Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Tomasz S.

Recommended Posts

Cześć,

w pierwszej kolejności przypominamy o przecenie na fenomenalne Monitor Audio Gold 300. Stock pomału się kończy więc warto się zainteresować:

https://planetadzwieku.com/monitor-audio-gold-300-czarne.html

image.png.afb1680af073a91ea687821e0a7f9ca8.png

Jeśli chodzi o Black Friday to ciekawych i zainteresowanych zapraszam do kontaktu z hasłem BF2024 ;) W ramach Early Black Friday, wybrane produkty kupicie z ekstra rabatem. 

Poza tym sporo perełek znajduje się również w dziale promocje. Zachęcam do eksploracji oraz kontaktu :)

https://planetadzwieku.com/category/promocje/

9 minut temu, tomasz1w napisał:

Super ceny na System Audio! Ponad 55% na monitory i prawie 61% na podłogówki. I to są oferty BF! Poprosimy o więcej;)

Zróbcie tak na Evoke 20 albo Buchardty S400mkII albo Acoustic Energy AE500, to kupię w ciemno któreś z nich;)

Miałem ostatnio okazję słuchać buchardtów s400 u mojego przyjaciela. W połączeniu z heglem H120 super brzmienie. Niestety zupełnie inne od B&W. Ale mimo wszystko gorąco polecam posłuchać. 

5 godzin temu, Daniel09 napisał:

Cena ,, przekreślona ,, była ceną za 1-ną sztukę kolumny głośnikowej? 

Tak, wszystkie są cenami za sztukę :) 

1 godzinę temu, tomasz1w napisał:

Zróbcie tak na Evoke 20 albo Buchardty S400mkII albo Acoustic Energy AE500, to kupię w ciemno któreś z nich;)

Na Buchardty jest drobna promocja, a Evoke są ze standami gratis :)  Ale napisz na PW, zobaczymy co się uda zrobić ;) 

Przed chwilą, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

a co tam potrzeba  :D?

Państwo już swój kawałek tortu skonsumowali. Chyba, że Jarek zrobił mi psikusa bo jednak nie dostał cukierka... ;)

Teraz muszę Q21 jakoś obdarować ale bronią się ,,ręcyma i nogyma". Zachęcam, puszczam oko, daję znak że Kobiecie się podobają, syn też mówi - ojciec brać ale gdzie tam, w zamian proponują jakieś duże szkaradztwa a nie to co chcemy widzieć w naszym domu. Może dają mi tak "znaka", że w piątek będzie jeszcze taniej ?  :)

2 minuty temu, kaczadupa napisał:

Państwo już swój kawałek tortu skonsumowali. Chyba, że Jarek zrobił mi psikusa bo jednak nie dostał cukierka... ;)

Teraz muszę Q21 jakoś obdarować ale bronią się ,,ręcyma i nogyma". Zachęcam, puszczam oko, daję znak że Kobiecie się podobają, syn też mówi - ojciec brać ale gdzie tam, w zamian proponują jakieś duże szkaradztwa a nie to co chcemy widzieć w naszym domu. Może dają mi tak "znaka", że w piątek będzie jeszcze taniej ?  :)

Spoko, drzwi zawsze otwarte :)

44 minuty temu, kaczadupa napisał:

Już tylko nieco ponad 24 godziny i w naszych ulubionych salonach audio wejdą do akcji prawdziwe promki. Będzie ogień. :)

Adam, a co z Bowersami 607? Miałeś coś skrobnąć, ale widzę, że chyba trochę innych pomysłów chodzi Ci po głowie;)

I chyba też trochę czekasz do piątku/weekendu? Prawda li to?

39 minut temu, Artur Charicki napisał:

@kaczadupa Mówisz??

Wydaje mi się, że lawiny mega atrakcyjnych ofert nie będzie. Poza tym wkładanie do BF ofert z rabatami 20% to lekki żart.

Ale ileś ciekawych ofert, ciekawszych lub dużo ciekawszych, niż to, co jest widoczne teraz, powinno się jednak pojawić. 

Okaże się w piątek.

Edytowano przez tomasz1w

13 minut temu, tomasz1w napisał:

Bowersami 607?

Panie, teraz Bowers ma 10 dni na rozgrzewkę, razem z Regą. Prawdziwe tuzy audio w postaci Hegla, Naima oraz Qutesta dopiero po tym czasie wejdą do gry.

Dwa, że Ty i nasz Kolega od głośników Dali tak wysoko zawiesiliście poprzeczkę, że z czym ja do ludu...

Ps. Tak tylko między nami... Dzisiaj przed wyjściem na spacer mówię do mojego licealisty, że dostanie od starego prezent do swojego pokoju w postaci głośników ATC. Odpowiedź: śmiech i tekst - weź przestań, chcę te nowe. Mówię więc, dostaniesz Dynaudio. Odpowiedź - a tych to w ogóle nie chcę, one słabo grają.

I z takim dylematem robię właśnie 10km z buta kierując się na Biedronkę...

Edytowano przez kaczadupa