maxredaktor Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 U nas na autostradach i ekspresówkach są oświetlane tylko węzły. I tak moim zdaniem jest OK. Inna sprawa, i to mnie mocno denerwuje, że wiele aut ma koszmarnie ustawione światła - nieźle potrafią oślepiać. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 2 godziny temu, AudioTube napisał: W latach 2001-2003 miałem okazję pracować w serwisie firmy pani Piaseckiej. Johnson&Johnson. W serwisie. Przejechałem prawie 200 tys km. Ja sobie nie wyobrażam pracy za kółkiem. Chodzi mi o jeżdżenie cały dzień lub noc. Busem czy ciężarówką, bez różnicy. Czasami jak zawożę mięso do sklepów i mam dłuższą trasę, w sumie jakieś 5 godzin, to mam dosyć. To chyba naprawdę trzeba lubić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 (edytowany) 3 godziny temu, AudioTube napisał: W 2019 nastąpił zwrot. Za pomocą ledowego oświetlenia każda autostrada ma być oświetlona. Obecnie większość rozjazdów ma ledy. A najważniejsze autostrady mają oświetlenie. Za kilka lat ma być 100%. A gdzie tu ekologia? Wiem, wiem że to led-y, ale jednak. Nocą potrafi być na autostradzie pusto. Dla mnie to jakiś absurd. Edytowano 13 października 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 6 godzin temu, Adi777 napisał: No i co ja mam zrobić kochana Dać link do zewnętrznej galerii zdjęć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 Dobre miejsce by zapytac. Czy sie ktos orientuje czy na forum jest temat np. jakich sluchawek uzywacie i z ktorym wzmacniaczem? Moze by taki rozpoczac i zobaczyc co koledzy i kolezanki, na uszy zakladaja, jesli chca sie odciac i posluchac ulubionych wykonawcow. Jesli jeszcze nie istnieje. Fotka sluchawek, wzmacniacza czy calego systemu i kilka slow o nim i jak sie dzwiek prezentuje itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 23 minuty temu, Asia napisał: Dać link do zewnętrznej galerii zdjęć? Masz na myśli coś jak Fotosik? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: A gdzie tu ekologia? Wiem, wiem że to led-y, ale jednak. Nocą potrafi być na autostradzie pusto Miro, za „chwilę” do ojczyzny z córeczką się udajemy. Ale po 22 oktober zadam to pytanie w pracy, przy kawie. Zapewne były powody, by tak z tymi ledami zrobić. Mam tu dwóch młodych inżynierów, ambitnych i potrzebujących się „wygadać”. Ciekawym, co tam usłyszę. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 (edytowany) Dajcie znać, czy działa. https://postimg.cc/gallery/4c4fyd6 https://postimg.cc/gallery/qgCHSzP Edytowano 13 października 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 Działa, szkoda że nie można zdjęć przewijać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 października 2023 Udostępnij Napisano 13 października 2023 Dałoby się gdyby stworzyć album i dać link do albumu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Życie naszego odkurzacza bezprzewodowego Bosch (Serie 2, 2in1, 20V) dobiegło końca. Poleci ktoś z Was coś konkretnego? Na pewno coś o większej mocy ssącej i dłuższym czasie pracy. Do około 200 Euro/1000 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Był tu ktoś co na flagowych odkurzaczach się znał 🤗 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 (edytowany) A są takie ?🤭 Edytowano 15 października 2023 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Pisał że taki ma 🥳 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 No, jak pisał. 🫡 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 1 godzinę temu, Dedal napisał: Był tu ktoś co na flagowych odkurzaczach się znał 🤗 🤣 Niekoniecznie musi być flagowy 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 2 godziny temu, Adi777 napisał: Życie naszego odkurzacza bezprzewodowego Bosch (Serie 2, 2in1, 20V) dobiegło końca. Poleci ktoś z Was coś konkretnego? Na pewno coś o większej mocy ssącej i dłuższym czasie pracy. Do około 200 Euro/1000 zł. Jak Ty to robisz, że jak chcesz to znajdziesz konkretny temat audio, zdjęcia sprzętu, a o odkurzacz pytasz na forum? Kuriozum jakieś.... Poszukaj w necie, mocnych odkurzaczy, pewno najlepiej takich przemysłowych. Bo dzisiaj te z marketów obarczone normami unijnymi są tak słabe, że nie jedna pani mogłaby zawstydzić taki odkurzacz😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 Jesli mocnych szuka, to juz tylko przemyslowe, mu chyba pozostaly. Unia juz dawno , te domowe z mocy okroila, by za duzo energii nie zuzywaly. Ja mam Dysona, nie wiem czy mozna go , mocnym nazwac ale dziala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 A dlaczego nie pytać o odkurzacz? To jest offtopic. Może ktoś ma jakiś, chwali sobie i poleca. Oczywiście robię rozeznanie, ale bez przesady. Nie potrzebuję brać udziału w słynnej historii jak ta z latarką 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 @Adi777 dyson i pozamiatane😃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 https://www.dyson.pl/produkty/bezprzewodowe/sklep?utm_id=sa_71700000106706640_58700008277019959&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=fc_cordless-range_always-on&utm_content=do_text_1x1_floor-care&utm_term=dyson+odkurzacz|cordless-range&gad=1&gclid=Cj0KCQjwm66pBhDQARIsALIR2zA3yzFIMRYLVE1ND1Rjflkvyk8k_L_Qlt8h4KPTEq_zTFHF21IpzxEaAtdTEALw_wcB&gclsrc=aw.ds 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 (edytowany) Mają to Rodzice, mnie śmieszy że ludziom wmówiono że lepiej "odkurzacz" nosić... 😂 Edytowano 15 października 2023 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 7 minut temu, marcinmarcin napisał: Mają to Rodzice, mnie śmieszy że ludziom wmówiono że lepiej "odkurzacz" nosić... 😂 Mnie te pionowe też nie przekonują z silnikiem i pojemnikiem wielkości małej gaśnicy samochodowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 A spisuja sie. Nie chodzi, o to, ze to trzeba nosić. Tylko ze kabel sie nie placze pod nogami, i nie jesteś dlugoscia tego kabla ograniczony. Co do pojemnika, nie jest moze tak duzy jak worek, ale pomimo tego, nie trzeba go po każdym odkurzaniu oprozniac. Jest ok. Jedynie bateria po kilku latach, traci na pojemnosci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 15 października 2023 Udostępnij Napisano 15 października 2023 (edytowany) Jak jest aku Ni-Cd, to niestety tak bywa. Powinny być rozładowane do końca i dopiero ładowane. Li-ion można doładowywać i zazwyczaj jak się dba o ładowanie, dlugo służą sprawnością. A nie ma w sprzedaży aku do tych odkurzaczy? Pewno wymiana tylko w serwisie. Edytowano 15 października 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts