Nowy75 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 22 minuty temu, il Dottore napisał: Kolega żeby odpalić Megane to wkładał tą "kartę" w taki slot. Nie zawsze to działało (delikatnie mówiąc). Może zapominał zmienić baterię 😁 U mnie działało bez zarzutu przez cztery lata ,aż zgubiłem kartę . Majster,który programował mi nową nie podołał i wgrał mi zubożoną wersję bez keyless- go ,co mi w sumie robi taką różnicę ,że muszę kliknąć przyciskiem,żeby się zadziało no i bez wsunięcia karty w slot nie zapali,a wcześniej palił. Ale za tą bidną wersję dałem 500 stów ,a nie w serwisie ponad 2k 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu https://motoryzacja.interia.pl/testy/porownawcze/news-stary-passat-czy-nowe-chinczyki-zaskakujace-wyniki-testu,nId,22462504 Ale Jajca 😁 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, pairtick napisał: Ale Jajca Spreparować można wszystko. Niemcy juz nie mogą pokonać Chińczyków technologicznie (zapóźnienie to co najmniej dekada i rośnie) ale "dziennikarzy" w bantustanach kupić sobie mogą. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Straszny bantustan, chińska cenzura tu jeszcze nie sięga. 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu heh, jak nie po jego myśli , to spreparowane....... Dobrze, że te wszystkie filmiki, ochy i achy nad chińskimi wózkami są rzetelne, uczciwe i obiektywne. 3 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Jak dla mnie perfekcja, jeśli chodzi o wygląd kokpitu, wnętrza. 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, il Dottore napisał: Kolega żeby odpalić Megane to wkładał tą "kartę" w taki slot. Nie zawsze to działało (delikatnie mówiąc). Byłem pierwszym właścicielem Meganki 2007 r , jeździłem ją 5 lat , kolejne 8 córka i ostatnie 5 mama zięcia , zero problemu z działaniem karty. Jedynym mankamentem mojej Meganki były świece , dziadostwo często wysiadało. 37 minut temu, il Dottore napisał: Niemcy juz nie mogą pokonać Chińczyków technologicznie (zapóźnienie to co najmniej dekada i rośnie) ale "dziennikarzy" w bantustanach kupić sobie mogą. Bo biednych Chińczyków nie stać ? A na ten test zrzucili się jeszcze Koreańczycy , Japończycy i Czesi Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu System audio Infinity by Harman w Byd seal U: Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, tomek4446 napisał: Jedynym mankamentem mojej Meganki były świece , Prawda.😁 Odpisz, cytując
leoś Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu dottore , tu masz Devialeta i 18 głóśników. Niestety brak odsłuchu 😉 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 54 minuty temu, il Dottore napisał: Spreparować można wszystko. Nawet dyplom? 😝 3 Odpisz, cytując
Asia Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Uwielbiam bezkluczykowość! Całkowicie rozwiązuje problem, który pojawił się wraz z wynalezieniem damskiej torebki 🤩. 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 19 minut temu, Asia napisał: Całkowicie rozwiązuje problem, który pojawił się wraz z wynalezieniem damskiej torebki To fakt , dno Rowu Mariańskiego jestem w stanie sobie wyobrazić , natomiast czeluść damskiej torebki wydaje się nieskończona 1 Odpisz, cytując
Asia Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu I to bez względu na jej wielkość! 2 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Jak dla mnie perfekcja, jeśli chodzi o wygląd kokpitu, wnętrza. Coraz ładniejsze te chińczyki 😊🤪 1 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Asia napisał: Uwielbiam bezkluczykowość! Całkowicie rozwiązuje problem, który pojawił się wraz z wynalezieniem damskiej torebki 🤩. Bezkluczykowość i otwieranie bagażnika ruchem nogi się przydają-gorzej z koniecznością częstej wymiany baterii w kluczykach 😡 Problem znany od lat i długo ignorowany przez producentów. W większości samochodów kluczyk jest cały czas aktywny - co sprzyja nie tylko szybkiemu zużyciu bateri ale i złodziejom ... W klasycznych pilotach bateria wytrzymywała 3-4 lata (a nawet dłużej przy rzadkim używaniu). Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 12 godzin temu, Rega napisał: Albo joystick. Pamiętam, że były kiedyś nawet z dwoma wajchami (dźwignie) po bokach kierującego 😀 1 Odpisz, cytując
lpomis Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, Adi777 napisał: Jak dla mnie perfekcja, jeśli chodzi o wygląd kokpitu, wnętrza. Ładnie. Od siebie dorzucę coś starszego. Acura/Honda NSX z 1990 roku. Ponadczasowe wnętrze, w ogóle się nie zestarzało wizualnie. Świetnie poprowadzona linia wychodząca z tunelu środkowego spójnie łączy deskę rozdzielczą i drzwi w jedną całość. Dwa warianty kolorystyczne. I komu to przeszkadzało ja się pytam?! 🤬 6 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 7 godzin temu, RoRo napisał: Bezkluczykowość i otwieranie bagażnika ruchem nogi się przydają-gorzej z koniecznością częstej wymiany baterii w kluczykach 😡 Nie jest tak źle,przynajmniej u mnie wyświetla się komunikat,że czas pomyśleć o baterii😁. Od pozyskania nowego pilota jeszcze nie zmieniałem,a to już że dwa lata będzie. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, Adi777 napisał: Jak dla mnie perfekcja, jeśli chodzi o wygląd kokpitu, wnętrza. Jak się bliżej przyjrzeć przyciskom/pokrętlom część czaru pryska. Ostatnio Aston brał od Mercedesa ,ale bywało różnie,np. Ford Fiesta 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, Nowy75 napisał: Nie jest tak źle,przynajmniej u mnie wyświetla się komunikat,że czas pomyśleć o baterii Kurde , widocznie przyoszczędziłem na wersji bo u mnie nic się nie wyświetla Już dwa razy padła bateria i o dziwo nie w kluczyku tylko w immobilizerze. I zaczęła się zabawa. Wstukiwanie kodu w to ustrojstwo , liczenie ile razy dioda się zaświeci to jakieś nieporozumienie. No i oczywiście trza ten kod mieć przy sobie Do dzisiaj pamiętam ile kosztowała mnie taksówka , bo bydle wysiadło akurat wtedy jak z żoną w niedzielę wybraliśmy się na obiad do knajpy za miasto. A kod był w chałupie. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu Chińczyki sie zaczynają rozpadac😁 Odpisz, cytując
Asia Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 11 godzin temu, RoRo napisał: i otwieranie bagażnika ruchem nogi O, właśnie mój kolejny czuły punkt. Fantastyczne rozwiązanie! Mam samochód już ponad 6 lat i tylko raz wymieniałam baterię . Dużo większy problem pojawił się niedawno, a mianowicie komunikat o tym że system sos nie działa. Wyczytałam, że przyczyną jest akumulatorek telemetryczny, który jakże przemyślnie, ukryty jest pod podsufitką. Oczywiście do niczego mi ten system SOS niepotrzebny, ale wiszący stale pomarańczowy komunikat irytuje. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu A u mnie wczoraj pojawił się komunikat - niski poziom paliwa. Też mnie to trochę zirytowało 😉 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts