Artur Brol Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Panowie i Panie. Sorki za pytanie nie związane z Audio. Czy jest tu na forum , hm forum na temat statuetek i figur z postaciami z filmów I gier? Takie zabawki dla wiekszych dzieci. Czy z akcesoriami jak np. bookends - takie podstawki , pomiędzy ktorymi stawia się książki i płyty z filmami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 (edytowany) Odnoszę wrażenie, że to forum audio, coraz bardziej przestaje być audio🤔 Edytowano 15 września 2023 przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 7 godzin temu, Artur Brol napisał: Czy jest tu na forum , hm forum na temat statuetek i figur z postaciami z filmów I gier? Nie widziałem takowego. A co? Zbierasz? Ja poprzestałem na kilku z Wiedźmina 3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Zbieram, nie? Myślałem tylko by mieć po jednej z najlepszych filmów, jak właśnienp. Wiedzmin. Choć to z książek. I Terminator, Alien, LOTR... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Myślałem tylko by mieć po jednej z najlepszych filmów, jak właśnienp. Wiedzmin. Choć to z książek. I Terminator, Alien, LOTR... Prime 1 Studio robi superowe figurki, chyba jedne z najlepszych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Hm nie tylko oni 😏 Weta Studio, Sideshow, Iron studios itp Kiedys byl w Polsce sklep internetowy ale juz chyba go nie ma. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 W Holandii nawet samoloty po autostradzie jeżdżą 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Mniej co2 produkują jeżdżąc niż gdy latają. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Dnia 15.09.2023 o 08:06, Artur Brol napisał: Kiedys byl w Polsce sklep internetowy ale juz chyba go nie ma. Tak, wiem o który Ci chodzi. Widocznie mieli za drogo. Mi sie podobały z Władcy Pierścieni i Wiedźmina 3, z Zabójcy Królów też ładne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Oglądałem gdzieś takie droższe figurki - w internecie - Kurcze te postacie wyglądały jak żywe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 (edytowany) No, te droższe robią robotę. W końcu udało mi się wybrać nad morze. Na chwilę, ale zawsze to coś. @Artur Brol Noordwijk. Znasz? Moje dawne miejsce zamieszkania. Super miejscówka. Trochę szkoda, że tam już nie mieszkam, ale cóż, tak wyszło. Edytowano 16 września 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 W Holandii to chyba macie wszędzie blisko, także nad morze 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 (edytowany) Nie, nie pamiętam bym w Noordwijk kiedykolwiek był. Ja też w zasadzie nad morzem mieszkam tyle że nie jest to może otwarte - nad droga wodna do Antwerpii. Westerschelde. 6 minut temu, maxredaktor napisał: W Holandii to chyba macie wszędzie blisko, także nad morze No nie tak blisko, odemnie na północ jest chyba ponad 300 km. Jak wprowadzili ograniczenie do 100 na godzinę to się nawet ten odcinek wydłużył. Edytowano 16 września 2023 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Ja mam 80 do Noordwijku, także nie ma tragedii, godzinka jazdy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 Ja 10 minut rowerem 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 A ja nie wiem nawet gdzie to jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 16 września 2023 Udostępnij Napisano 16 września 2023 13 minut temu, misiekx napisał: Ja 10 minut rowerem 🙂 10 minut nad morze do Kijkduin nie do Noordwijku. Do Scheveningen 20 minut. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2023 Udostępnij Napisano 7 października 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, gienas napisał: I mamy wysyp parawanów nad morzem. Przyznam, że zaskakuje mnie demonizowanie parawanów nad Bałtykiem. Dla mnie zawsze miał on wymiar praktyczny - zwyczajnie chroni od wiatru, który jest stałym towarzyszem wybrzeża*. A tu, biedny parawan, został memem. *Odkąd odkryliśmy namioty plażowe to zastąpiły nam całkowicie kocyk i parawan. Edytowano 7 października 2023 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 Te parawany były, są i będą bo praktyczne są. Ale od kilku lat parawany nie służą za parawany tylko jako ogrodzenie, jako zagroda, w której siedzą osobniki jak w komedii "Mieszczanin szlachcicem"... Tak oględnie mówiąc . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 @Adi777 kochany, przeglądarka mi się (znów) wysypuje przy Twoich wklejkach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 Czy prawdą jest, że w Holandii wszystkie autostrady są oświetlone.? Byłem dawno temu dwa razy, ale jakoś nie zapamiętałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Asia napisał: kochany, przeglądarka mi się (znów) wysypuje przy Twoich wklejkach. 😐 No i co ja mam zrobić kochana?😁 Ewentualnie poprosić Redakcję Audio o usunięcie tematu, i tym razem zmniejszę rozmiar maksymalnie jak się da. @Redakcja AUDIO Może do Świąt się wyrobię 😅 37 minut temu, MMarek napisał: Czy prawdą jest, że w Holandii wszystkie autostrady są oświetlone.? Byłem dawno temu dwa razy, ale jakoś nie zapamiętałem. Nie mam pojęcia. @Artur Brol pewnie wie lepiej. Edytowano 13 października 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 Nie sa. Ewentualnie, w miejscach moze , jak laczenia autostrad lub zjazdy. Moze sa tez miejsca, ktore sa oswietlone poza tymi miejscami ale nie sadze. Choc calej Hollandii nie zjezdzilem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 (edytowany) W 2013 roku postanowiono w Nl by wyłączyć oświetlenie wszystkich autostrad. Powód - oświetlenie aut powinno wystarczyć. W 2019 nastąpił zwrot. Za pomocą ledowego oświetlenia każda autostrada ma być oświetlona. Obecnie większość rozjazdów ma ledy. A najważniejsze autostrady mają oświetlenie. Za kilka lat ma być 100%. W latach 2001-2003 miałem okazję pracować w serwisie firmy pani Piaseckiej. Johnson&Johnson. W serwisie. Przejechałem prawie 200 tys km. I miałem dosyć. Od 2013 nie poruszam się autem, ale od kolegów regularnie słyszę jak z mca na mc coraz więcej korków i coraz dłużej na drogach. Covid wróć, tak mówią. Wtedy było inaczej😉 Edytowano 13 października 2023 przez AudioTube Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 A jak jest w Polsce pod tym względem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts