowały się ze sobą w jednym języku. Mogę się mylić. Ostatecznie, parę tygodni temu wybrałem taką maszynę https://www.currys.co.uk/products/hp-envy-17cr0501na-17.3-laptop-intel-core-i7-1-tb-ssd-silver-10239479.html?q=HP ENVY 17-cr0501na 17.3" Laptop - Intel® Core™ i7%2C 1 TB SSD%2C Silver Jestem miło zaskoczony jak szybko to działa. Wiatraki są ale nigdy ich nie słyszałem. Edytowano 6 maja 2023 przez Bebop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 17 minut temu, Fafniak napisał: Co oznacza dla ciebie wydajność ? Minimum i7-1260P, 16 lub 32 GB RAM, szybki dysk M.2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 To są dane sprzętowe. Z czym pracujesz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Tak, ale nie chodzi mi o pracę. Po prostu wydajność, szybkość, komfort działania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Dobra, nie ciągnijmy tematu bo nie rozumiemy się. W codziennych zadaniach wystarczy nowy procesor i5 i r5600H i już Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Wiem, o co pytasz. Nie zamierzam pracować z jakimiś mocno obciążającymi programami do obróbki video, zdjęć, czy jeszcze czegoś innego. Po prostu chodzi mi o wydajne podzespoły. Nawet jeśli na wyrost, nie szkodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 (edytowany) To wybierz najbardziej wydajny procesor niskonapięciowy Dysk SSD - to jest problem bo one się grzeją więc laptop powinien mieć wbudowany radiator do dysku(choć z tego co widze to są to takie pseudo radiatory) Edytowano 6 maja 2023 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 @Adi777-Nawet niezły. Wiatrak jest , ale bardzo cichy. I niedrogi. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 7 maja 2023 Udostępnij Napisano 7 maja 2023 https://www.facebook.com/WingsForLifeWorldRun/?locale=pl_PL https://www.wingsforlifeworldrun.com/pl 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 maja 2023 Udostępnij Napisano 7 maja 2023 17 godzin temu, Rega napisał: @Adi777-Nawet niezły. Wiatrak jest , ale bardzo cichy. I niedrogi. Chyba kupię coś w tym stylu, i nie będę kombinował z pasywnymi. MateBook X Pro też wygląda spoko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 maja 2023 Udostępnij Napisano 7 maja 2023 Używam tego i jest całkiem spoko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts