misiekx Napisano 18 września 2023 Udostępnij Napisano 18 września 2023 Do 300/h rozpędza się szybciej niż mój do 100/h 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 września 2023 Udostępnij Napisano 18 września 2023 23 minuty temu, gienas napisał: I ładowanie co 100 km 😆 w trakcie jazdy pewnie tez. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 września 2023 Udostępnij Napisano 18 września 2023 Ostatnio ktoś nie opanował elektrycznej Kii , a co dopiero taki prawie 2000km potwór 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 18 września 2023 Udostępnij Napisano 18 września 2023 No to coś spokojniejszego🙂 100 - 120 milionów złotych , sprzedane 3 sztuki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Kilka zdjęć Clio już u nowego właściciela🙂 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Dnia 18.09.2023 o 18:50, tchocky napisał: No to coś spokojniejszego🙂 100 - 120 milionów złotych , sprzedane 3 sztuki... Strasznie dziwna ta linia nadwozia, i ten tył. Jakoś mi się to nie klei. Nie to co Aston Martin 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 października 2023 Udostępnij Napisano 1 października 2023 Moim zdaniem nic nie jest tyle warte - 120 milionow . Nawet podliczajac materialy, projekt, godziny pracy itp. Te ceny z Marsa biora chyba. No ale marka ... I tak, Aston Martin, jest duuuzo ladniejszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 (edytowany) RR, Aston, a Clio pokazane wyżej da mega fun w miejskiej dżungli i nie tylko:) Moim zdaniem ten RR to jakiś freak dla starszych zboków... Poza tym spróbujcie czymś takim wjechać do podziemnego parkingu w galerii. Np. Galeria Jurowiecka w Białymstoku. A, że w stolicy Podlasia jeżdżą 2 z tych 3 sprzedanych RR, to tajemnicą poliszynela jest fakt, że ich właściciele jeżdżą na zakupy do Auchan na Produkcyjnej, które to ma największy parking pod chmurką w Białymstoku;) Edytowano 2 października 2023 przez tomasz1w Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 1 godzinę temu, tomasz1w napisał: spróbujcie czymś takim wjechać do podziemnego parkingu w galerii. Po obejrzeniu filmu, mam wrażenie, że łatwiej się tym manewruje niż v70 p2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 Dostałem z garażu Skodę Kamiq, jako zastępstwo. Muszę przyznać że całkiem fajne autko. Ma 6 biegów, zakładam że 110 konny silnik, wygodne i niestety wszystko steruje się z ekranu. Porażka, kto to wymyślił i kto zgodził się na wdrożenie do produkcji. Podobno maja się z tego wycofac wkrótce. W porównaniu z moim A4 jest jakby sztywniejsze. Tak ogólnie. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 (edytowany) Moja nowa służbówka. Seat Ateca 2.0TSI FR 4 🙂 Edytowano 11 października 2023 przez tomasz1w 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Zawsze chciałem mieć pickupa… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Brakuje syreny 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 października 2023 Udostępnij Napisano 23 października 2023 Z polskiej motoryzacji znalazłem tylko fiata… A kolorystycznie do syreny pasują… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 24 października 2023 Udostępnij Napisano 24 października 2023 Ten civic kojarzy mi się z filmem Akademią Policyjną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 24 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2023 Jeżdżę teraz służbową Octavia. Tragiczny jest ten samochód. Jakbym prowadził traktor. Fotele jak w polonezie. Ociężały, głosny, fatalne nagłośnienie. Jedyny plus jaki w nim widzę, to, że jeździ na powietrze. Dziś pokazał mi średnie spalanie 3.8l na 100km. Jako służbówka, ok. Prywatnie, w życiu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 (edytowany) @audiowitJaki motor w tej Octavii? Edytowano 25 października 2023 przez tomasz1w Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 Raczej nie 2.0 TSI jak u Ciebie 😎 skoro takie spalanie wyszło. Czyli ropniak... Tomasz1w Fajna jest ta wersja FR Seata 👍, masz w nim 190kucy i 4x4? Jest jeszcze CD czy już nie ma tej opcji? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2023 Nie wiem jaki. Ropniak napewno. Wersja bez cd z dużym błyszczącym wyświetlaczem. 2.0 tfsi i brakuje mi nagłośnienia b&o. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 26 października 2023 Udostępnij Napisano 26 października 2023 Nie posiadam auta osobowego takiego „normalnego”. Już 12 rok idzie. Tylko oldtimer, ale tylko latem 2-3 razy w roku w niedzielę. Od dwóch lat wypożyczam auta. Na godziny. Mieszkam w miasteczku 20tys mieszkańców. Okolo 10 aut jest/także busy, które stoją w paru miejscach. Kiedy potrzebuję rezerwuję, otwieram i odjeżdżam. Wszystko przez apkę. Akceptuję niedogodności, ale korzyści jest dla mnie więcej. Za kilkanaście lat to będzie standard. Na pewno w Niderlandach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 Jestem ciekawy jakie jest wasze zdanie na temat stref czystego transportu w Polsce, albo na temat podatków od aut spalinowych ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 Wrrrrrrrrrr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 listopada 2023 2 godziny temu, Sqter83 napisał: Jestem ciekawy jakie jest wasze zdanie na temat stref czystego transportu w Polsce, albo na temat podatków od aut spalinowych ? U mnie w NL podatki od aut zawsze byly, nic nowego czy zaskakujacego 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 19 listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 listopada 2023 Przecież strefy czystego powietrza są od daaaawna. Ale w innych krajach . A kiedy u nas chcą wprowadzić takie strefy, wtedy podnosi się krzyk... Jak to jest że poza granicami PL jakoś możemy przestrzegać tych stref a u siebie już nie 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 19 listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2023 Dla mnie nie ma to znaczenia, bo nawet mój najstarszy samochod z 97r spełnia wymogi. W Krk wchodzą te przepisy od stycznia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts