Nowy75 Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 22 minuty temu, il Dottore napisał: Kolega żeby odpalić Megane to wkładał tą "kartę" w taki slot. Nie zawsze to działało (delikatnie mówiąc). Może zapominał zmienić baterię 😁 U mnie działało bez zarzutu przez cztery lata ,aż zgubiłem kartę . Majster,który programował mi nową nie podołał i wgrał mi zubożoną wersję bez keyless- go ,co mi w sumie robi taką różnicę ,że muszę kliknąć przyciskiem,żeby się zadziało no i bez wsunięcia karty w slot nie zapali,a wcześniej palił. Ale za tą bidną wersję dałem 500 stów ,a nie w serwisie ponad 2k 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu https://motoryzacja.interia.pl/testy/porownawcze/news-stary-passat-czy-nowe-chinczyki-zaskakujace-wyniki-testu,nId,22462504 Ale Jajca 😁 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu 13 minut temu, pairtick napisał: Ale Jajca Spreparować można wszystko. Niemcy juz nie mogą pokonać Chińczyków technologicznie (zapóźnienie to co najmniej dekada i rośnie) ale "dziennikarzy" w bantustanach kupić sobie mogą. Odpisz, cytując
Recommended Posts