Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

I w sumie nosiłabym się z zamiarem zakupu nowego samochodu, ale jak pomyślę jakie są drogie i ile w tym płacę za elektronikę, która wcześniej czy później będzie przyczyną problemów, a na dodatek zwykle odbiera nam wpływ na prowadzenie samochodu, to od razu mi przechodzi. 

1 minutę temu, misiekx napisał:

A u mnie wczoraj pojawił się komunikat - niski poziom paliwa. Też mnie to trochę zirytowało 😉

Patrz co za traf, też wczoraj tak miałam! 

Napisano
16 minut temu, misiekx napisał:

A u mnie wczoraj pojawił się komunikat - niski poziom paliwa. Też mnie to trochę zirytowało 😉

Mi jakis czas temu pojawił się komunikat, że paliwo w baku bardzo stare już to auto go trochę zużyje. 😉

Napisano
14 minut temu, Asia napisał:

a na dodatek zwykle odbiera nam wpływ na prowadzenie samochodu, to od razu mi przechodzi.

Ja lubię swój, ale chyba tylko dlatego że chyba nabyłem już odruch bezwarunkowy polegający na wciskaniu 3 przycisków zaraz po odpaleniu, żeby wyłączyć pikanie z powodu znaków, linii i start-stop. Strasznie irytujące to jest.

Napisano

@tomek4446 Tomek,komunikat w Megance brzmi dokładnie: słaba bateria. Jak zlekceważysz i za jakiś czas padnie możesz sobie autko otworzyć kluczykiem schowanym w pilocie,a potem biegiem do kiosku po baterię 😁 - chyba,bo nigdy nie czekałem zbyt długo.

1 godzinę temu, misiekx napisał:

u mnie wczoraj pojawił się komunikat - niski poziom paliwa. Też mnie to trochę zirytowało

No to widzę, jesteś młody duchem, śmiga się na rezerwie jak studenci  20 lat temu😁. Kiedyś wracałem z takim jednym na prom do Polski,20 km od Trelleborga zapalił się księgowy, mówię: zrzuta po 200 koron i tankujemy. Zatankował dosłownie 3,5 litra! Gdy na niego spojrzałem,mówi: całe studia przelatałem na rezerwie 😁.  Potem w Świnoujściu była taka kolejka do stacji,że nie wiedzieliśmy,czy starczy paliwa jak doczekamy i pojechaliśmy dalej...😁