Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, il Dottore napisał: Kolega żeby odpalić Megane to wkładał tą "kartę" w taki slot. Nie zawsze to działało (delikatnie mówiąc). Może zapominał zmienić baterię 😁 U mnie działało bez zarzutu przez cztery lata ,aż zgubiłem kartę . Majster,który programował mi nową nie podołał i wgrał mi zubożoną wersję bez keyless- go ,co mi w sumie robi taką różnicę ,że muszę kliknąć przyciskiem,żeby się zadziało no i bez wsunięcia karty w slot nie zapali,a wcześniej palił. Ale za tą bidną wersję dałem 500 stów ,a nie w serwisie ponad 2k 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu https://motoryzacja.interia.pl/testy/porownawcze/news-stary-passat-czy-nowe-chinczyki-zaskakujace-wyniki-testu,nId,22462504 Ale Jajca 😁 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, pairtick napisał: Ale Jajca Spreparować można wszystko. Niemcy juz nie mogą pokonać Chińczyków technologicznie (zapóźnienie to co najmniej dekada i rośnie) ale "dziennikarzy" w bantustanach kupić sobie mogą. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Straszny bantustan, chińska cenzura tu jeszcze nie sięga. 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu heh, jak nie po jego myśli , to spreparowane....... Dobrze, że te wszystkie filmiki, ochy i achy nad chińskimi wózkami są rzetelne, uczciwe i obiektywne. 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jak dla mnie perfekcja, jeśli chodzi o wygląd kokpitu, wnętrza. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, il Dottore napisał: Kolega żeby odpalić Megane to wkładał tą "kartę" w taki slot. Nie zawsze to działało (delikatnie mówiąc). Byłem pierwszym właścicielem Meganki 2007 r , jeździłem ją 5 lat , kolejne 8 córka i ostatnie 5 mama zięcia , zero problemu z działaniem karty. Jedynym mankamentem mojej Meganki były świece , dziadostwo często wysiadało. 37 minut temu, il Dottore napisał: Niemcy juz nie mogą pokonać Chińczyków technologicznie (zapóźnienie to co najmniej dekada i rośnie) ale "dziennikarzy" w bantustanach kupić sobie mogą. Bo biednych Chińczyków nie stać ? A na ten test zrzucili się jeszcze Koreańczycy , Japończycy i Czesi Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu System audio Infinity by Harman w Byd seal U: Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, tomek4446 napisał: Jedynym mankamentem mojej Meganki były świece , Prawda.😁 Odpisz, cytując
leoś Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu dottore , tu masz Devialeta i 18 głóśników. Niestety brak odsłuchu 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 54 minuty temu, il Dottore napisał: Spreparować można wszystko. Nawet dyplom? 😝 1 Odpisz, cytując
Asia Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu Uwielbiam bezkluczykowość! Całkowicie rozwiązuje problem, który pojawił się wraz z wynalezieniem damskiej torebki 🤩. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 19 minut temu, Asia napisał: Całkowicie rozwiązuje problem, który pojawił się wraz z wynalezieniem damskiej torebki To fakt , dno Rowu Mariańskiego jestem w stanie sobie wyobrazić , natomiast czeluść damskiej torebki wydaje się nieskończona Odpisz, cytując
Asia Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu I to bez względu na jej wielkość! 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts