Asia Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu I w sumie nosiłabym się z zamiarem zakupu nowego samochodu, ale jak pomyślę jakie są drogie i ile w tym płacę za elektronikę, która wcześniej czy później będzie przyczyną problemów, a na dodatek zwykle odbiera nam wpływ na prowadzenie samochodu, to od razu mi przechodzi. 1 minutę temu, misiekx napisał: A u mnie wczoraj pojawił się komunikat - niski poziom paliwa. Też mnie to trochę zirytowało 😉 Patrz co za traf, też wczoraj tak miałam! 2 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, misiekx napisał: A u mnie wczoraj pojawił się komunikat - niski poziom paliwa. Też mnie to trochę zirytowało 😉 Mi jakis czas temu pojawił się komunikat, że paliwo w baku bardzo stare już to auto go trochę zużyje. 😉 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Asia napisał: a na dodatek zwykle odbiera nam wpływ na prowadzenie samochodu, to od razu mi przechodzi. Ja lubię swój, ale chyba tylko dlatego że chyba nabyłem już odruch bezwarunkowy polegający na wciskaniu 3 przycisków zaraz po odpaleniu, żeby wyłączyć pikanie z powodu znaków, linii i start-stop. Strasznie irytujące to jest. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, misiekx napisał: A u mnie wczoraj pojawił się komunikat - niski poziom paliwa. Też tak mam , u mnie pod komunikatem jest jeszcze " Pozdrawiamy Orlen " 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @tomek4446 Tomek,komunikat w Megance brzmi dokładnie: słaba bateria. Jak zlekceważysz i za jakiś czas padnie możesz sobie autko otworzyć kluczykiem schowanym w pilocie,a potem biegiem do kiosku po baterię 😁 - chyba,bo nigdy nie czekałem zbyt długo. 1 godzinę temu, misiekx napisał: u mnie wczoraj pojawił się komunikat - niski poziom paliwa. Też mnie to trochę zirytowało No to widzę, jesteś młody duchem, śmiga się na rezerwie jak studenci 20 lat temu😁. Kiedyś wracałem z takim jednym na prom do Polski,20 km od Trelleborga zapalił się księgowy, mówię: zrzuta po 200 koron i tankujemy. Zatankował dosłownie 3,5 litra! Gdy na niego spojrzałem,mówi: całe studia przelatałem na rezerwie 😁. Potem w Świnoujściu była taka kolejka do stacji,że nie wiedzieliśmy,czy starczy paliwa jak doczekamy i pojechaliśmy dalej...😁 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Nowy75 napisał: @tomek4446 Tomek,komunikat w Megance brzmi dokładnie: słaba bateria. Jak zlekceważysz i za jakiś czas padnie możesz sobie autko otworzyć kluczykiem schowanym w pilocie,a potem biegiem do kiosku po baterię 😁 - chyba,bo nigdy nie czekałem zbyt długo. Ja profilaktycznie zawsze mam w schowku nową, zapasową baterię. Jeszcze nigdy nie była potrzebna, ale działa jako środek uspokajająco-zapobiegawczyczy 😎 Co do jazdy na rezerwie-dawno temu zawsze w trasę jeździłem z małym 5ciolitrowym ministrem z benzyną, a jak miałem nowy (w sensie: stary, ale mówi kupiony) samochód to (zazwyczaj niedaleko domu) sprawdziłem dokładność wskaźnika paliwa i na ile starczy rezerwa. Jak już się przesiadłem w nowocześniejsze samochody i w diesla to zaprzestalem tych badań- za duże ryzyko że jakieś paskudztwo z dna zbiornika przejdzie przez filtr i dojdzie do wtrysków... i będą nieprzewidziane wydatki 😪 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @RoRo ja to się obawiałem, że jak będziemy po tych stromych trapach wjeżdżali na prom, to się paliwo zbierze w jakiejś części zbiornika oddalonej od ssaka,kaszlniemy i staniemy w połowie podjazdu...😁 1 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ale pewnie to była zgrana ekipa młodych wilczków i na spokojenie byście nawet 10 razy bez zadyszki wepchali malucha na pokład 💪. A nawet po schodach na mostek kapitański wnieśli 😉 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu Witam Dla tych co tak wychwalają auta z kraju środka, tablet i eko skóra to nie wszystko! https://motoryzacja.interia.pl/testy/porownawcze/news-stary-passat-czy-nowe-chinczyki-zaskakujace-wyniki-testu,nId,22462504 Odpisz, cytując
Recommended Posts